Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDam znać na pewno! W pracy jestem do 16 i nie wiem jak tu wysiedze...
Może szef się zlituje i wypuści mnie wcześniej w ramach prezentu świątecznego:-P
Jutro na szczęście mam już wolne więc mam dwie opcje, albo będę cała w skowronkach latać, albo ryczeć po kątach... -
nick nieaktualnyWitajcie dziewuszki, ja dziś zrobiłam ostatni test jaki miałam w domu, wyszły dwie takie same krechy
Rzepakowe pole trzymam kciuki, oby kreska pięknie ciemniała
Dziewczyny z @, głowa do góry i wyszalejcie się w sylwestra bo to wasz ostatni "na wolności"
Przesyłam pozdrowienia :*
Karola trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 11:17
Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Ja się jeszcze nie cieszę
Przedwczoraj beta była negatywna (tak, wiem, za wcześnie zrobiona, nigdy tego nie powtórzę). Ta po kilku minutach była bardzo słaba, po dłuższej chwili już ciemniejsza.
Rzepaku ściskam i gratuluję, jak Cię nerwy zżerają zrób dwie bety i skontroluj przyrost. Przy Twoim progu (niby w normie) ale na wszelki wypadek rozważyłabym dupka -
Dziewczyny nie nadrobie...
Rzepakowepole gratki Jaki masz prog?
Piguła ja też w zeszłym miesiącu miałam pozytywy i betę i niestety dwa dni po terminie @ a teraz zobacz udało się, dzisiaj mam wizyte i strach lekki.
Za resztę trzymam kciuki !!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola555 wrote:Dziewczyny nie nadrobie...
Rzepakowepole gratki Jaki masz prog?
Piguła ja też w zeszłym miesiącu miałam pozytywy i betę i niestety dwa dni po terminie @ a teraz zobacz udało się, dzisiaj mam wizyte i strach lekki.
Za resztę trzymam kciuki !!!!
W 7-8 dpo miałam 13,78.
Norma dla 1 trymestru od 11. Ale wtedy to było jeszcze przed zagnieżdżeniem. -
Monika. Jak chcesz zajsc w ciaze to musisz sie przelamac i zaczac chodzic do ginekologa. Jezeli fl trwa 10 dni to podobno nie da sie zajsc. Wolisz sie tak frustrowac w kazdym cyklu czy jednak odwiedzic gina?
Pigulka. Przykro mi Robilas testy przed terminem @?
Rzepakowepole. Gratulacje Trzymam kciuki, zeby kreska ciemniala
Karola555. Trzymam kciuki za wizyte. Daj znacKarola555 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyJednak wyszłam wcześniej z pracy, odebrałam wyniki i już ryczę...
TSH 3,75 ulU/ml (o 0,55 wyższa niż 1,5miesiąca temu)
FT3 3,37 pg/ml
FT4 1,28 ng/dl
przeciwciała 6,6 IU/ml
prolaktyna 20,89 ng/ml
progesteron 6,69 ng/ml
Beta oczywiście ujemna, bo owulacji pewnie nawet nie było ze względu na niski prog...
Dziewczyny może wy mi coś powiecie o tych wynikach bo nawet nie mam siły szukać po necie -
rzepakowepole ja miałam 7-8 dpo 11 proga a jak wyszły II kreseczki i robiłam betę to 22, później 16 teraz 20 więc widzisz że nie jest u Ciebie źle Dzwoniłam do gina to kazał się progiem nie przejmować ważne że beta rośnie.
U mnie w labo jest od 2,8 norma -
nick nieaktualny
-
Nie można się załamywać tylko zakasać rękawy i brać się do roboty żeby zrobić porządek z tymi wynikami. Ja też co jakiś czas załamanie przeżywam, ale mąż wtedy stawia mnje na nogi jak można zawsze trzeba próbować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 13:45
-
nick nieaktualny