Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
hops wrote:Hej dziewczyny..
Obecnie jestem po stracie dzidziusia w 10tc (dokładnie 7.11).. Ponieważ lekarz dał mi zielone światło od początku grudnia (mam przez miesiąc tabsy anty) proszę o wpisanie mnie na 31.12 mam nadzieję że rok mimo wszystko zakończę pozytywnie -
Hopeless.. Przykro mi. Ale pewnie wiesz ze najważniejsze to się nie poddawać i walczyć o swoje szczęście!!
Annie oczywiście że to nie powinno się zdarzać jednak myślę że Ten tam na górze ma w tym jakiś swój cel. Ja wierzę że będzie dobrze.
Ostatnim razem staraliśmy się 4 cykle i w 4-ym się udało ale tylko dlatego że kupiłam w rossmanie testy owu.te z allegro w ogóle u mnie nie wykrywaly owulacji i okazało się że owulację miałam w 10dc a nie 15dc jak zawsze myślałam cykle 29 dniowe.. a więc w grudniu zaczynam od razu z testami. A wy raczej obserwacja i tempka czy też testy? -
Ja testy, śluz i temperatura
-
Witam wszystkie Staraczki :*
Miałam testować na dniach, jednakże franca @ przyszła i witam się w 2 cs. Kolejna @ ma być 9.12, więc piszę się na testowanie najwcześniej 10.12 o ile mnie @ nie zaskoczy tak jak w tym cyklu. Bardzo chciałam być w ciązy i chyba wmówiłam sobie wszystkie możliwe objawy. Ja wiem że to dopiero początek starań, ale jest mi zwyczajnie przykro. W końcu człowiek nie decyduje się akurat w danym momencie na dzieciątko by się starać nie wiadomo ile.
Trzymam kciuki za mikołajkowo-świąteczne prezenty w postaci II kreseczekKaan -
Hops. Swietnie, ze jestes silna i masz takie optymistyczne podejscie. Bedzie dobrze
Ja obserwuje tempke, sluz i robie testy owu. Kupuje te z allegro i w kazdym cyklu sa pozytywne
Kaan. Dla kazdej z nas @ to przykrosc takze ma prawo Ci byc smutno. Potem trzeba sie otrzasnac i dzialac dalej
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Kaan wrote:Ja chciałabym jakoś do tego na chłodno podejść, ale nie wiem czy się tak da.
Ja testy, śluz i temp. Przylożę się bardziej do tego teraz, obiecuje Chciałabym i szyjkę mierzyć, ale nie bardzo chyba wiem jak się do tego zabrać
szyjke musisz 'wymacać' jednym palcem najlepiej środkowym, ja do dziś mam cięzko okrelsic pozycje czyli wysoko/nisko , ale twarda / miekka juz toche lepiej (twarda jak czubek nosa , miekka jak usta), otwartosc tez da sie wuczuc jezdzac palcem po ujsciu macicy. -
DZIEWCZYNY !!!! oby ta 13 była szczęśliwa, proszę Was bardzo o modlitwe dziś za nas lub jutro kiedykolwiek to czytacie, pierwszy raz od nie wiem kiedy ma pozytywny test owu i jutro rano nawet jesli sie nie modlicie to zrobcie dla mnie wyjatek najlepiej do matki świetej Maryi prosze staram sie u Niej o chody żeby nas wsparła na Górze ja cieee ale nadzieja skoczyła do góry, nawet jesli nie ciaza to moze owulka wrocila na dobre! INOFEM + maca od miesiaca!!! i chyba dziala, jutro wieczorem wizyta u gina (tak sie zlozylo )
zFolwarku, iNso87 lubią tę wiadomość
-
AiCha4811 Kciuki mocne!
Kaan, dla mnie nadal badanie szyjki to czarna magia
Witam się na grudniowym- czyli moim 6cs- i poproszę o wpisanie na 11/12 (czyli dzień po planowanej @, ale jakoś nie mam problemów z dotrzymywaniem tego terminu ). Od jutra rana lecę z badaniami, ale mam nadzieję, że jednak do tej pory tylko szczęścia zabrakło.
AiCha4811 lubi tę wiadomość
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
AiCha4811 wrote:DZIEWCZYNY !!!! oby ta 13 była szczęśliwa, proszę Was bardzo o modlitwe dziś za nas lub jutro kiedykolwiek to czytacie, pierwszy raz od nie wiem kiedy ma pozytywny test owu i jutro rano nawet jesli sie nie modlicie to zrobcie dla mnie wyjatek najlepiej do matki świetej Maryi prosze staram sie u Niej o chody żeby nas wsparła na Górze ja cieee ale nadzieja skoczyła do góry, nawet jesli nie ciaza to moze owulka wrocila na dobre! INOFEM + maca od miesiaca!!! i chyba dziala, jutro wieczorem wizyta u gina (tak sie zlozylo )
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
Pikselka wrote:AiCha4811 Kciuki mocne!
Kaan, dla mnie nadal badanie szyjki to czarna magia
Witam się na grudniowym- czyli moim 6cs- i poproszę o wpisanie na 11/12 (czyli dzień po planowanej @, ale jakoś nie mam problemów z dotrzymywaniem tego terminu ). Od jutra rana lecę z badaniami, ale mam nadzieję, że jednak do tej pory tylko szczęścia zabrakło. -
Kaan. Na chlodno to raczej sie nie da. Ja jedyny efekt jaki osiagnelam to staram sie juz nie nakrecac rzekomymi objawami ciazy i nie testuje w ogole jak widze, ze tempka przed @ spada. Mimo wszystko na koncu jest przykro. Czytalam nie raz, ze dziewczyny,ktore spisywaly cykl na straty i tak ryczaly jak dostaly @, wiec chyba sie tego nie da uniknac
AiCha. Super, ze owulka wrocila, trzymam kciuki
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Kaan. Na chlodno to raczej sie nie da. Ja jedyny efekt jaki osiagnelam to staram sie juz nie nakrecac rzekomymi objawami ciazy i nie testuje w ogole jak widze, ze tempka przed @ spada. Mimo wszystko na koncu jest przykro. Czytalam nie raz, ze dziewczyny,ktore spisywaly cykl na straty i tak ryczaly jak dostaly @, wiec chyba sie tego nie da uniknac
AiCha. Super, ze owulka wrocila, trzymam kciuki
Mój M mi dziś powiedział, że ma wrażenie, że z każdym @ tracę poczucie wartości jako kobieta... cos w tym jest właśnie przysłał mi z pracy artykuł, jak niebezpieczne jest takie nakręcanie...14.04.2018 Théo