Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślę, że w tym cyklu więksozści nam a nawet wszystkim nam się uda W końcy miesiąc zaczął się super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 16:25
Basik83, zFolwarku, Ania83_NS lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
edka85 wrote:Wyniki zbliżone do moich. Mi lekarz powiedział, że mam sobie pójść i wrócić dopiero jak będę w ciąży. Zaczęłam podejrzewać, że skoro się nie udaje, to pewnie problem jest po stronie M. No ale jego wyniki nasienia są bardzo dobre. I teraz oboje się zastanawiamy, o co chodzi. No ale widocznie tak musi być. Miejmy nadzieję, że to kwestia czasu.
-
Judi22. Wydaje mi sie, ze testowa jednak jest jasniejsza niz kontrolna, wiec to chyba nie pozytyw, chociaz fotka troche rozmazana.
Karoolcia. Siemie i Castagnus bierze sie caly cykl. Ten drugi przez 3 miesiace i potem sie robi przerwe.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Karooolcia :) wrote:Dziewczyny a w jakich dniach cyklu bierzecie siemię lniane i castangnus?
Ja costangusa biorę cały czas bez przerwy trzeci miesiąc. Mój ginekolog powiedział , że to dobre ziółko i warto je brać. Siemię robię sobie do owulacji - zwiększa ilość śluzu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 18:29
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny