Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Dzięki Ja mam testy z allegro i nigdy nie było dwóch kresek takich samych.
Jutro mogę wrzucić zdjęcie z poprzedniego cyklu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hopeless. Może one tylko pozytyw pokażą, bez cieni wcześniej? Spróbuj. A może trefna partia Ci się trafiła.
Ja miałam testy z niebieską końcówką i pokazywały mi różne odcienie kresek, łącznie z pozytywem. Mam fotki, jak chcesz to wrzucę.
-Monika- W 11 dc jak najbardziej może to być śluz płodny
A ja się doczekałam dziś pozytywnego testu owu w 11 dc Jestem super zadowolona
AiCha4811 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Hopeless. Może one tylko pozytyw pokażą, bez cieni wcześniej? Spróbuj. A może trefna partia Ci się trafiła.
Ja miałam testy z niebieską końcówką i pokazywały mi różne odcienie kresek, łącznie z pozytywem. Mam fotki, jak chcesz to wrzucę.
Edit. Aaaa bo te są z teraz myślałam że to fota tych niebieskichWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 18:59
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Hopeless. Może one tylko pozytyw pokażą, bez cieni wcześniej? Spróbuj. A może trefna partia Ci się trafiła.
Nie wiem ja jakoś nie czuję się na owulację, zobaczymy -
-Monika- wrote:Ja już kwalifikuje się na wrześniówkę, gdyby się udało:D
-
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:Hopeless. Te są zielone, bo teraz takie mam Niebieskie robiłam 4 cykle temu, oto one:
Ja bym na Twoim miejscu robiła te niebieskie dalej. Albo są trefne, albo tak mało czułe, że pokażą tylko pozytyw.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Mam nadzieję że któraś z Nas założy wątek wrześniowy na fioletowej stronie i bedziemy się wspierac
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny u mnie średnia sytuacja. Może ktoś tak miał ? Coś wie ? Czy jeżeli od 12 dc do 17 dc pęcherzyk nic nie urósł to jest jeszcze szansa że pęknie? Od 5 dni ma wielkość 19,8 . Lekarz stwierdził luf. W tym cyklu nic już nie będzie . I będziemy obserwować kolejny.... A tak się już nastawilam że się w końcu uda ....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/c28cc0cc0520.jpg
dodaje swoje testy owu, nie wiem czy się uda bo pierwszy raz to robię
edit: udało się
Co sądzicie o wczorajszym prawie pozytywie? Testy też mam z allegro, te tanie. W tamtym cyklu miałam te drogie z rossmana i różnicy nie widziałam. Jak myślicie, dziś tylko pozytywny zaznaczyć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 19:23