Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Nieśmiało zapisuje się na 31.12 A co mi tam
Roslinka mój mąż tez miał kiepską ruchliwość plemników chyba jakieś 32 % i morfologie na poziome 6% i jak widać 5 razy byłam ciąży. Między 3 a czwartą ciąż okazało się, że w nasieniu jest ureaplazma i to ona może powodować obniżoną ruchliwość i tak wczesne poronienia. Po długiej batalii i trzech antybiotykoterapiach zwalczyliśmy bakterię i znowu udało się zajść w ciąże. Niestety i ta się nie utrzymała, ale to już albo wada genetyczna zarodka albo coś u mnie tez nie gra.
Androlog powiedział, że jeśli jest dużo plemników (u nas było 83 mln/ml) to nie ma co się przejmować niską ruchliwością, bo nadrabiają ilością ;P
I oczywiście gratuluje wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne IIzFolwarku lubi tę wiadomość
-
Zacznę od tego że jeszcze nie mam... Przy wypisie powiedzą mi czy drożne ... Jeżeli chodzi o samo badanie to nie jest tak straszne jak piszą ale tez nie bezbolesne... Na początek podają w pupę ketonal a potem wziernik z jakimś dodatkowymi przyrządami. Bolało ale byl to bol do zniesienia i trwa to naprawde krótko ... I musze pochwalić CZMP bo opowiadali cuda o personelu a naprawde sa w porządku najważniejsze ze mam to za sobą... Teraz troche mnie brzuch jak na okres boli i wylatuje ten kontrast...
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:ja juz podczas zabiegu wiedzialam ze sa drozne bo na bieżąco lekarz mowil.. no i jak mnie puscilo znieczulenie to 2 dni zgieta w pol chodzilam.. mam nadzieje ze u Ciebie bedzie to duzo mniej bolesne.
Teraz to najgorsze to czekanie... I boli mnie ten brzuch... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola555 wrote:Olciuska super!!! A biedna się martwiłaś, że Ci się cykl wydłuża
Karolciaaaa dobrze, że już po wszystkim, będziesz wiedziała co i jak.Karola555 lubi tę wiadomość
-
Rozumiem, że się martwisz, ale musimy wierzyć, że wszystko jest ok
Ja dzisiaj wstałam jakaś nerwowa i zła, chciałabym przespać do poniedziałku jak niedźwiedź hehe -
nick nieaktualnyKarola555 wrote:Rozumiem, że się martwisz, ale musimy wierzyć, że wszystko jest ok
Ja dzisiaj wstałam jakaś nerwowa i zła, chciałabym przespać do poniedziałku jak niedźwiedź hehe
Marze o pojsciu do domu.. Najlepiej kochana to jakbys przespala do testowania;)Karola555 lubi tę wiadomość
-
Olciuska. Ja tez ten test kiedys zrobie na potwierdzenie ciazy Wybierasz sie na bete? W moim regionie ciezko ja zrobic albo jest bardzo droga.
Najmlodsza. Az 100mg Q10? Tabletka ma 30mg to opakowanie starczy na bardzo krotko. Ty masz wieksza dawke na tabletke? Jaki preparat bierzesz?
Karolcia. Trzymam kciuki, zeby byly drozne
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Karola. Tez bym sie denerwowala, bo kazda z nas czeka na owu. Nerwy jednak moga tu tylko zaszkodzic. Obserwuj organizm, moze owu sie przesunela. Nie ma co tracic nadziei. Santocha tez mowila, ze cykl bezowulacyjny a skonczyl sie ciaza
OF dzis mi wyznaczyl owu na dwa dni temu. Widocznie w przypadku samych testow owu tez potrzebuje na to czasu
Dzis dopiero 2dpo, gdzie do testowania...
Tylko teraz mam dylemat czy brać dalej wiesiołka czy już przestać -
Dziewczyny! Jajowody drożne a macica idealna ! Jeju jak ja się cieszę!
Karola555, karo_la, Olciuska, Annie1981, stokrotka92, dobuska, kaka470, Migracja, Madziulla, santoocha, Pikselka, roslinka, zFolwarku, AiCha4811, Agula92, BitterSweetSymphony lubią tę wiadomość