Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNadia83 wrote:Dziewczyny może pomyślicie, że nienormalna jestem ale przeczytałam o tym teście z sody i robię od niedzieli codziennie z porannego moczu. W niedzielę nie pienił się, w pon. takie bąbelki były ale też się nie pienił, wczoraj lekko bardzo, ale zaliczyłabym do nie pienił się. Ale dziś to normalnie piana była, ale to dopiero mój 6 dpo na test ciążowy stanowczo za późno, ale chyba do 15.12 nie wytrzymam i w niedzielę zatestuję.
Co myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 06:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Gratulacje!
Ehh fajnie że wszystkie zaciazaja ja sama chyba zostanę ze staraniami w styczniu -
Czesc, czytam Was z trudnoscia na biezaco, ale nie daje rady nic napisac. Jestem z corka sama i ona planuje mi caly dzien.
Gratulacje dla zaciazonych
Powiedzcie, od kiedy powinnam robić testy owulacyjne?
Kupiłam sobie pierwszy raz. Czytalam, ze najlepiej wieczorem i wstrzymac sie wczesniej z robieniem siku, ale od ktorego dc?
Milego dnia!Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciuska. Teraz to nawet na tel widze kreske. Gratuluje kochana!
Moze te tanie testy nie sa az tak czule, bo jednak jest slaba kreska jak na 16 dpo. Zrob pozniej, powinien wyjsc pozytyw
U mnie tez 5cs, mam nadzieje, ze pojde w Twoje slady
Lola83. Testy robi sie o stalej porze, w godz 10-20, tylko nie z pierwszego siku. 2h wczesniej nie nalezy pic.
Od kiedy to zalezy jak dlugie masz cykle i kiedy wystepuje owu. Na pierwszy raz polecalabym zaczac zaraz po @.
Lola83, Olciuska lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyJejku, dziewczyny tak się cieszę Waszym szczęściem! Mam nadzieję, że wszystkie zafasolkowane przyniosą szczęście tym, które testowanie mają dopiero przed sobą
Ja znów zaczynam wariować, jak już wczesniej Wam pisałam po dziwnym pozytywie na niedzielnym teście owulacyjnym wczoraj znów był negatyw i nie wiem co mam myśleć. Wczoraj tempka lekko skoczyła i myślałam, że dzis też pójdzie w górę, a tu jednak nie.
Boję się, że cykl bedzie bez owu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 08:44
-
Karola. Tez bym sie denerwowala, bo kazda z nas czeka na owu. Nerwy jednak moga tu tylko zaszkodzic. Obserwuj organizm, moze owu sie przesunela. Nie ma co tracic nadziei. Santocha tez mowila, ze cykl bezowulacyjny a skonczyl sie ciaza
OF dzis mi wyznaczyl owu na dwa dni temu. Widocznie w przypadku samych testow owu tez potrzebuje na to czasu
Dzis dopiero 2dpo, gdzie do testowania...
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlanowałam 15 ale to za szybko, może się skuszę na 18, a jak wytrwam to i dłużej poczekam
Nie było jakoś wcześniej okazji aby się podzielić, ale byłam w piątek u gina z wynikami nasienia męża i wyszły średnio tzn ruchliwość około 30% a morfolofia 14%. Musimy się wybrać do androloga... W Warszawie - polecają dr Wolskiego, słyszałyście o nim? Chociaż ja mam nadzieję, że uda nam się teraz i bez lekarza się obejdzie. Zamówiłam Fertiman plus i będzie mąż się wzmacniał jeszcze. Co sądzicie o wynikach? Bo gin nie przekreśla ciąży ale mówi że może być trudniej
I muszę jeszcze zrobić progesteron 5-6 dni przed terminem @, muszę być na czczo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 09:15