Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiś. Przykro mi. Witaj z nami w grudniu
Basik83. Nie ma co tak przywiązywać wagi do objawów. Można mieć wszystkie i nie być w ciąży, a można nie mieć żadnych i jednak być
U mnie dopiero 2 dc, więc z objawów tu u mnie wzdęcie i gazyAiCha4811 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie ja.nie przywiazuje pytam z ciekawosci ten cykl byl strasznie na luzie bez wiekszych obserwacji.wiec jak sie nie uda to sie nie zalamie jeszcze.bedzie okazja na koniec miesiaca wrazie w zatestowac.
Lady savage no dwie 18szczesliwe cyferki
m lejdi u mnie za wczesnie na testowanie
A antybolu sie boje brac...pewnie by przepisala.lekara bo tragedia
No n ic poki co faszeruje sie czosnkiem miodkiem inhalacje.
I duzo pije mimo ze nie mam ochoty.
Jak nic sie nie zmienito trzeba bedzie wybrac sie wbkoncu do lekarza.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Katis witaj w grudniu Moze dostaniemy hurtem bobasy pod choinke, dziewczyny!
Ja dalej plamie cholera @ sie spoznia. A juz bym chciala ten nowy cykl zaczynac. Za duzo stresow chyba... Wszystko mi sie porabalo no.AiCha4811, Kea06 lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
ja dzisiaj mam od rana meczacy suchy kaszel, poki co łyknęłam rutinaceę i pije bronchisan to takie zioła na gardło i chrype i suchy kaszel, to tylko zioła nie była zadnej informacji czy mozna czy nie mozna w ciazy
bo wydaje mi sie ze lepsze ziola niz jakies niepewne syropy lub doprowadzic do zapalenia krtani tfu tfu !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 21:58
-
przy okazji witam ciepło nowe misiaczki, lista aktualna, liczę na ten hurt bobasów pod choinkę
SusannaDean, Kea06, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Basik83 wrote:Dziewczyny a co polecacie na goraczke w miare bezpiecznego...
Lepiej dmuchac na zimne i wole nie faszerowac sie jakby jednak olazalo sie ze.cos zakielkowalo pod serduszkiem
podbijam -
Santoocha, wszystkiego najlepszego dla syna!
u mnie się owulacja przesunie bardzo, bo mam 16dc, a pęcherzyk 13mm, chyba mi ovarin to wszystko opóźnił + clo, po którym ten pęcherzyk bardzo wolno mi rośnie bo tylko 1mm na dzień ;/ ;/ przynajmniej tak miałam w poprzednim cyklu.
-
Annie, a te afirmacje pomogą na grubsze problemy? Nie oglądałam Sekretu, ale czytałam książkę, podejrzewam, że treść się pokrywa. Fajna sprawa i również "kupuję" taki motyw bez wątpienia. Nie wiem tylko na ile teraz to ma sens. Dziś odebraliśmy wyniki niemęża; teratozoospermia.
Faktycznie nie ma co czekać zbyt długo na badania. Lepiej wiedzieć wcześniej, że jest niewesoło I obawiam się, że nawet moje nastawienie i oswajanie z zaklinaniem rzeczywistości na niewiele się tu zdadzą
Z testowania mogę się zatem wypisać, ale zostanę z Wami, jeśli można. Trzymam za Was kciuki.AiCha4811 lubi tę wiadomość
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r.