Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Olciuska wrote:Super napisane!, staram sie luzowac i cieszyc ciaza, jednak masz racje, chyba mnie bardziej uspokoi, najlpiej to jakbym miala usg w domu haha, ale jestem dobrej mysli! widocznie, moj organizm super reaguje na ciaze, ja tylko ciagle przeziebiona jestem , szlak mnie trafia, Dziekuje Wam :*
Olciuska, Ania83_NS lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:A myslisz ,ze moge brak wit C? sama nie wiem jak sie leczyc, czosnek.. bleh juz nie moge!
Czosnku też nie lubię, Ale super dziala syrop z cebuli,cytryna, herbata z cytryną i imbirem czas poświęcen nastał przyszła matko polkoPola
Hania -
nick nieaktualnyKatiś wrote:Prenalen to linia leków dla ciężarnych, syrop, tabletki, psikadlo do nosa.
Czosnku też nie lubię, Ale super dziala syrop z cebuli,cytryna, herbata z cytryną i imbirem czas poświęcen nastał przyszła matko polko -
Ja się coraz bardziej nakręcam. Mam objawy, których wcześniej nigdy u siebie nie obserwowałam. Lekkie typowo okresowe bóle i kłucie raz po prawej raz po lewej stronie (czasem czułam jajniki po owulacji, ale tak jak teraz to jeszcze nigdy) i bardzo bolą mnie piersi, po bokach.
Ja z reguły nie mam objawów @. Tylko ból głowy 2 dni wcześniej i ból miesiączkowy już wtedy, kiedy mi się @ rozkręci. Wcześniej - nic. Gdyby nie ból głowy, to @ przychodziłaby zupełnie niespodziewanie. Zderzenie z rzeczywistością będzie bardzo bolesne. -
Olciuska wrote:Pocieszylas mnie, ja nie moge zniesc soku z burakow, a lubilam buraki heh, chyba ,ze nie mam na niego ochoty, a powinnam pic. Mam nadzieje ,ze wszystko tam dobrze ;*
Pola
Hania -
nick nieaktualnyKatiś wrote:Ja musiałam pić soki z buraka bo miałam mało morfologii - chyba 9. Podniosłam do 11 mój sukces życiowy bo ogólnie mam zawsze mało krwi i żelaza, więc jak będę znów w ciąży to od razu buraki i żelazo musze brac.
Katiś lubi tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Ja się coraz bardziej nakręcam. Mam objawy, których wcześniej nigdy u siebie nie obserwowałam. Lekkie typowo okresowe bóle i kłucie raz po prawej raz po lewej stronie (czasem czułam jajniki po owulacji, ale tak jak teraz to jeszcze nigdy) i bardzo bolą mnie piersi, po bokach.
Ja z reguły nie mam objawów @. Tylko ból głowy 2 dni wcześniej i ból miesiączkowy już wtedy, kiedy mi się @ rozkręci. Wcześniej - nic. Gdyby nie ból głowy, to @ przychodziłaby zupełnie niespodziewanie. Zderzenie z rzeczywistością będzie bardzo bolesne.
Tzrymam bardzo mocno kciuki za Ciebie! Jednak przywiaz poduszkę do tylka na wszelki wypadek lądowania. Ale bardzo życzę Ci tego plusika ! -
Olciuska wrote:Ja jeszcze zadnych badan krwi nie robilam przed ciaza hormony i morfologie i wszystko bylo ok, jesli mi tu w UK nie dadza to w styczniu bede w Polsce to sobie zrobie, dzis jade do Polskiej apteki po Prenalen:), w styczniu 20 chcemy leciec do PL samolotem, niestety ale musze tam pojechac bardzo duzo spraw tam mamy. ;/
Jakie niestety? Co za niestety? ? Ojczyznę odwiedzać toz to sama radośćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 12:53
Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAiCha4811 wrote:Jakie niestety? Co za niestety? ? Ojczyznę odwiedzać toz to sama radość
Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek
podczytuję Was w ferworze świątecznych obowiązków - wreszcie przygotowałam ozdoby na ubranie choinki jak córka z przedszkola wróci, udekorowalam okna lampkami, sprzatnęłam, dopakowałam prezenty, przytachałam zakupy .. uf
Dzis jakos dotarło do mnie, ze to juz 20 GRUDNIA! Kiedy to zleciało ? Kurcze i kolejny rok minął. Niesamowite jak czas szybko płynie.. -
nick nieaktualnyDzisiaj odebrałam wyniki badan hormonalnych - wszystko wygląda super (nawet progesteron w 6-7 dpo wynosi 16,45-czyli owulacja byla) - i o co kaman? Pewnie te paskudnickie torbiele i jeszcze nie zdiagnozowane zrosty o ktore podejrzewam moją macice nie dopuszczają do zagnieżdzenia. Dzisiaj zrobilam drugi test - biały odcień bieli. Smuteczek
-
Dziewczyny robiac bete przypuscmy 12dpo ( nie robilam testów ovu tylko z własnych domyslow).mogl byc jeszcze nie wiarygodny wynik? @ powinnam dostac wczoraj. Nie dostalam . zadnych buli brzucha zapowiadajacych ja nie ma. Jest tylko bol krzyza i ogromne piersi.cykl zaczelam 21 listopada @ powinnam dostac 19 gr. nigdy mi sie nie spoznia. Jak myslicie. pomocyMiniMini
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny