Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:Lola83. Przykro mi. Test wyszedł pozytywny przed terminem @?
2 testy jeden cien i jeden bladzioch.
Zreszta doskonale czulam co sie dzieje. Mialam objawy ciazowe, w nocy zaczelo mnie mocno bolec podbrzusze i test z porannego moczu nie pokazal nawet cienia. Potem troche krwi.
Nie wiem co dalej. Krwi juz nie widze. Czy @ przyjdzie normalnie?
Ale kochane moze na koniec roku jeszcze jakies pozytywy?
Marzylam rodzic we wrzesniu. Ale kij z tym. Oby sie tylko udalo kiedys;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 12:50
Gosia1989, Annie1981 lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Lola83 wrote:2 testy jeden cien i jeden bladzioch.
Zreszta doskonale czulam co sie dzieje. Mialam objawy ciazowe, w nocy zaczelo mnie mocno bolec podbrzusze i test z porannego moczu nie pokazal nawet cienia. Potem troche krwi.
Nie wiem co dalej. Krwi juz nie widze. Czy @ przyjdzie normalnie?
Ale kochane moze na koniec roku jeszcze jakies pozytywy?
Marzylam rodzic we wrzesniu. Ale kij z tym. Oby sie tylko udalo kiedys;)
Niestety miałam identycznie w tamtym miesiącu... @ przyszła punktualnie a wcześniej 3 testy bladziochy (ale z widocznymi kreskami) pozytywne. Tulę mocno :*
Ja mam nadzieję, ze w tym miesiącu nie będe miała powtórki... -
nick nieaktualnyLola83 wrote:
Marzylam rodzic we wrzesniu. Ale kij z tym. Oby sie tylko udalo kiedys;)
Bardzo podoba mi się Twoje nastawienie Dosyć długo się staram i teraz też wychodzę z założenia, że nie ważne w jakim cyklu, kiedy najlepiej rodzić, jaka płeć uszczelić - ważne tylko aby się udało. Statystyki są po naszej stronie i mnie zawsze to podnosi na duchu - w końcu kiedyś musi się udać!
Lola83, Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny... mam wyniki bety 138 Kurde... Jetsem w ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gosia1989, nowamamusia, Molyx, stay, evve, Lola83, Annie1981, Migracja, kaka470, JednazWielu, AiCha4811, anciaa, ktosiowa, mika1987, InBlue lubią tę wiadomość
-
Karolciaa gratuluje:)) spokojnej ciazy:*
Ja sie ciesze, ze robilam testy, bo po pierwsze potwierdzily, ze nie jestem wariatka i nie wymyslilam sobie objawow, po drugie wiem, ze udalo sie wcelowac w owulke i skad teraz wczesniejsze krwawienie.Karooolcia :), mi_lejdi, AiCha4811 lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Lola83 wrote:Ja sie ciesze, ze robilam testy, bo po pierwsze potwierdzily, ze nie jestem wariatka i nie wymyslilam sobie objawow, po drugie wiem, ze udalo sie wcelowac w owulke i skad teraz wczesniejsze krwawienie.
Wcześniejsze krwawienie to znaczy, że jeszcze przed @?
AiCha4811 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Podziwiam, ja to bym w depresję wpadła
Wcześniejsze krwawienie to znaczy, że jeszcze przed @?
Czemu w depresje? To moj 1 cs. Ciaze biochemiczne niestety zdarzaja sie. Mam juz corke wiec moze tez inaczej to traktuje. Bardzo zaluje, ale juz mysle o kolejnym cyklu.Gosia1989 lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Lola83 wrote:Czemu w depresje? To moj 1 cs. Ciaze biochemiczne niestety zdarzaja sie. Mam juz corke wiec moze tez inaczej to traktuje. Bardzo zaluje, ale juz mysle o kolejnym cyklu.
Nie mam zgody na ciąże biochemiczne i pewnie bym sobie pomyślałam, że już nigdy nie zajdę. To, że wcale nie mam dzieci i wiek już słuszny też ma wpływ.
nowamamusia. Gratuluję
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Ja piszę o sobie. Nie wyobrażam sobie zobaczyć dwóch kreseczek i potem je stracić. Wolałabym już nie zobaczyć ich wcale.
Nie mam zgody na ciąże biochemiczne i pewnie bym sobie pomyślałam, że już nigdy nie zajdę. To, że wcale nie mam dzieci i wiek już słuszny też ma wpływ.
nowamamusia. Gratuluję
W takim razie mam nadzieje, ze Cie to nie spotkaPiotruś
Helenka
-
nick nieaktualny