Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pigułka90 wrote:Kochane dzięki za wsparcie ale niestety mimo 2 pozytywnych testów dziś rano przstały boleć mnie piersi i czułam, że coś jest nie tak. Wieczorem natomiast po powrocie z pracy dostałam krwawienia... Prezentu na święta jednak nie będzie. A tak się cieszyłam, że po takim czasie nam się udało w końcu.
Kochana idz jak najszybciej na betę! Wówczas wsyzskto się wyjaśni, z tego co słyszałam i czytałam na kilku wątkach to dziewczyny miałay przy ciąży krwawienia podobne do @. -
Hej dziewczyny, ale zimno !
Wiele z was a także moja gin twierdzi że nie dobrze jest gmerac przy szyjce we wczesnej ciąży czy to palcem czy endoskopowym usg, to co w takim razie z serduszkowaniem ? Wychodziło by na to ze tez niewskazane
Ps Katis siknelas ? -
rzepakowepole wrote:Powtórzyłam test.
https://zapodaj.net/a2231cd57d0e0.jpg.html
Super!!
Moje gratulacje kochanie!!
Ale się cieszę !!!!02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluje rzepakowepole☺super!
Apropo gmerania- wczoraj bylam na usg dopochwowym i gosciu mnie tak wymeczyl i wygniotl ze cokolwiek by bylo to by padlo. Dzisiaj spadek temp, jak co miesiac, kurcze, najgorszy jest brak diagnozy, przyczyn mojej aktualnej bezplodnosci. -
nick nieaktualny
-
Rzepakowepole gratulacje! Mówiłam Ci, że Twój wykres wygląda obiecująco. Spadek i piekny skok to dzidzia się wgryzła :* Robiłaś test o czułości 25?
Piguła tulę mocno, bo dokonale wiem jak się musisz czuć. Szkoda, że nie zrobiłaś bety. Miłabyś dowód. Po piereszym poronieniu trafiłam na pania doktor, która potraktowała mnie jak rozhisteryzowana nastolatke. Stwierdziła, że czasem tak jest, że testy wychodzą pozytywne gdy się okres spóźnia. Poszłam do innego lekarza zleciła bete i po 3 tygodniach od "okresu" było ponad 80. Gdy w listopadzie trafilam do szpitala z plamieniem pieresza gin która mnie badała też mnie potraktowała jakby te wszystkie poprzednie ciążę byly urojone łącznie z plamieniem z którym przyszłym. Wiec najlepiej mieć wszystko na papierze. -
Luccecita wrote:rzepakowe super, gratki! idziesz jeszcze raz na bete ?
santoocha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rzepakowepole gratuluję
Ja powtórzyłam test dzis rano z pierwszego siku. Teoretycznie jedna kreska, praktycznie znowu jakieś cienie ( chyba że to moja wyobraźnia widzi już tam te cienie). Dziś jest 12dpo. Temp w górze.
Dobrze ze mam kupę roboty to nie będę myśleć. Teoretycznie dzis powinnam dostać @ ale patrząc na moje nieregularne cykle to jedna wielka niewiadoma.
Ale z fajnych rzeczy to kupiłam wczoraj choinkę Ale moja córka się ucieszyła, Od razu zapytała: mamusiu, pezenty pod choniką nie ma?!
Więc musiałam jej 50 razy tłumaczyć kiedy to te prezenty się pod ta choinka zjawia
Pola
Hania -
evve wrote:Gratuluje rzepakowepole☺super!
Apropo gmerania- wczoraj bylam na usg dopochwowym i gosciu mnie tak wymeczyl i wygniotl ze cokolwiek by bylo to by padlo. Dzisiaj spadek temp, jak co miesiac, kurcze, najgorszy jest brak diagnozy, przyczyn mojej aktualnej bezplodnosci.
Evee a moze problem nei lezy po Twojej stronie ?