X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
Odpowiedz

Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Takie gluty mi czasem chlapia po nogach :D tak to śluz płodny :D
    Dzięki :-) Ja mam testy z allegro i nigdy nie było dwóch kresek takich samych.

Jutro mogę wrzucić zdjęcie z poprzedniego cyklu. :D

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Dzięki :-) Ja mam testy z allegro i nigdy nie było dwóch kresek takich samych.

Jutro mogę wrzucić zdjęcie z poprzedniego cyklu. :D
    Ale te niebieskie masz? To wrzuć!

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny melduje dzis negatyw ale @ jeszcze nie ma, zatestuje pojutrze

• Another Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszłam popatrzyć kto tu jeszcze dołączy do sierpniówek na fioletowej stronie :)
    Dobry wieczór i trzymam kciuki za Was wszystkie k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,034_qW_orig.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 18:05

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Ale te niebieskie masz? To wrzuć!
    Nie moge kabla znaleźć od aparatu. Ale jest identyczny jak tutaj od channtall

http://forum.28dni.pl/discussion/2015/52/wspierajaco-plotkujaco-pierdolkowo-dla-wszystkich-szalonychdziewczynek/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Przyszłam popatrzyć kto tu jeszcze dołączy do sierpniówek na fioletowej stronie :)
    Dobry wieczór i trzymam kciuki za Was wszystkie k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,034_qW_orig.gif
    Ja już kwalifikuje się na wrześniówkę, gdyby się udało:D

• santoocha Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję okres za rogiem.
    Mam gastrofazę, mężowi obrywa się za byle co, brzuch boli mnie okresowo, cycki tak samo.
    Oby szybko przyszedł, będzie z głowy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Czuję okres za rogiem.
    Mam gastrofazę, mężowi obrywa się za byle co, brzuch boli mnie okresowo, cycki tak samo.
    Oby szybko przyszedł, będzie z głowy...

Nie ma przeczucia na ciążę?

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless. Może one tylko pozytyw pokażą, bez cieni wcześniej? Spróbuj. A może trefna partia Ci się trafiła.
    Ja miałam testy z niebieską końcówką i pokazywały mi różne odcienie kresek, łącznie z pozytywem. Mam fotki, jak chcesz to wrzucę.

-Monika- W 11 dc jak najbardziej może to być śluz płodny :)

A ja się doczekałam dziś pozytywnego testu owu w 11 dc :) Jestem super zadowolona :)
    e5s21j.jpg

AiCha4811 lubi tę wiadomość

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, u mnie chyba był cykl bezowulacyjny. Zarłam ketonal na ból głowy przez pół cyklu no i się pochrzanilo.

Annie No to do roboty!
    :)

Annie1981 lubi tę wiadomość

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Hopeless. Może one tylko pozytyw pokażą, bez cieni wcześniej? Spróbuj. A może trefna partia Ci się trafiła.
    Ja miałam testy z niebieską końcówką i pokazywały mi różne odcienie kresek, łącznie z pozytywem. Mam fotki, jak chcesz to wrzucę.

A ja się doczekałam dziś pozytywnego testu owu w 11 dc :) Jestem super zadowolona :)
    e5s21j.jpg
    Na focie wyglądają jak zielone ;) być może mam jakieś felerne bo pozytyw będzie max 2 dni. Te moje wcześniejsze różowe coś na tym etapie pokazywały na bank.
    Edit. Aaaa bo te są z teraz :) myślałam że to fota tych niebieskich ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 18:59

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:

e5s21j.jpg
    Jak Ty tutaj zdjecia wrzycasz? :D
    Nie wiem ja jakoś nie czuję się na owulację, zobaczymy :-/

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless. Te są zielone, bo teraz takie mam :) Niebieskie robiłam 4 cykle temu, oto one:
    f28tj8.jpg

Ja bym na Twoim miejscu robiła te niebieskie dalej. Albo są trefne, albo tak mało czułe, że pokażą tylko pozytyw.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Ja już kwalifikuje się na wrześniówkę, gdyby się udało:D
    Ja tez ;)

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Ja tez ;)
    Mam nadzieję że któraś z Nas założy wątek wrześniowy na fioletowej stronie i bedziemy się wspierac :D

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Hopeless. Te są zielone, bo teraz takie mam :) Niebieskie robiłam 4 cykle temu, oto one:
    f28tj8.jpg

Ja bym na Twoim miejscu robiła te niebieskie dalej. Albo są trefne, albo tak mało czułe, że pokażą tylko pozytyw.
    Oczywiście ze będę na nie siurac do końca cyklu ;) w końcu kupiłam 50 szt :D będą eksperymenty :D

Annie1981 lubi tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Mam nadzieję że któraś z Nas założy wątek wrześniowy na fioletowej stronie i bedziemy się wspierac :D
    Ja ma bank nie. Juz założyłam wątek marcowy i nie przyniosło mi to szczęścia :/

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) u mnie średnia sytuacja. Może ktoś tak miał ? Coś wie ? Czy jeżeli od 12 dc do 17 dc pęcherzyk nic nie urósł to jest jeszcze szansa że pęknie? Od 5 dni ma wielkość 19,8 . Lekarz stwierdził luf. W tym cyklu nic już nie będzie . I będziemy obserwować kolejny.... A tak się już nastawilam że się w końcu uda ....

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane...
    Czy jak w tamtym miesiacu fl trwala u mnie 11 dni. To w tym cyklu moze sie ona wydluzyc?? Jest to normalne. Dodam ze dzis mam 14dpo test negatywny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c28cc0cc0520.jpg

dodaje swoje testy owu, nie wiem czy się uda bo pierwszy raz to robię ;)

edit: udało się :)
    Co sądzicie o wczorajszym prawie pozytywie? Testy też mam z allegro, te tanie. W tamtym cyklu miałam te drogie z rossmana i różnicy nie widziałam. Jak myślicie, dziś tylko pozytywny zaznaczyć?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 19:23

‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ