Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Wyznacza tylko jak mierzysz temperturę
Tak trzeba ręcznie ustawić.
odrobinacheci. Wspaniale, beta powinna to potwierdzićodrobinacheci lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
mi_lejdi. Z tego co pamiętam, to on potrzebuje 3 czynników, żeby wyznaczyć potwierdzoną owulację. Jak jest mniej to wyznacza niepotwierdzoną, czyli linią przerywaną. W pierwszym cyklu nic nie obserwowałam, miałam tylko pozytywny test owu i wyznaczył owu.
Przy mierzeniu tempki robi to z opóźnieniem, bo potrzebuje 3 wyższe temperatury. Może przy samych testach też trzeba tyle poczekać
dzieki dziewczyny za porady odnosnie castagnusa, mysle ze nie ma co mieszac z inofemem póki co.
odrobinacheci gratulacje piekny ciemny test ! zazdro
Olciuska nie chce podcinac skrzydeł, po cichutku gratuluje ale proszę zachowaj zimna krew bo jednak @ juz sie spoznia a kreseczka cien cienia to mmoze byc lewy test, ale trzymam kciuki by kolejne wychodzily ciemne a najleiej beta z krwi. Wpisze Ci serduszko jak bedziesz miała pewność :* zeby nie zapeszaćodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
a u mnie co.. ledwo sie doleczyłam a wczoraj mój mąż 39 st wieczorem, dzis u lekarza dostal L4 i antybiotyk.. ja na antybiotyku on tez.. swietnie, do tego w przyszlym tygodniu wyjazd więc o starankach chyba mozna zapomnieć. Spisuje ten cykl na straty (oby takie straty jak u santochy hihihi <złowieszczy smiech>)
ale tak serio zastanawiam sie czy antybiotyk wplynie tylko na to ze plemniorki beda ospałe a owulka kiepsciejsza czy jednak moze antybiotyk uszkodzi material genetyczny i bezpieczniej naprawde wstrzymac sie ze staraniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 21:24
-
a po drugie, poruszylam dzis z nim temat adopcji i wyznał że nie jest na to psychicznie gotowy że musi to w glowie przemyslec przerobic, jakos sie nastawic ze potrzebuje jeszcze chociaz z pol roku na przemyslenie oczywiscie nadal bedziemy starac. Dochodzi tylko problem finansowo czasowy, nawet jesli sie uda z adopcja to nie dostane macierzynskiego a kto sie dzieckiem zajmie, a kto drugą wypłate do domu przyniesie
-
nick nieaktualnyOlciuska, coś tam widać! Beta byłaby najlepszym rozwiązaniem biorąc pod uwagę to, że @ już się 2 dni spóźnia. Zrób jutro inny test, trzymam kciuki!
odrobinacheci moje gratulacje! I czym prędzej zrób betę dla potwierdzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 08:24
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
popatrzcie co my tutaj mamy z 8 listopada hyhy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f1519d1b189.pngLovi89, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
AiCha4811. Szkoda, że mąż dostał antybiotyk. Czytałam, że to ma wpływ na plemniki i one dochodzą do siebie dopiero po 3 miesiącach od odstawienia Nie wiem dokładnie jaki, może są wolniejsze, ale nadziei nie ma co tracić
Nie dziwię się, że mąż potrzebuje czasu. Ja na taki krok też nie jestem gotowa a co dopiero facet. Starajcie się dalej, a on będzie sobie wszystko układał w głowie.
Jeżeli chodzi o finanse to ja też się tego boję, mimo, że nie planuję adopcji, ale nie chcę o tym myśleć, bo już nie mam czasu na odkładanie ciąży.AiCha4811 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Powodzenia kochane! Żeby grudzień był najpiękniejszym Waszym miesiącem
Mnie wykasujcie z listy, pewnie się wpisałam zapobiegawczo na grudzień nie wierząc, że uda mi się wcześniejAnnie1981 lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Olciuska wrote:Kochane!
Tak jak mowilam miesiaczka mi sie spoznia chyba 2 dni..
Do dzis testy negatywme, dzis cos mnie tknelo kupilam test innej firmy, i chyba jest bladzioch, widac go golym okiem choc zdj tego nie oddaje. Co myslicie?
https://naforum.zapodaj.net/01cfb89643fe.jpg.html
Widać.widacOlciuska lubi tę wiadomość
-
Aicha przy adopcji normalnie przysługuję urlop macierzyński i zasiłek
Odrobinacheci super grube kreseczki, rób betę dla potwierdzenia !
Olciuska zaciskam mocno kciuki żeby za dwa dni już były II widoczne kreseczki
Ale tu się dzieje, szaleństwo dzidziusioweOlciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny