Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześc kochane !
Trzymam kciuki za wszystkie testujące dzisiaj !
Ja własnie byłam badać progesteron.. mam nadzieję, że tym razem wyjdzie
Dotychczas badanie progesteronu zawsze sprowadzało mnie na ziemię, powodowało wybuch płaczu i sprowadzało mnie na ziemię odnośnie działania mojego organizmu.. więc oby teraz było dobrze !
karo_la, Karola555, AiCha4811 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Dzieńdoberek!
Chyba jednak moja owulacja była silniejsza niż ketonal
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a337919d1aa.jpgstokrotka92, eMM, Najmłodsza_staraczka, Bella1412, Karola555, karo_la, Darkam11, karm3lka, dobuska, karolka22, -Monika-, AiCha4811, Sylwia_80, Pikselka, Meginka, Kasiula09, aria40, Olciuska, InBlue, Lovi89, Agula92, Paula55, Agnieszka93, roslinka, Dag_Mara, Biała Azlia, Lola83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Dzieńdoberek!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a337919d1aa.jpg
Gratuluję kochana
Dawaj wiruski i wysyłam pozytywne fluidy, hahaKarola555, santoocha lubią tę wiadomość
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Dziękuję!
Rzeczywiście, byłam pewna że nie było owulacji.
Z pierwszych objawów- w sobotę miałam mega zadyszkę jak mówiłam, dokładnie jak w pierwszej ciąży, od 2 dni częstomocz i swędzące piersi.
No i ból brzuvha nie dokładnie taki jak na okres, tylko bardziej taki miejscowy.
Śle miliony wirusów!!
$&!$&*?!$# !!!Karola555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny , weszłam tylko żeby Wam powiedzieć za to mi jest mój szczęśliwy miesiąc . @ przyszła... Życzę żeby Wam się udało :* Trzymajcie sięOkoło 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a337919d1aa.jpg
santoocha lubi tę wiadomość
-
Figa8787 wrote:Dzień dobry dziewczyny , weszłam tylko żeby Wam powiedzieć za to mi jest mój szczęśliwy miesiąc . @ przyszła... Życzę żeby Wam się udało :* Trzymajcie się
-
santoocha wrote:Dziękuję!
Rzeczywiście, byłam pewna że nie było owulacji.
Z pierwszych objawów- w sobotę miałam mega zadyszkę jak mówiłam, dokładnie jak w pierwszej ciąży, od 2 dni częstomocz i swędzące piersi.
No i ból brzuvha nie dokładnie taki jak na okres, tylko bardziej taki miejscowy.
Śle miliony wirusów!!
$&!$&*?!$# !!!
U mnie dzisiaj chyba 10 dpo, obiecałam sobie że już nie będę doszukiwać się objawów, ale jedna rzecz mnie zastanawia, tzn. Ból dziąseł i wrażliwość zębów, strasznie nie dziwne uczucie, nigdy tak nie miałam, no i oczywiście pobolewanie brzucha ale tak po bokach. Niestety siedzę na L4 bo syn jest chory i chyba mam za dużo czasu na myślenie...Karola555, santoocha lubią tę wiadomość
Syn ur. 2011 r.
-
stokrotka92 wrote:Santocha gratulacje !
Aż mam ochotę sama dziś zatestowac ale 6 dpo? -
Santoocha kochana piękna wiadomość na mikołaja!!!
Fuga strasznie mi przykro, tulę!:*
Wszystkiego dobrego z okazji Mikołajek kochane moje. Mam cieżki tydzień i rzygać mi się rano chce jak wstaję....
Opróz tego duphaston mi daje tak czadu, że chyba zwariuję....santoocha lubi tę wiadomość
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Cześc kochane !
Trzymam kciuki za wszystkie testujące dzisiaj !
Ja własnie byłam badać progesteron.. mam nadzieję, że tym razem wyjdzie
Dotychczas badanie progesteronu zawsze sprowadzało mnie na ziemię, powodowało wybuch płaczu i sprowadzało mnie na ziemię odnośnie działania mojego organizmu.. więc oby teraz było dobrze !
-
nick nieaktualnyKarola555 wrote:Kiedy miałaś owu ? U mnie test owu pozytywny był 27.11 a owu chyba 28.11. @ powinna być 9.12 ale test zrobię chyba 12.12. Nie chcę teraz zapeszać.
Pozytyw pierwszy miałam 29 listopada drugi pozytyw 30.11 a potem już bledly
Cień Nadziei się pojawił dziś. Tempka rośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 08:27
-
U mnie dziś 7 dpo, 8 dzień po podaniu pregnylu, kontrolny test no i pregnyl jesZcze trzyma bo na test pozytywny. Mam nadzieję że ta krecha już tylko zciejmnieje z powodu dziedzica, drugie kontrolne sikanko w sobote, do tego czasu pregnylu już powinno nie być więc test będzie wiarygodny
-
Karola555 wrote:Kochana a jaki jest u Ciebie progesteron? Ja wczoraj robiłam badania wyszedł mi 11,70 w 7-8 dpo.
Jak na razie progesteron wychodził mi tak, że się okazywało, że cykl jednak bezowulacyjny, pomimo stymulacji, zastrzyków itd. Zazwyczaj był to wynik ok 6-7.
Teraz jestem dobrej myśli, bo po podaniu zastrzyku byłam u lekarza i mówił, że tym razem się udało i piękna owulacja, endometrium 12mm itd.
No zobaczymyKarola555 lubi tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a337919d1aa.jpgKarola555, santoocha lubią tę wiadomość