Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
stay wrote:AiCha kochana pomylilas się na 1 stronie i wpisalas mi @
-
Zrobiłam dziś test (ja to majątek na nich stracę) i pozytywny choć kreska mniej wyraźna niż przy poprzednim ale tamten był 10 mlu a ten jest 25 mlu. Lecę dziś na betę!
Gosia1989, kaka470, stay, Molyx, InBlue lubią tę wiadomość
-
AiCha4811 wrote:Kurczę chyba nie nadrobie ale widziałam ze stay ma pozytyw gratki !
Dziewczyny u mnie niepokój pierwszy raz od bardzo dawna mam cos dziwnego i się martwię, mialam pierwszy cykl z podwójną dawką proga zeby podkarmic endometrium, zawsze gdy miałam spadek temp do 36,5 tego samego dnia mialam odstawienie dupka i okres tego samego dnia, a dzisiaj drugi dzień niskiej tempki (dziś już 36,2 ), wczoraj ostatnia juz pojedyncza daeka dupka, wczoraj był seks na wywołanie, dzisiaj były ćwiczenia mięśni brzucha na wywołanie, teraz czerwone wino na wywołanie i NIC. ani plamki.zazwyczaj po seksie już była @ Nie wiem co jest grane czy któraś z was tak miała po duphastonie? nigdy mi sie nie spoznial a juz dwa testy zrobiłam i totalna biel wizira :'( :'( :'( -
Cześć Dziewczyny! Widzę, że jeszcze kilka testujących zostało w grudniu. Niech końcówka miesiąca będzie owocna, bardzo Wam tego życzę. A na resztę z Was czekam na fioletowej stronie w wątku wrześniowym. Jestem tam jedną z pierwszych i miło mi będzie widzieć znajome twarze. a raczej nicki!
Dziś poszłam na betę i prog. Czekam na wyniki, mam nadzieję, że będą wieczorem a nie dopiero jutro. Jak będzie ok, to poproszę o wpisanie ciąży.
Ściskam Was mocno!Gosia1989, stay, Annie1981, anciaa lubią tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Cześć Dziewczyny! Widzę, że jeszcze kilka testujących zostało w grudniu. Niech końcówka miesiąca będzie owocna, bardzo Wam tego życzę. A na resztę z Was czekam na fioletowej stronie w wątku wrześniowym. Jestem tam jedną z pierwszych i miło mi będzie widzieć znajome twarze. a raczej nicki!
Dziś poszłam na betę i prog. Czekam na wyniki, mam nadzieję, że będą wieczorem a nie dopiero jutro. Jak będzie ok, to poproszę o wpisanie ciąży.
Ściskam Was mocno!
Ja po dzisiejszej bedzie moze zawitam u ciebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:Dzień dobry. Czy możecie mi pomóc? Czy któraś z Was może spojrzeć na mój wykres i zobaczyć czy temperatura jest w normie?
Wstaw link do swojego wykresu bo go nie widzę na tablicy -
nick nieaktualny