Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:A co do bliźniaków- nie, dziękuję. Mój pierworodny syn z motorkiem w dupce robi za dwóch.
-
Mi wczoraj nie wyszedł pozytyw owu, ale kreska była bardzo ciemna, więc dziś już powinien wyjść
Mam trochę zagadkę ze śluzem. Wczoraj rano jak się przytulaliśmy to było bardzo sucho. Wieczorem zauważyłam rozciągliwy, przezroczysty śluz tylko nie wiem czy to przypadkiem nie była sperma. Tu na OF jest opisane jak odróżnić jedno od drugiego i że można zrobić test z wody. Sperma powinna się rozpuścić a śluz zbić w kuleczkę. Stało się to drugie, więc powinien być płodny śluz, ale dalej nie jestem 100% pewna, bo nigdy czegoś takiego u siebie nie zaobserwowałam i trochę boję się aż tak ucieszyć
W poprzednim cyklu, odkąd zaczęłam pić siemię lniane, zaczął pojawiać się rozciągliwy śluz, ale był brunatny i biały. W tym cyklu byłby już prawdziwy przezroczysty? Bardzo bym chciała, żeby to była prawda
AiCha4811 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Mi wczoraj nie wyszedł pozytyw owu, ale kreska była bardzo ciemna, więc dziś już powinien wyjść
Mam trochę zagadkę ze śluzem. Wczoraj rano jak się przytulaliśmy to było bardzo sucho. Wieczorem zauważyłam rozciągliwy, przezroczysty śluz tylko nie wiem czy to przypadkiem nie była sperma. Tu na OF jest opisane jak odróżnić jedno od drugiego i że można zrobić test z wody. Sperma powinna się rozpuścić a śluz zbić w kuleczkę. Stało się to drugie, więc powinien być płodny śluz, ale dalej nie jestem 100% pewna, bo nigdy czegoś takiego u siebie nie zaobserwowałam i trochę boję się aż tak ucieszyć
W poprzednim cyklu, odkąd zaczęłam pić siemię lniane, zaczął pojawiać się rozciągliwy śluz, ale był brunatny i biały. W tym cyklu byłby już prawdziwy przezroczysty? Bardzo bym chciała, żeby to była prawda
Dzialajcie! Kciuki!Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Mi wczoraj nie wyszedł pozytyw owu, ale kreska była bardzo ciemna, więc dziś już powinien wyjść
Ja odróżniam to tak, że sperma się po chwili wchłania w palce, a śluz nie. Trzymam kciuki, żeby to był płodny. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, witajcie w niedzielne popołudnie.
Margoz i Meli - dopóki nie ma @ nie traćcie nadziei
U mnie dziwna sytuacja bo wczoraj rano o 10:30 zrobiłam test owulacyjny i wyszły prawie dwie takie same kreski, kolejny zrobiłam o 13:30 i kreska testowa już jaśniejsza więc pomyślałam, że tak już będzie. No ale dziś zrobiłam test o godz. 11:00 i kreski znowu prawie takie same... Za jakąś godzinkę powtórzę test jeszcze. A dodam, że rano dziś był seks. Jak myślicie - nasienie mogło wlecieć do pojemniczka i wpłynąć na wynik testu owu? -
rzepakowepole wrote:Ja odróżniam to tak, że sperma się po chwili wchłania w palce, a śluz nie. Trzymam kciuki, żeby to był płodny.
Za 2h robię owulacyjny, mam nadzieję, że pokaże się pozytyw
roslinka. Faktycznie dziwna sytuacja z tymi testami. Ja wczoraj też robiłam dwa. Pierwszy zrobiłam z bardzo jasnego moczu, mimo że nie piłam i kreska wyszła słabo widoczna. Kilka godzin później powtórzyłam i kreska już prawie identyczna jak kontrolna, także to różnie bywa.
Zwróć uwagę na kolor moczu, na to żeby nie pić zbyt wiele 2h przed i powtórz test. Trzymam kciuki za nasze pozytywy
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dla tych które robią testt ovu taka jest różnica między facelle a tymi z allegro z niebieską końcówka. Dodam że miałam z końcówka różową i wychodzily zupełnie normalnie. Pokazywały co miały pokazać. A na tych nie ma niiiic.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6976c40016e5.jpg -
A te z allegro faktycznie miałam wcześniej kreska nigdy nie była równie ciemna, a skok temp. był. W tym cyklu mam różowe (zakupiłam 50+5 ciążowych ) i wyszły przez 2 dni przed skokiem temperatury dwie ciemne krechy. Może tamte to jakieś przeterminowane a data przebita?
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Miałam tak samo jak na zdjęciu wg tych z allegro nigdy nie miałam owulacji. A dziewczyny zrobiłam ten domowy test tylko że z proszkiem do pieczenia bo nie miałam sody . Piana była, czekam do wtorku na prawdziwy test, ale myślę że obala ten domowy . Nie sądzę żeby w tym się udało.Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
nick nieaktualnyDziewczyny pomóżcie. Możę być to troche nie smaczne no ale w kropce jestem.
Gdy się naprężyłam, ciągnął się taki długi glut na 10 cm, kolor przezroczysty z żółtym. Jestem w 11 dc, cykle ok 30 dniowe. Czy to już płodny śluz? Z rana miałam kremowo-wodnisty.
Taki śluz chyba mam tuż przed miesiączka. -
Te z Allegro niby czulsze. Data ważności normalna. Temu facelle jeszcze ciut do pozytywu brakuje ale na tym drugim nie ma nic. Juz rozumiem dlaczego dziewczyny czasami piszą ze im testy nie wychodzą. Zastanawia mnie tylko czy wszystkie testy z niebieską końcówka są beznadziejne czy zależy na co się trafi?
-
-Monika- wrote:Dziewczyny pomóżcie. Możę być to troche nie smaczne no ale w kropce jestem.
Gdy się naprężyłam, ciągnął się taki długi glut na 10 cm, kolor przezroczysty z żółtym. Jestem w 11 dc, cykle ok 30 dniowe. Czy to już płodny śluz? Z rana miałam kremowo-wodnisty.
Taki śluz chyba mam tuż przed miesiączka.