Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUff! W końcu Was przeczytałam:) wiele się działo przez weekend, gratuluję wszystkim zafasolkowanym!!! Rośnijcie zdrowo i podzielcie się z nami wiruskami
Jednocześnie przytulam mocne te dziewczyny którym się nie udało tym razem, pamiętajcie, że się uda!!! Będę Wam kibicować z całych sił :*
Najmłodsza, jesteś najlepszym przykładem tego, że nie wolno się poddawać mimo wielu przeszkód zdrowotnych
My w weekend serduszkowliśmy, co by nie przegapić najlepszego momentu
OF jeszcze nie wyznaczył mi owulacji, ale obstawiam, że była właśnie w weekend, bo dziś był skok temperatury w sumie niewielki, bo tylko o 0,2 więc po cichu liczę na to, że jutro jeszcze trochę urośnie:)
Trzymajcie kciuki:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 16:58
-
Jaaa nie mogę ale wysyp pozytywów, CUDOWNIE! !!
Gratuluję nowozafasolkowanym! ,
Nnajmłodsza i olciuska piękne przyrosty najlepszego dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 20:43
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam wyniki !!!
Progesteron 22,20
Beta 429
Siedzę i wyję Normalnie nie mogę uwierzyćktosiowa, Asieńka_86, dobuska, AiCha4811, Annie1981, Gosia1989, lottinka, roslinka, InBlue, Molyx, JednazWielu, kaka470, evve, anciaa, mika1987, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Karola555 wrote:Dziewczyny mam wyniki !!!
Progesteron 22,20
Beta 429
Siedzę i wyję Normalnie nie mogę uwierzyćKarola555 lubi tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Zapisalam sie ale nieudzielalam, bo szpital mi sie w domu zrobil, kazdy pokoleji wirus przechodzil- oprócz mnie. Odpukac.
Dzis zrobilam test, wczesniej niz zamierzalam, ale nie moglam sie powstrzymac.
Wyszla blada krecha... Ale mam juz wyniki bety 76, wiec udalo sie.
Trzymam za was mocno kciuki, a wy trzymajcie za pomyślność i zdrowie dla fasolinki.
Pozdrawiam serdecznie i powodzenia