Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, raczej nie bede sie udzielac na forum, ale z checia bede obserwowac Wasze dwie, upragnione kreseczki. Prosze o wpisanie na 16 grudnia . Ostatni cykl przed przygotowaniami do in vitro. Sily, ochoty i wiary brak, ale to taka ostatnia z ostatnich szans...
Za Wszystkie z Was i kazda osobna 3mam kciukasy. Powodzenia!!!25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
nick nieaktualny
-
kinga1185. To ja trzymam kciuki za in vitro! Tylko musisz wierzyć i podejść do tego pozytywnie, bo sama możesz zepsuć efekt tym pesymizmem. Na prawdę psychika ma tu duże znaczenie.
Lady Savage, AiCha4811 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
U mnie.chyba.ten.cykl idzie na.straty bola.mnie juz cycki jal przed kazda @ ale.nieszkodzi jeszcze w grudniu bedzie.okazja drugi raz testowac
Kinga trzymam kciuki za ciebieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 11:33
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka a weź sobie podaruj te testy i kochajcie się kiedy Wam się podoba, gwaratuje Ci że szybciej zajdziesz w ciążę, niż ciągła spina i robienie testów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 12:13
stokrotka92, Pikselka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam niedzielnie:)
Dziewczyny, czy miała któraś z Was tak, ze w pierwszej fazie cyklu bolały piersi? Zaczęło się pod koniec poprzedniego cyklu i tak się ciągnie do tej pory. Nigdy tak nie miałam. Biorę bromergon, i brałam luteinę w poprzednim cyklu od 16 dnia. Piersi są twarde i bolą przy dotyku. Rozumiem w drugiej fazie, ale w pierwszej? -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny jestem tu nowa, trzy cykle starań za nami teraz rozpoczęliśmy czwarty, a testować będę 22.12
Cieszę się, że tu do Was trafiłam bo już powoli zaczynam tracić nadzieje. Wiem, że trzy cykle starań to żadna tragedia, ale tak jak pewnie większość z Was jestem strasznie niecierpliwa ;p
Trzymam kciuki za wszystkie grudniowe testerki :* -
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:kinga1185. To ja trzymam kciuki za in vitro! Tylko musisz wierzyć i podejść do tego pozytywnie, bo sama możesz zepsuć efekt tym pesymizmem. Na prawdę psychika ma tu duże znaczenie.
Z ta wiara to problem. Za duzo rozczarowan, jak juz sie nie nastwialam, to dostajesz po tylku.. wiec jestem scpetyczna.25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
Mam nadzieję, że grudzień przyniesie upragnione dwie kreski i zakończę cykl zieloną kropką . Ja będę testować 04.12 testem o czułości 10 mlU/ml.Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Biała Azalia mam to samo w tym cyklu. Nie bolą, ale są twarde, napięte. Natomiast w piątek nawet oznaczyłam prolaktynę przy okazji innych badań i 11, więc wzorowo. Nie wiem, zrzucam to na karb superpłodności ;P
u mnie jeszcze dni płodne się nie zaczęły, choć dziś rano już szyjka powędrowała w górę...
Ciekawa jestem, który jesteś rocznik..? może 86?Biała Azlia lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
kinga1185 wrote:Hej Dziewczyny, raczej nie bede sie udzielac na forum, ale z checia bede obserwowac Wasze dwie, upragnione kreseczki. Prosze o wpisanie na 16 grudnia . Ostatni cykl przed przygotowaniami do in vitro. Sily, ochoty i wiary brak, ale to taka ostatnia z ostatnich szans...
Za Wszystkie z Was i kazda osobna 3mam kciukasy. Powodzenia!!!
Witaj Kinia, jak ładnie zapełniłaś puste miejsce na liscie, jeszcze tylko 4 puste zostaly na naszje liscie, super że nas tyle i jestesmy razem. zycze duzo wytralosci, wiary, i nadziei na ten cykl Kinga. Pamiętaj że cuda sie zdarzają a jeśli nie.. patrz moj podpis :* i głowa do góry, są jeszcze inne sfery zycia w ktorych mozemy sie spełniac, nie dajmy sie zamknąć :* -
Basik83 wrote:U mnie.chyba.ten.cykl idzie na.straty bola.mnie juz cycki jal przed kazda @ ale.nieszkodzi jeszcze w grudniu bedzie.okazja drugi raz testowac
Oj Basik Basik... a Ty myslisz że na ciążę piersi nie bolą? ktoś mi tu ciagle mowi zeby nie patrzec na objawy bo przygotowanie do nastepnego cyklu jest rowniez przygotowaniem do ciąży tylko w zaleznosci czy sie udało czy nie efekt koncowy jest inny. Więc proszę mi tu nie cyckować tylko głaskać sie po brzuchu dopóki nie ma @ zawsze jest nadziejaAnnie1981, Basik83 lubią tę wiadomość
-
Fruska wrote:Witajcie, chce sie przyłaczyc. Poprosze o wpisanie na 16 grudnia. Pozdrawiam i trzymam kciuki!!!
Witaj, aktualna lista zawsze na pierwszej stronie (czasem mam opóźnienia ale staram sie na biezaco uzupelniac). Fruska - ciekawy nick ! zdradzisz skąd taki ? oczywiscie nie musisz odpowiadac bo wiem ze niektore dziewczyny boja sie o swoja tozsamosc i równiez trzymamy za Ciebie kciuki -
Biała_Azlio ja nigdy tak nie miałam, moze poczytaj cos na ten temat i wybierz sie do lekarza jesli nie przejdzie, bo test juz pewnie robiłas?