Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka wpadam do was zapisac sie na testowanko grudniowe. swiateczno noworoczne! mial byc to cykl bez staran bo za tydz pierwsza wizyta w klinice nieplodnosci i ja chcialam odpuscic w tym cyklu ale maz przywolal mnie do porządku i powiedział ze on nie chce przerywać staran a jak ciaza powieli sie z klinika trudno. nawet jak kasa na badania pojdzie nie potrzebnie. wazne ze dzidzia bedzie. kocham go za takie podejcie. wiec... dzialamy prosze o wpisanie na 24 grudnia!! piekny czas oby szczesliwy!!!
Najmłodsza_staraczka, Kea06, dobuska, ktosiowa, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kea06 wrote:Hej u mnie mimo pozytywnego nastawienia z tego cyklu nic nie wyjdzie . Okazało się,że pęcherzyk nie chce pęknąć Nici z dobrych myśli , nastawiania się itd. Dokument Sekret dał mi dużo nadziei ale nie wyszło. Może mój pęcherzyk się mnie przestraszył .
A tak na poważnie to wypiszcie mnie proszę z 17. 12. Nawet nie mam po co testować. Nie będzie prezentu pod choinkę
Buźki :*
Może poszukać przyczyn dlaczego nie pękają? U mnie prawdopodobnie odpowiadała za to tarczyca. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:kochana wiem jak boli informacja o tym, że pęcherzyk nie pękł. Ale u mnie kolejny miesiąc i nowa nadzieja. Nie poddawajmy się!
Może poszukać przyczyn dlaczego nie pękają? U mnie prawdopodobnie odpowiadała za to tarczyca.
O ! to mnie zaskoczyłaś . W sumie dopiero pierwszy raz jest tak ,że nie pękł i zobaczymy dalej bo czasami jest taki cykl ,że nie pęknie i nie ma jakieś głownej przyczyny . Ale również jestem na Euthyroxie przez właśnie tarczycę . Obniżałam z 3 i aktualnie mam 1,9 . Może to ta przyczyna?
Zobaczymy kolejnym razem -
Kea06 wrote:O ! to mnie zaskoczyłaś . W sumie dopiero pierwszy raz jest tak ,że nie pękł i zobaczymy dalej bo czasami jest taki cykl ,że nie pęknie i nie ma jakieś głownej przyczyny . Ale również jestem na Euthyroxie przez właśnie tarczycę . Obniżałam z 3 i aktualnie mam 1,9 . Może to ta przyczyna?
Zobaczymy kolejnym razemKea06 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarola555 wrote:Madziulla dziękuję za info. Ja robiłam wczoraj i wynik 11,70. Mam nadzieję, że wynik jest ok.
Karola555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Mi ginekolog powiedział, że najlepiej mieć do 2, ale endo mi powiedział, że im mniej tym lepiej. Nie martw się, niepękające pęcherzyki można jeszcze "pęknąć" farmakologicznie. Takie problemy to niewielkie problemy. Na pewno damy radę
Też się naczytałam ,że pomiędzy 1 a 1,5 najlepiej
Chciałabym żeby oprócz tego Euthyroxu cała reszta była naturalnie . Ale jak trzeba będzie zastrzyk to podejrzewam ,że się zdecyduję
Damy radę :*
dobuska lubi tę wiadomość