Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaka470 wrote:Hej dziewczyny dziękuje bardzo , temperatura mi spadła ale test zrobiłam no i cos tam widać nie tak wyraźnie jak wczoraj ale widać dziś miałam tylko test o czułości 10
zdjęcie jest kiepskie , poczekamy zobaczyły , bardzo słaba kreska
po cichutku już gratulujekaka470 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaka470 wrote:Hej dziewczyny dziękuje bardzo , temperatura mi spadła ale test zrobiłam no i cos tam widać nie tak wyraźnie jak wczoraj ale widać dziś miałam tylko test o czułości 10
zdjęcie jest kiepskie , poczekamy zobaczyły , bardzo słaba kreskakaka470 lubi tę wiadomość
-
AiCha. Ja mialam testy w rozowym opakowaniu, z niebieska koncowka i wszystko mi pieknie pokazywaly, nie panikujcie Na innych watkach wlasnie te testy uwazane sa za szczesliwe
Zatapiaj sie dalej w tych myslach a przyciagniesz sobie ciaze, zobaczysz
Ja nie mam zbyt wiele ciaz w swoim otoczeniu cale szczescie, wiec pewnie jest mi latwiej. Za to za kazdym razem jak na forum widzialam pozytywny test to ogarniala mnie zazdrosc i smutek.
W tym cyklu, kiedy pracuje nad wiara, ze ja tez bede/jestem w ciazy, pozytywne testy juz nie wywoluja we mnie az takich emocji. Pewnie, ze zazdroszcze, ale jest we mnie wiecej radosci i zaufania, ze u mnie tez niedlugo pojawi sie taki test
Wczoraj udalo mi sie zrobic wizualizacje ciazy. Zauwazylam, ze jak znajduje na to czas, to laduje sie pozytywna energia i potem jest mi latwiej wierzyc. Jak nie mam czasu to zapominam o tych emocjach, o mojej ciazy i jest mi trudniej w ciagu dnia.
Od dzis nastawiamy sobie przypomnienie i musimy wizualizowac regularnie
Wczoraj pozytyw owu, potem serduszkowanie a w nocy/nad ranem bol owulacyjny, wiec powinno byc dobrzeAiCha4811 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
-Monika- wrote:Pewnie będzie lepiej wyglądalo jak test wyschnie
-
Figa8787 wrote:Rzeczywiście z tymi objawami wszystko można sobie wmówić i podciągnąć pod ciaze.Syn ur. 2011 r.
-
Jedyny objaw który wiąże z pierwsza ciążą to częste siku i ból jakby pęcherza, byłam przekonana że to jakaś infekcja, miałam również niewielkie plamienie inplantacyjne, ale ogarnęłam że to zwiastun ciąży dużo później jak natknęłam się na info w necie...Syn ur. 2011 r.
-
kaka470 wrote:Hej dziewczyny dziękuje bardzo , temperatura mi spadła ale test zrobiłam no i cos tam widać nie tak wyraźnie jak wczoraj ale widać dziś miałam tylko test o czułości 10
zdjęcie jest kiepskie , poczekamy zobaczyły , bardzo słaba kreskaSyn ur. 2011 r.
-
Też już miałam zawroty głowy:) i nawet wtedy okres mi się spoznial , ale test był negatywny. Ale tak naprawdę każda z nas jest inna. Czas wszystko zweryfikuje tylko my jesteśmy takie niecierpliwe ale jak nie być jak so tak bardzo CHCEOkoło 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Widzę, ze dzieje się tutaj, nie nadążam czytać Gratuluję wszystkim zafasolkowanym Ja mam coraz większy stres, bo jutro do szpitala a pojutrze czeka mnie zabieg na drożność... strasznie się boję
-
-Monika- wrote:Kaka nie chce Ciebie martwić, ale ja na tym teście nic nie widze. Tylko biała kreskę.
Wydaję mi się że dopiero u Ciebie dochodzi do zagnieżdzenia Wiec jeszcze jest czas na testy.
na nic się nie nastawiam -
magroz26 wrote:Witajcie.zrobilam test bo mi sie spoznialam.I cos widze tylko juz sama nie wiem co.Rycze jak głupia.Sama nie wiem z czego.Jak wstawić zdj testu???
https://zapodaj.net
po lewo klikasz na "na forum" i dodajesz ,a potem wklejasz tutaj link02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
magroz26 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9152e7abe937.jpg
MOJE GRATULACJE KOCHANA ! :*02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Witajcie dziewczyny po weekendzie Mrozik na dworze.
Kasiula gratki, życzę Ci żeby kropek rósł z dnia na dzień
Kaka może za wcześnie na test jeszcze.
Annie ładne testy owu, starajcie się teraz o malucha
Tym którym się nie udało przykro mi i życzę szczęścia w następnym cyklu!!!
Stokrotka mnie po owu kilka dni bolał jajnik i podbrzusze teraz cisza.
Ale tu się dzieje Ja dzisiaj lub jutro idę zbadać proga.Annie1981 lubi tę wiadomość