Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Niestety tarczyce ignorują, ale tak naprawdę są badania od dwóch lat, które inaczej każą patrzeć na wynik tsh. Mój endo powiedział, że trzy lata temu tez powiedziałby, że jest ok, wystarczyło mieć wynik w normie.
Teraz pozostaje kwestia jak poszczególni lekarze się rozwijają. Mój robił doktorat więc dużo czytał.
U mnie w mieście żadnego dobrego gin-endo nie ma, ale mam ginekologa z czołówki i tak samo endokrynologa. Oczywiście prywatnie....dobuska, Kea06 lubią tę wiadomość
-
Madziulla. Dobrze, ze maz Cie przywolal do porzadku. Trzymam kciuki za testowanie i badania
Kea. Czyli ten tekst, ktory wrzucilam o psychice szczegolnie Ciebie sie tyczy Czytalam o tym i pisza, ze czesto w czasie staran dochodzi do pogorszenia relacji w zwiazku. Kazde z malzonkow czuje sie winne za zaistniala sytuacje, do tego dochodza wzajemne oskarzenia i lęki. Nie jest latwo.
Ja bardziej wierze w terapie niz tarota i wlasnie to bym Ci poradzila Wiele osob jednak nie chce skorzystac, wiec radzilabym chociaz gleboka, szczera rozmowe miedzy Wami, zeby wyjasnic wzajemne urazy. Do tego oczywiscie polecam prace nad blokada psychiczna
Z tego co do tej pory wyczytalam, wyciagam wniosek, ze to nie samo myslenie o dziecku nas blokuje, ale stres, ktory temu towarzyszy. W zwiazku z tym, nie ma nic zlego w mysleniu o staraniach tylko trzeba nauczyc sie mniej spinac. Trudne to, ale mysle, ze wykonalne. Od tego cyklu probuje i idzie mi coraz lepiej
Kaka. Przykro mi. Podziwiam Twoja sile. Ja bym bardzo sie przejela, dlatego nie testuje do terminu @.InBlue, Kea06, kaka470 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
mi_lejdi wrote:Santoocha gratulacje!!! Na przekór wszystkiemu a propos psychiki, powiedz szczerze, czy mialas wrazenie ze wtym miesiacu wyluzowalas? Cos bylo inaczej?
No a potem takie dziwne kłucia w macicy, swędzenie piersi....
W tym cyklu brałam castagnus, ovarin i używaliśmy żelu conceive plus.
Seks co 2 dni.mi_lejdi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Dziewczyny tak z ciekawości. Czy temperaturę można uznać za prawdziwą jeśli o 6 wstałam do córki bo płakała i później położyłam się jeszcze i mierzyłam ją o 7.30 ? Czy raczej nie ?
Pomiar powinien być po przynajmniej 3 godzinach nieprzerwanego snu. Po wstaniu temperatura rośnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Dziewczyny tak z ciekawości. Czy temperaturę można uznać za prawdziwą jeśli o 6 wstałam do córki bo płakała i później położyłam się jeszcze i mierzyłam ją o 7.30 ? Czy raczej nie ?
-
stokrotka92 wrote:No to ja w takim razie nie jestem w stanie mierzyć tempki bo ja średnio 3-4 razy wstaje w nocy do córki a jak płacze to przecież nie zostawię jej w pokoju żeby wyla a ja nie będę mierzyć tempki no trudno
Ale jeśli wiesz, że temperatura jest zaburzona, to po prostu nie przykładasz do niej takiej wagi. Niektóre dziewczyny bardzo zwracają uwagę na każde pół kreski - wtedy takie mierzenie i sterowanie się najdrobniejszym wzrostem i spadkiem jest bez sensu jak wstajesz w nocy. Generalny trend powinnaś wychwycić nawet jeśli temperatura będzie zaburzona. Tylko nie przezywaj wtedy malutkich wzrostów i spadków. -
stokrotka92 wrote:No to ja w takim razie nie jestem w stanie mierzyć tempki bo ja średnio 3-4 razy wstaje w nocy do córki a jak płacze to przecież nie zostawię jej w pokoju żeby wyla a ja nie będę mierzyć tempki no trudno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 17:41
stokrotka92 lubi tę wiadomość
-
Stokrotka. Ja czytalam, ze krotkie wstanie na siku czy do dziecka nie powinno zaburzyc tempki, jezeli przed mierzeniem polozymy sie jeszcze na godzine.
AiCha. Ja tez bralam Castagnus przez 3 miesiace. Jest bez recepty, pomaga uregulowac cykl. Ja bralam bo odstawilam tabletki anty i nie narzekam. Cykle mam regularne, ale w ciaze nie zaszlamstokrotka92 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyHopeless wrote:Ja swoją biorę po pierwszej pobudce do siebie nawet jak ja musze napoic to nie wstaje Lubie z nią spać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane!
Tak jak mowilam miesiaczka mi sie spoznia chyba 2 dni..
Do dzis testy negatywme, dzis cos mnie tknelo kupilam test innej firmy, i chyba jest bladzioch, widac go golym okiem choc zdj tego nie oddaje. Co myslicie?
https://naforum.zapodaj.net/01cfb89643fe.jpg.html -
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Kochane!
Tak jak mowilam miesiaczka mi sie spoznia chyba 2 dni..
Do dzis testy negatywme, dzis cos mnie tknelo kupilam test innej firmy, i chyba jest bladzioch, widac go golym okiem choc zdj tego nie oddaje. Co myslicie?
https://naforum.zapodaj.net/01cfb89643fe.jpg.html
Jest! Widzę ! Po cichu gratulacje
Ehh wszystkie w grudniu zajdą w ciążę i zostanę sama w styczniu ze staraniami jak ten palec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny