Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki, wiem że można zdawać po 16 razy, i się zastanawiam skąd ludzie na to kasy mają. My się już zapożyczyliśmy u 3 osób, a R chciał dziś u 4 osoby się zapożyczyć, bym mogła iść na ten egzamin w grudniu, mówię mu by dał sobie spokój najpierw spłaćmy te 3 osoby a potem znowu pożyczymy, masakra ile to pieniędzy, czasu a przede wszystkim zdrowia zabiera. Stres niemiłosierny.
-
Witam Przenosze sie do Was z Listopadowego testowania. Prosze o wpisanie mnie na 23 Grudnia.
-
Ja tez. Bleee. Nawet juz chyba jestem na liscie.
Annie, InBlue, znowu idziemy rowniutko, melduje plamionko dzisiaj, jutro @. Jakos tak.
Obiecuje nie sikac przed czasem tym razem. I shall resist!!
...bo mi tu ktos ostatnio grozil nakopaniem w dupskoAiCha4811, InBlue lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyhej dziewczyny, rzadko piszę ale jestem w sumie na bieżąco w wątku. Ja też wierzę w wizualizację, ale w przeznaczenie też wierzę Film Sekret oglądałam i siła przyciągania do mnie przemawia. Czasami to stosuje, ale jak na razie z marnym skutkiem, być może robię to za rzadko? Ale w ten cykl mocno wierzę, miałam chwilę załamki, ale już się ogarnęłam
Jeśli chodzi o prawko zdałam za pierwszym razem, ale w sumie miałam trochę farta bo popełniłam jeden błąd na rondzie i egzaminator mógł mnie oblać, ale mi darował
Karola - każda śmierć jest smutna, nawet jak mieliśmy żal do zmarłego. Ale dobrze że mu wybaczyłaś. Życzę Ci abyś szybko wróciła do równowagi, a z tymi staraniami to jak piszą dziewczyny - może taki spontan jest lepszy i uda Wam się bez tej spinyAnnie1981, Kea06, mi_lejdi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKea06 wrote:jestemplodna.pl - super artykuły, dzięki. Nie czytam nic poza ovufriend jeżeli chodzi o ciążę żeby się nie nakręcać ale z tej stronki pokorzystam
Jestem tego samego zdania Dzięki za link AnnieKea06, Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
Mi tez bardzo podoba sie sie ta stronka. Staranie sie o ciaze z psychologicznego punktu widzenia, tego mi wlasnie brakowalo. Teraz zaczytuje sie tym i trzeba oczywiscie cwiczenia zaczac wdrazac w zycie
LadySavage. Nie znam tej choroby, ale okropna jest skoro piszesz, ze objawy tak szybko sie pojawiaja. Zdrowka zycze.Kea06 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fajnie Annie, że podjęłaś ten temat. Ja na razie pozytywnie się nakręciłam. Przy czym przynajmniej na razie nie robię tych wizualizacji tak sztywno, robię to raczej intuicyjnie. Czuję się teraz tak, jakbym z czułością odnosiła się do swojego ciała, macicy itd. Wiem, że spisze się najlepiej jak potrafi.
Testy trochę psują, widzę negatyw i jest chwila stresu "kiedy ten pozytyw".
OF trochę przesadza. Wpisałam wodnisty śluz i już "dzień płodny". A ja mam wrażenie, że u mnie taki długo się utrzymuje. Bo jak za przeproszeniem, mam mokrą plamę na bieliźnie i przy badaniu szyjki mam jakby wodę na palcu, to jak to inaczej opisać. Niedoskonałe są te określenia moim zdaniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 16:22
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualny
-
MiLejdi. Ja tez czuje sie pozytywnie nakrecona
Moj T wczoraj powiedzial, ze mozemy razem zaczac robic te cwiczenia oddechowe, ktore tam polecaja na usuniecie napiecia
Dzis znalazlam medytacje plodnosci, mysle ze to bedzie lepsze
Ja juz nie raz czytalam o dobroczynnym wplywie medytacji, ale zawsze mialam przed tym opor, bo to wydaje mi sie takie dziwne i krepujace
Cos mi sie wydaje, ze starania spowoduja, ze sie w koncu przelamie
Dzis pierwszy raz dotykalam brzucha. Czuje sie dziwnie, ale malymi kroczkami bede sie oswajac
Fajnie, ze wymyslilas swoj wlasny sposob. Wazne, zeby czuc sie z tym komfortowo
Jezeli chodzi o sluz plodny, to on moze sie pojawic nawet do 6 dni przed owu, wiec mysle, ze wszystko w porzadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 18:44
Kea06, AiCha4811 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hej dziewczyny
A ja sie rozchorowalam na amen.
Chyba mam zapalenie drog oddechowych kaszle jak jakis porąb.
Do tego mega gil.i goraczka.
Wlasnie siedze w.pracy ja nie wiem jak ja jutro tu wytrzymam
Dzis 22dc.
Nie mam zadnych objawow oprocz klucia prawego jajnika. Nawet cycki mnie w tym cyklu tak nie bolą.
Mialam kilka skurczow macicy.i koniec
Dwa dni temu tak sie nie dobrze zrobilo ze szok.no ale to moze byc wina choroby.
Nawet nie mam jak isc do lekarza.
A jak tam u was?
ktory dc?jakies objawy? -
Basik83, wiem co przeżywasz, ja w poprzednim cyklu byłam chora w podobnym czasie. w końcu musiałam przyspieszyć test ciążowy, wziąć antybiotyk i zwolnienie. Szybkiego powrotu do zdrowia!
A ja dziś w końcu zrobiłam badania przed pracą. Na razie spłynęły online 2 wyniki.
TSH 1,16
PRL 11,25
Na razie pięknie
Jeszcze czekam na morfo, rózyczkę, Toxo itp.Kea06, Annie1981 lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo