Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:Judi22. Wydaje mi sie, ze testowa jednak jest jasniejsza niz kontrolna, wiec to chyba nie pozytyw, chociaz fotka troche rozmazana.
Karoolcia. Siemie i Castagnus bierze sie caly cykl. Ten drugi przez 3 miesiace i potem sie robi przerwe.
Dziekuję za info Będe brała :d Siemie mam w postaci tabletek -
nick nieaktualnyAiCha4811 wrote:zapraszam tych którzy rozpoczynają a także tych którzy przeskoczyli z listopada niech moc tych rodzinnych świąt i Boże błogosławieństwo sprzyja nam wszystkim w staraniach
Wiem że podobny wątek istnieje ale jest sprzed okolo dwóch lat i mogłoby być niewygodnie szukać aktuallnej listy a tak bedzie zawsze na pierwszej stronie
1. Cookiemonsterka@, AiCha4811@
2. AnnaManna, Magroz26, Basik83
3. Agnieszka93, Kasiula09
4. odrobinacheci, Anet85, Lovi89
5. zFolwarku
6. Meli92
7. Judi22
8. santoocha, SusannaDean
9. Agula92, toreadorek
10. stokrotka92, Bella1412, NajmlodszaStaraczka Kaan,Justya85, Veni, marta95, kaka470
11. Pikselka
12. Karola555
13. barbarah, kasiakasia11, karolka22
14. Biala_Azlia
15. cajafuerte, roślinka, Asieńka_86
16. Kinga1185, Fruska, Existenz
17. Migracja, Tynastka, Kea06, dobuska
18. Karola Mama Julci i... , lilka1984, Katiś
19. Annie1981, Hopeless
20. Ania83_NS, nadey
21. Sylwia_80, InBlue
22. Papierowka, Kat83, karo_la, Skrzydlata
23. Dag_mara
24. Dariaa, BitterSweetSymphony, evve, Meginka, anciaa
25. Potforzasta
26. Lady_savage, rzepakowepole
27.
28. Lola83, ktosiowa
29. Basik83
30. Aicha4811
31. KarolaFasola, hops, Karooolcia:)
W grudniu mamy... 1 prezencik
Legenda:
Ciąża:
Okres:@ -
oooo to już nas jest 6 sztuk na Wigilijne testowanie czyli będzie 12 kresek tak jak 12 potraw na wigilijnym stole Ładnie sobie wymyśliłam, co?
karo_la, dobuska, Basik83, stokrotka92, -Monika-, AiCha4811, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:Stokrotka i Lola coż to za smutne informacje z rana....
Aczkolwiek stokrotko pamiętaj, że spadki w ciąży również się zdarzają.
Ja zaczynam się źle czuć po duphastonie, okropne mdłosci mnie dopadają. Ehhh... A jeszcze dzisiaj hormon tarczycy zaaczęłam brać.
a jakie tabletki przyjmujesz ? miałaś badany poziom prolaktyny ? ja dopiero jak trafiłam do nowego endo to zrobił mi poziom PRL a juz ponad pol roku wtedy sie staralismy i nikt nas nie poinformowal o potrzebie zbadania tego. ech ci lekarze po prostu... Mnie poprzedni endo tez powiedzial ze mam wielce hashimoto juz mi suplementy na to wciskał (hashiforte) ale zmienilam endo przez przypadek (dostalam z pracy ubezpieczneie prywatne) i sie okazalo ze bardzo slusznie. moj nowy endo uwaza ze to cale hashimoto to jest wymysł przemysłu medycznego żeby sprzedac wiecej euthyroxu letroxu itd i że wcale nie nalezy sie tym jakos zytnio przejmowac, tylko starac sie utrzymywac odp dla tarczycy diete i przyjmowac leki i kontrolowacc poziom we krwi ot i juz. -
dziewczyny potwornie Was przepraszam za wszelkie opóźnienia na liście, przespałam ostatnie dni, potwornie się czuję natomiast własnie nadganiam wątek, prosze o wyrozumiałosć i przypominanie sie raz dziennie jesli ktos nie został wpisany
Bardzo gratuluje naszym pierwszym zafasolkowanym !!Basik83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zdrowka kochana mi po antybiotyku lepiej jutro do pracy.
Dzis bylam w szkole moja bidna Madziunia zostala ofiara przemocy w.szkole.w koncu ktos to dostrzegl mimo ze zglaszalam dzis ktos z nauczycieli wzial sie w.garsc madzia byla dzis popychana i wyzywana
Moja biedna dziewczynka -
Basik83 wrote:Zdrowka kochana mi po antybiotyku lepiej jutro do pracy.
Dzis bylam w szkole moja bidna Madziunia zostala ofiara przemocy w.szkole.w koncu ktos to dostrzegl mimo ze zglaszalam dzis ktos z nauczycieli wzial sie w.garsc madzia byla dzis popychana i wyzywana
Moja biedna dziewczynka -
Annie1981 wrote:Karooolcia. Siemie w postaci tabletek? Pierwsze słyszę Ciekawe czy też działa na śluz. Stosował ktoś?
W aptece powiedzieli , ze jest ok kobitka była na tyle miła, że jeszcze probki całkiem fajnych żeli mi dała -
Moja biedna dziewczynka
O kurde... dzieciaki serio sa teraz straszne Niestety córkę mojej siostry również wyśmiewali, bo odróżniała się od innych (najwyższa z klasy, szybko się rozwija). Moja siostra chodziła do szkoły kilkanaście razy i prosiła nauczycieli aby zainterweniowali, żeby z tymi dzieciakami pogadali itp ale nic nie dawało rady... W końcu ja z nią poszłam do szkoły któregoś razu (jakieś przedstawienie było) koleżanka przy mnie zaczęła jej dogryzać, to bez ceregieli powiedziałam, przy jej matce, ze tak właśnie są wychowane złe dzieci... aż kobita poczerwieniała... i od razu do dyrektorki, ze jak nie pogadają z dzieciakami to zgłoszę dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 20:28
dobuska, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Moja biedna dziewczynka
Boze co Ty piszesz?! Co Jej zrobili? To podstawowka czy starsza? Matko, przerazaja mnie takie sprawy... Tez mam Corke...
-
Hopeless wrote:Trzeba sobie jakoś humor poprawić
jakiś specjalny powód takiej zmiany ze aż suwaczek? jakiś pozytywny monitoring, nowe suple, czy po prostu dla motywacji w duchu przyciągania ciaży? -
nick nieaktualnydobuska wrote:Dziewczyny czy Wy też co miesiąc sprawdzacie potencjalną datę porodu? Mi wypada na 24 sierpnia:D
Dzieciaki są straszne, naprawdę. Dobrze że póki co w grupie przedszkolnej u mojego syna jest spokojnie.dobuska lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Za każdym razem i za każdym razem dostaję okres, ale w tamtym cyklu się wycwaniłam i zobaczyłam jeszcze na następny cykl, wychodzi mi na 4 września. Popijam teraz winko na moje endo i zagryzam orzeszkami.
Dzieciaki są straszne, naprawdę. Dobrze że póki co w grupie przedszkolnej u mojego syna jest spokojnie.
Ja też zaczęłam popija winko i wcinać orzechy jak mój D. zobaczył, że winko otwieram to pytał czy to czas załamania czy ma się cieszyć