Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Molyx wrote:AiCha oj ja tez bardzo nie lubie jak moj Mąż wyjezdza w delegacje. Nie jest to często na szczęście, ale bardzo serdecznie tego nie lubię. Rozumiem i tulę :*Syn ur. 2011 r.
-
mozecie mnie wpisac na 13.12 czyli jutro bo ide na bete. Teoretycznie owu mialam 15 dc (wodnisty sluz na majtkach- w szyjce nie sprawdzam bo sie boje) na nastepny dzien juz bialy i tak dzis mamy 18 dpo (przynajmniej tak mi sie wydaje) a 2 faza trwa u mnie 14 dni. jedno mnie zastanawia bo pare dni po domnimanej owulacji razem z bialym sluzem pojawil sie znowu raz wodnisty... wiec nie wiem o co chodzi[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Witajcie,nie wiem gdzie mam usmiescic post bo jestem nowa. Jestem juz po kilku poronieniach i staramy sie o dziecko.Chiałabym żebyście mi pomogły ocenic test beta hcg.
zrobilam go w 13 dniu od owulacji(dzisiaj) za dwa dni powinna być miesiączka.
wynik to 55,54 mIU/ml
kobiety nie bedace w ciaży <5,0
>lub=25 wskazanie powtorzenia badania po min 48 godz.
Czy to możliwe ze jestem w ciązy???? bardzo zalezy mi na odpowiedzi .
ktosiowa lubi tę wiadomość
dagak -
Cześć dziewczyny
Jestem tu bardzo nowa ale nasze starania o dziecko trochę się przeciągają i każda @ chcąc nie chcąc bardzo boli i czuję że to wszystko jest takie nierzeczywiste, a to że kiedyś będę mamą to jakaś abstrakcja
Mam kochanego męża i mamy dużo miejsca w naszych sercach dla małego przybysza... Szkoda, że on nie może do nas trafić
2 grudnia byłam na badaniu hsg i od pięciu dni biorę duphaston a w piątek mam testować. Bardzo się boję, że znów nic z tego a tak bardzo marzę by dać mężowi wyjątkowy prezent, tym bardziej że już dostał wcześniej to, co miało czekać pod choinką ;)Nie mam nic innego żeby mu dać
Mam do Was pytanie jakie macie skutki uboczne po dupku? mnie wczoraj bardzo zakłuło po prawej stronie i to tak mocno i gwałtownie że aż podskoczyłam, a poza tym osłabienie - czuję się jakby po mnie walec przejechał a do pracy trzeba chodzić...
Pozdrawiam Was wszystkie a tym które ujrzały już dwie magiczne kreski gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 22:44
AiCha4811 lubi tę wiadomość
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Molyx wrote:nie chce takich diagnoz stawiać, bo daleko mi do specjalisty. Moim zdaniem powtorz ostatni raz bete, powinna sie podwoić po 48h. I koniecznie skontaktuj sie z ginem.Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam