Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola83 wrote:Ja juz mialam podejrzenia przed testem. Mialam klasyczne objawy, jak w poprzedniej ciazy. Zeby tylko przetrwala. Na kiedy macie termin jesli wszystko pojdzie dobrze? Ja mam na 9 wrzesnia.Nadusia
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:dziewczyny pytanie z innej beczki czy znieczulenie dentystyczne jest szkodliwe dla bardzo wczesnej ciąży to gdy jeszcze nie mamy je potwierdzonej
Anusiak, wg. mojej stomatolog - nie, ale powiedz dentystce o swoich obawach i da Ci tyle, aby na pewno nie zaszkodzić -
Karooolcia :) wrote:Stay a ty dupka bierzesz albo luteine?
W czwartek przy okazji zbadam sobie Progesteron bo dzisiaj tylko beteWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 18:34
Nadusia
-
stay wrote:Nie biorę. Jestem umówiona do gina na 3.01 to zobaczę czy mi zaleci czy nie
W czwartek przy okazji zbadam sobie Progesteron bo dzisiaj tylko bete
ja własnie w piątek będę badać progesteron. -
nick nieaktualny
-
Kurczę chyba nie nadrobie ale widziałam ze stay ma pozytyw gratki !
Dziewczyny u mnie niepokój pierwszy raz od bardzo dawna mam cos dziwnego i się martwię, mialam pierwszy cykl z podwójną dawką proga zeby podkarmic endometrium, zawsze gdy miałam spadek temp do 36,5 tego samego dnia mialam odstawienie dupka i okres tego samego dnia, a dzisiaj drugi dzień niskiej tempki (dziś już 36,2 ), wczoraj ostatnia juz pojedyncza daeka dupka, wczoraj był seks na wywołanie, dzisiaj były ćwiczenia mięśni brzucha na wywołanie, teraz czerwone wino na wywołanie i NIC. ani plamki.zazwyczaj po seksie już była @ Nie wiem co jest grane czy któraś z was tak miała po duphastonie? nigdy mi sie nie spoznial a juz dwa testy zrobiłam i totalna biel wizira :'( :'( :'(Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 21:14
-
AiCha4811 wrote:Kurczę chyba nie nadrobie ale widziałam ze stay ma pozytyw gratki !
Dziewczyny u mnie niepokój pierwszy raz od bardzo dawna mam cos dziwnego i się martwię, mialam pierwszy cykl z podwójną dawką proga zeby podkarmic endometrium, zawsze gdy miałam spadek temp do 36,5 tego samego dnia mialam odstawienie dupka i okres tego samego dnia, a dzisiaj drugi dzień niskiej tempki (dziś już 36,2 ), wczoraj ostatnia juz pojedyncza daeka dupka, wczoraj był seks na wywołanie, dzisiaj były ćwiczenia mięśni brzucha na wywołanie, teraz czerwone wino na wywołanie i NIC. ani plamki.zazwyczaj po seksie już była @ Nie wiem co jest grane czy któraś z was tak miała po duphastonie? nigdy mi sie nie spoznial a juz dwa testy zrobiłam i totalna biel wizira :'( :'( :'(
AiCha tule kochana :* mam nadzieję, że jednak okaże się że maleństwo się tam zagnieździło :*JednazWielu lubi tę wiadomość
-
Juz w to nie bardzo wierzę ale dziękuję ze tak mi życzysz, heh no,byłoby zabawnie, ale to raczej nic z tych rzeczy niestety nie chcę aby się spoznialo bo to nigdy nie wróży nic dobrego przy negatywnych testach
-
AiCha4811 wrote:Juz w to nie bardzo wierzę ale dziękuję ze tak mi życzysz, heh no,byłoby zabawnie, ale to raczej nic z tych rzeczy niestety nie chcę aby się spoznialo bo to nigdy nie wróży nic dobrego przy negatywnych testach
A nie masz terminu na 30tego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 22:14
Piotruś
Helenka
-
AiCha4811 wrote:Nie, termin mam na wczoraj ale chciałam testować 30ego bo to nasza miesięcznica poślubna
hmm to faktycznie dziwne... ale i tak zaciskam kciuki za fasolkę :*AiCha4811 lubi tę wiadomość