Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
karo_la wrote:Dziewczyny moje kochane, powiedzcie mi proszę czy swędzące piersi i sutki to może być jakiś objaw ciąży? A może jakiś nowy zwiastun @?
Od wczoraj non-stop się drapie i nie mogę siebie poradzić -
dziewczyny, u mnie niestety juz plamienia...więc nici z testów i dzidzi
Powiedzcie mi cy jest sens iść jutro do lekarza, skoro pewnie będzie to mój pierwszy dzień @, bo chciałabym aby przepisała mi coś na skrócenie 1 fazy...Co w takich przypadkach zwykle przepisuje lekarz??? -
A mi prosze juz wpisac @ nawet nie bede testowac, nie ma sensu. Usg u gina dzisiaj, owulacji nawet nie bylo
PCOS, cale 28 miesiecy czekalam az cos wreszcie znajda, teraz czekam na laparo. A latka leca. Kur**
Wesolych swiat, dziewczyny, powodzenia w staraniach. Ja ide odpoczac...60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Theagnes , Kat bardzo , tak bardzo mi przykro :'( :'( :'( trzymam kciuki z styczeń za odpoczynek i za dalsze staranka, nie tracmy wiary.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Kat,Theagnes trzymajcie się :* Ja zawsze sobie powtarzam w takich chwilach, że każdy kolejny cykl przybliża nas do tego szczęśliwego.
Evve spokojnie daj sobie jeszcze chwilę :*
MalutkieLove niby powinna być już wiarygodna, ale nigdy nie wiadomo kiedy doszło do zagnieżdzenia.
Mnie dziś męczy wzdecie. Nic takiego nie zjadłam a jestem jak balon.
Kupiłam test o czułości 10. Coś z tyłu głowy mòwi, że się udało. Chyba potrzebny mi psychiatra. Przecież temperatura nędzna poza tym to plamienie nie daje złudzeń. -
Dziewczyny jak poznać niski poziom progesteronu w 6dpo? mam od rana plamienie brązowe,rano tylko kropka,a już wieczorem dużo upławów brązowych.Miałam tak przed samą @ w poprzednim cyklu ale to w 29dniu a teraz jest dopiero 23:-(((((mam strasznego doła,wydaje mi się że coś nie tak....jutro z rana zrobię prog,ale nie wiem czy to sens w 23 dniu?
Temp.oscyluje w granicach 36,8-9 czy może byc niski prog przy tak wysokich temp? -
Makowa_Panna wrote:Katiś test wieczorem przed terminem @. A chcesz dostać na tyłek?! Proszę mi tu nie smęcić i zrobić sikańca z porannego moczu jak już.
Dobrze mi szło do rana 9 dpo. Nie myślałam o testach, Ale te zawroty głowy, mdłości ból brzucha dał domyslenia i zasial w głowie to ziarenko.Pola
Hania -
Kania ja miałam takie plamienia na kilka dni przed @ a u mnie z progiem wszystko ok. Mimo to sprawdziłabym jego poziom żeby się upewnić, że wszystko ok. Mi gin mòwiła, że najlepiej badać 7 dpo.
kania85 lubi tę wiadomość
-
Wiem wiem Mnie też teraz kusi, bo kupiłam test. Kiedyś robiłam testy zaraz w dniu @, pòźniej stwierdziłam, że lepiej dostać @ niż kolejny raz oglądać jedną kreskę i od jakiegoś czasu staram się robić kilka dni po terminie.
-
Makowa_Panna wrote:Kania ja miałam takie plamienia na kilka dni przed @ a u mnie z progiem wszystko ok. Mimo to sprawdziłabym jego poziom żeby się upewnić, że wszystko ok. Mi gin mòwiła, że najlepiej badać 7 dpo.
ale ja jestem dopiero 6dpo...do okresu jeszcze 7dni...mój gin mówi że może to implantacja,ale nie byłyby to brązowe plamienia…;-(i ta temp.rośnie -
Makowa_Panna wrote:Zerkni sobie na mòj wykres. Też ciągle mam plamienie po owu. A skoro lekarz tak mòwi to może coś w tym jest. Zbadaj progesteron to będziesz spokojniejsza.
Nie masz udostępnionego wykresiki:-P