Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola555 wrote:No powiem Wam że jestem w szoku, liczyłam na choćby 100 a tu ponad 400 , szok
Karola555 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja jutro sovie zatestuje a co mi tam nie licze na nic, ale skusila mnie cena bo test byl przeceniony na 7,99 a tedt do owulacji z 25zl na 10.99 Także sie skusilam nie licze na nic. pierwszy raz za to bede robila strumieniowy.
Gosia1989 lubi tę wiadomość
MiniMini -
nick nieaktualny
-
Karola555 wrote:Dziewczyny mam wyniki !!!
Progesteron 22,20
Beta 429
Siedzę i wyję Normalnie nie mogę uwierzyć
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziewczyny bardzo Wam gratuluję, u mnie dzisiaj 35 dc, najprawdopodobniej jakiś 15 dpo, jeszcze wczoraj miałam nadzieję, ale dzisiaj znowu pobolewa mnie brzuch:( i niestety mam przeczucie, że jednak to nie mój miesiac:(, ale jak to mawiają, póki @ nie ma to jest nadzieja:). Wczoraj poczytałam sobie o statystykach zachodzenia w ciążę i wychodzi na to że 85 % par do roku zachodzi w ciążę, jakoś nie mogę pogodzić się z tym że my może jesteśmy w tej pechowej 15 która ma pod gore:(Syn ur. 2011 r.
-
Dziewczyny, ile ja się najadłam dzisiaj strachu.
Zaczął mnie boleć brzuch, ale tak masakrycznie. Trochę okresowo, trochę skurczowo, nie byłam w stanie ustać na nogach, leżałam i płakałam i z bólu i z przerażenia.
Do tego się napiął, zrobił twardy i nie mogłam go w ogóle dotknąć
A jestem sama w domu do czwartku i generalnie masakra.. zadzwoniłam do lekarza, kazał jechać do szpitala jeżeli nie przejdzie/ ból wróci.
Na szczęście zasnęłam na chwilę i teraz wstałam i jest lepiej, prawie nie boli. Ale bardzo się zmartwiłam
Mam nadzieję, że z kropkiem wszystko dobrze. Ja już gadam do brzucha jak psychiczna, on musi ze mną zostać..02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza, wierze, ze sie bardzo przestraszyłaś. Ja tak mialam we wczesnej ciazy z corką. Bolalo niemilosiernie, zwijałam sie i modliłam, zeby fasolce nic sie nie stało... Czy w razie w masz jak dotrzec do szpitala ? Choć wierze, ze nie bedzie potrzeby :*
Karola gratulujeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 20:36
Karola555 lubi tę wiadomość
-
Molyx wrote:Najmłodsza, wierze, ze sie bardzo przestraszyłaś. Ja tak mialam we wczesnej ciazy z corką. Bolalo niemilosiernie, zwijałam sie i modliłam, zeby fasolce nic sie nie stało... Czy w razie w masz jak dotrzec do szpitala ? Choć wierze, ze nie bedzie potrzeby :*
Czyli tak może być? Jezu kamień spadł mi z serca..
W razie czego wezmę po prostu taksówkę i pojadę, ale modlę się, żeby ten ból już nie wracał02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza kochana wdech wydech, po tym co przeszlas rozumiem twój strach ale każda z nas inaczej przychodzi ciąże, skurcze mogą mieć miejsce bo macica przygotowuje się do przyrostu, Odpoczywaj, a póki nie ma żywej krwi to nie panikuj, życzę Ci aby wszystko poszło nudno i spokojnie I pozytywnie! Moja kumpela przez cały pierwszy trymestr zwijala się z bólu a teraz jest w trzecim!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 21:07
-
Kurde przepraszam za literówki ale piszę tylko z telefonu który narzuca mi słowa niestety laptop się zepsol
My dzisiaj z mężem czerwone winko jak nigdy w okresie okoloowulacyjnym, zaraz idziemy się przytulać a jutro o 5 wyjeżdża będę tęsknićAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Karola555 wrote:Teraz w sumie to nasz 2 cykl Wcześniej raz ale też się nie udało a wcześniej z byłym M IUI chyba przez 12 miesięcy i nic ....
Nieźle. Mam babkę w pracy, która zaszła w ciążę jak zmieniła faceta i podobno temu facetowi też się udało z inną kobietą. A wcześniej próbowali kilka lat. Czasami źle się dobierzemy...14.04.2018 Théo -
AiCha4811 wrote:Kurde przepraszam za literówki ale piszę tylko z telefonu który narzuca mi słowa niestety laptop się zepsol
My dzisiaj z mężem czerwone winko jak nigdy w okresie okoloowulacyjnym, zaraz idziemy się przytulać a jutro o 5 wyjeżdża będę tęsknić
Aicha winko na pewno nie zaszkodzi, a może i sie przysłuży na długo Twój M wyjeżdża? Na pewno przed Świętami wraca, szybko minie!
Masz nas, choć wiem, że to słabe zastępstwo14.04.2018 Théo