Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karooolcia :) wrote:Też tak uważam Co się nie zrobi dla maleństwa A i powiem Wam serduszkowanie jest chyba nawet przyjemniejsze, bo człowiek ciągle o tym nie myśli tylko daje się ponieść
A teraz możesz sie smiać, ale co masz na mysli pisząc, że endo pojdzie w góre?p -
nick nieaktualnydobuska wrote:No dokładnie! U nas po winie seks jest fajny, bo mi nic do głowy nie wpada głupiego:D:D:D
A teraz możesz sie smiać, ale co masz na mysli pisząc, że endo pojdzie w góre?p
Znaczy się że będzie normalnej wielkości, a nie jakieś 4 mm i zarodek nie przetrwa.
Seks po winie jest super!!!
Dziewczyny zaprosiłam Was, nie macie udostępnionego wykresy z miłą chęcią kibicowałabym każdego dniadobuska, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam was kobitki z mojego wykresu wynika że dziś powinnam dosać @ narazie ani widu ani słychu lecz test negatywny czy możecie spojrzeć na mój wykresik :)dodam że bardziej czułam owulacje w 18 dc niż w 15
Czy ktos może zerknąć na mój wykres proszęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 21:36
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
dobuska wrote:No dokładnie! U nas po winie seks jest fajny, bo mi nic do głowy nie wpada głupiego:D:D:D
A teraz możesz sie smiać, ale co masz na mysli pisząc, że endo pojdzie w góre?p
A nie będe się śmiać :d Chodzi o endometrium
Wykres udostępniony -
Karooolcia :) wrote:A no będą Kupuj wino i orzechy i będziesz w naszym gronie
Karooolcia, przecież od ponad trzech dób w ciąży jestem, gdzież alkohol!? ;P
Na resztę pakietu piątkowego się skuszęAiCha4811 lubi tę wiadomość
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
Olciuska wrote:Powiedzcie jak stosowac miovarin? czy to ma znaczenie ktory dzien cyklu itd..?
z tego co mi wiadomo dc nie ma znaczenia -
nick nieaktualny