Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien Dobry! W UK 5 rano a ja sie budze na picie jak nigdy... Poszlam do VC oczywiscie nie moglam sie powstrzymac
Na zywo jest bardziej widoczna...
Https://naforum.zapodaj.net/e9107f5e55c4.jpg.htmlPaula55, karo_la, roslinka, odrobinacheci, kaka470, Lovi89, dobuska, InBlue, Meginka, inaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Jestem w mega szoku!!!!... Z moich obliczen jest to 16dpo. Test wyszedl pozytywny dopiero wczoraj... testy z ebay najtansze wykazywaly negatyw...
Moje gratulacje kochanie ! :*
Wreszcie się udało, tak się ciesze !
Dbajcie o siebie i rośnijcie
A mi możesz podesłać wiruski haha02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:Moje gratulacje kochanie ! :*
Wreszcie się udało, tak się ciesze !
Dbajcie o siebie i rośnijcie
A mi możesz podesłać wiruski hahadobuska lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny może pomyślicie, że nienormalna jestem ale przeczytałam o tym teście z sody i robię od niedzieli codziennie z porannego moczu. W niedzielę nie pienił się, w pon. takie bąbelki były ale też się nie pienił, wczoraj lekko bardzo, ale zaliczyłabym do nie pienił się. Ale dziś to normalnie piana była, ale to dopiero mój 6 dpo na test ciążowy stanowczo za późno, ale chyba do 15.12 nie wytrzymam i w niedzielę zatestuję.
Co myślicie?
01.2017 - ciąża biochemiczna