X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
Odpowiedz

Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pikselka, trzymam kciuki, byś jednak się pojawiła na dniach na fioletowej stronie.

Jeśli chodzi o leki, to żadne nie są bezpieczne, dlatego ja staram się leczyć naturalnie, mleko, miód, herbata majerankowa, czosnek, itd. Ale jak już leki to tak jak mówi santoocha najmniej szkodliwy jest paracetamol.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • AiCha4811 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pikselka bardzo mi przykro ale pocieszajaca może być myśl że męskie problemy ponoć o wiele łatwiej "podreperowac" niz kobiece, macie jakąś kurację zalecona ?

"Niech mi się stanie według słowa Twego"
    wz4YlYU.jpgwz4Yp1.png
    Udało sie w 12 cs 'na powaznie' <3
    3560 gram szczęścia <3 55cm
    Po 6 miesiącach kolejnych starań jest drugi cud <3 4146 gram
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AiCha wpisz mnie proszę na 21 grudnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie bezowulacyjny. Myślałam, że będę z Wami w grudniu testować.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibi_Ka wrote:
    A u mnie bezowulacyjny. Myślałam, że będę z Wami w grudniu testować.

Uuu... przykro :(
    W sumie będę u gin we wtorek więc też się okaże jak u mnie w tym cyklu z owulacją ... :) Ale wierzę ,że będzie i będę mogła testować 17.12 tak jak prosiłam....

• cajafuerte Debiutantka

Wysłany: 26 listopada 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie miesiączka przyszła troszkę inaczej więc prosiłabym o przepisanie na 15.12.2016 bo do świąt nie wytrzymam :P
    Biorę kwas foliowy, witaminę D, eutyrox i olej z wiesiołka.
    No i przytulanko co dwa dni, w przyszłym tygodniu owu planowana, zobaczymy co to będzie.
    Wczoraj polożyliśmy się do łóżka i żadne z nas nie miało siły nawet ręką ruszyć :/ remont mieszkania i praca wykańczają. Do tego wino i człowiek odrazu spać idzie :P

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik83. Najbezpieczniejszy w ciąży i podczas starań jest paracetamol. Inne przeciwbólowe mogą np. zaburzyć owulację. Faktycznie całkiem bezpieczny to on nie jest, bo np. ma wpływ na mózg dziecka, ale tylko brany regularnie i w większych dawkach. Sporadycznie nie powinien mieć wpływu.

Bibi_Ka. Gin na USG Ci powiedział, że nie było owulacji? Przykro mi, ale z drugiej strony nie trać nadziei, bo czytałam o dziewczynie na forum, która miała taką sytuację, a potem ciąża była. Gin tłumaczył się, że sprzęt też jest zawodny ;)

Pikselka. Nie tyle same afirmacje, co wiara w to, że będzie dobrze działa cuda :) Tak naprawdę to chodzi o wiarę, ze już jest dobrze. Wtedy emitujemy pozytywną energię, która przyciąga do siebie inną pozytywną energię. To może być śmieszne, ale fizyka kwantowa już jest w stanie to udowodnić ;)
    Obejrzyj sobie film, myśl że on daje większego pozytywnego kopa niż książka. Są tam wypowiedzi ludzi, którzy dzięki zmianie myślenia wyleczyli się z raka. Lekarze rozkładają ręce i komentują to jako cud. Zresztą większość już wie, że pozytywne myślenie to też klucz do wyzdrowienia.
    Jeżeli oni wyleczyli się z raka to co tam obniżona sprawność nasienia ;) Poza tym na sąsiednim wątku jest sporo o leczeniu nasienia witaminami i zmianą trybu życia, łącznie z wynikami przed i po.
    Jest też wiele przypadków ciąż, gdzie nasienie było kiepskie, więc naprawdę nie trać nadziei :)
    My idziemy po skierowanie 12 grudnia i zobaczymy jak z tym u nas ;)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik83 wrote:
    Dziewczyny a co polecacie na goraczke w miare bezpiecznego...

Lepiej dmuchac na zimne i wole nie faszerowac sie jakby jednak olazalo sie ze.cos zakielkowalo pod serduszkiem

Basik Ja w poprzednim cyklu też się przeziębiłam to dziewczyny polecały paracetamol, takie saszetki do rozpuszczania w goracej wodzie tez można, aby nie miały ibuprofemu w skladzie np. febrisan

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roslinka. Mamy taki sam suwaczek ;) Ja biedronki miałam w poprzednim cyklu i w pierwszym momencie myślałam, że to mój post ;)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) chciałabym dołączyć. (Nie)spodziewam się @ 14 grudnia ;) Wierzę w to, że w tym cyklu zajdę w ciążę i urodzę nam dziedzica na rocznicę ślubu :) W końcu w tym cyklu mam realną szansę na to, bo obniżyłam poziom mojej nieodłącznej "przyjaciółki" prolaktyny ;) Życzę wszystkim powodzenia :)

AiCha4811, mi_lejdi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie bo ja swój ściągnęłam od Ciebie - jak go zobaczyłam bardzo mi się spodobał i nie mogłam się oprzeć ;)

Biała Azalia witaj i powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 12:17

Annie1981 lubi tę wiadomość

• Kat83 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Kat mam pytanie, mam nadzieje że się nie obrazisz, ale robiłaś jakieś badania? Pamiętam cię z starań o Zuzię, to było 2 lata temu prawie, robiliscie jakieś badania od tamtej pory?

E to chyba inna Kat :) Ja jestem tu w miare nowa ;) Mam tylko syna nastolatka pryszczatego ^^
    Na badania jezdzilam do Polski, bo mieszkam za granica. Na razie rury przepchalismy hsg, podjadam Clo bez monitorowania i zbadalismy chlopakow meza. Szalu ni ma ale nie jest tragicznie :)

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    InBlue wrote:
    AiCha wpisz mnie proszę na 21 grudnia :)
    Ponowiam prosbe o wpisanie na 2i 30 ;-)

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała Azlia. Witaj :) To trzymam kciuki za 14 grudnia :)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat83 wrote:
    E to chyba inna Kat :) Ja jestem tu w miare nowa ;) Mam tylko syna nastolatka pryszczatego ^^
    Na badania jezdzilam do Polski, bo mieszkam za granica. Na razie rury przepchalismy hsg, podjadam Clo bez monitorowania i zbadalismy chlopakow meza. Szalu ni ma ale nie jest tragicznie :)

na pewno Ty, bo poznaję Cię po avatarze, no i potwierdza to że się nie pomyliłam Twoje 28 cs.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • mi_lejdi Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała Azlia wrote:
    Cześć :) chciałabym dołączyć. (Nie)spodziewam się @ 14 grudnia ;) Wierzę w to, że w tym cyklu zajdę w ciążę i urodzę nam dziedzica na rocznicę ślubu :) W końcu w tym cyklu mam realną szansę na to, bo obniżyłam poziom mojej nieodłącznej "przyjaciółki" prolaktyny ;) Życzę wszystkim powodzenia :)

Braliśmy ślub tego samego dnia! Piękna data! :) To co robimy prezencik? ;)

<3 14.04.2018 Théo <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam 10 urodziny, nie zdążę z testowaniem bo planuje na 15 ale zrobię sobie (i nie tylko) taki spóźniony prezent urodzinowy :D

• Kat83 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage hahaha powaznie, inna Kat, pewnie podobny avatar :D Pierwszy raz sie staram od... prawie 14 lat, odkad sie mi syn urodzil :) Jak mi stuknely dwa lata staran, to sobie na forum przyszlam, bo mi bylo samej smutno :)

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi_lejdi robimy robimy :D Ale fajnie, że ślubowałyśmy w tym samym dniu :D Piękny był dzień :)
    Płodne dni u mnie start, czuję śluz, tylko mąż mi śpi. Właśnie wróciłam z pracy, a mój biedaczek śpi. Wczoraj też zasnął jak poszłam się myć i nic nie było... Za dużo pracuje, zdecydowanie. Ale jutro wolna niedziela to nadrobimy :D
    roslinka, życzę Ci takiego prezentu urodzinowego :)
    Dzięki Dziewczyny za powitanie :)

AiCha4811, roslinka lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja urodziłam się 19 grudnia :P i 2 lata temu dostałam na urodziny pozytywny test ciążowy, xD miałam testować 24 grudnia, a zatestowałam 19 grudnia i była taka blada ta kreska, taka że nie widoczna, myślałam, że test zepsuty, 24 grudnia sprawdziłam a tam 2 krechy xD, ciekawe czy w tym roku się powtórzy, ale były jajca jak berety

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 27 28 29 30 31 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ