Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Olciuska. Ja tez ten test kiedys zrobie na potwierdzenie ciazy Wybierasz sie na bete? W moim regionie ciezko ja zrobic albo jest bardzo droga.
Najmlodsza. Az 100mg Q10? Tabletka ma 30mg to opakowanie starczy na bardzo krotko. Ty masz wieksza dawke na tabletke? Jaki preparat bierzesz?
Karolcia. Trzymam kciuki, zeby byly drozne -
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Sa to dobre testy (15f) troszke drogie, ale cena nie gra roli.. Lepiej uzywac sprawdzonych, w Londynie jest jedno lab, mysle zeby jutro sie tam wybrac przed praca, choc boje sie ze nie wyrobie ;(. Beta + progesteron to koszt £65 bo dzis dzwonilam.. Z kasa spoko ale kurcze ten czas, a jak na zlosc moj m ma bardzo duzo pracy ;(.[/QUOTE
Annie, nigdy nie kupuj testow ciazowych z ebay, one do tej pory wychodza mi negatywne... Sa do bani zreszta czego sie spodziewac 20-30szt za 3f -
nick nieaktualny
-
Olciuska. U mnie sama beta 70 f, chyba ze badana online z palca to 40. Ta pierwsza dosc droga zwazywszy, ze powinno sie zrobic dwie, koszt juz 140, wiec nie wiem czy sie zdecyduje. Jeszcze mam czas do namyslu, a Ty idz
Ja mam 25 testow ciazowych z ebaya i na pewno bede je robic Do tego na pewno kupie jakies lepsze jak bedzie powazne podejrzenie ciazy Ciekawa jestem kiedy Tobie te testy zaskocza
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnydobuska wrote:Ja teeeeż chceeee dwieeee kreeeeeeeeski!!!
Ej mala! zobaczysz dwie kreeeski juz niedluuuugooo! a ja Ci powiem nawet kiedy! ha! jak sie kompletnie nie bedziesz tego spodziewala! w moim przypadku obalam mit ,ze ciaze sie czuje i ze objawy sa od ovu...Karola555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Olciuska. U mnie sama beta 70 f, chyba ze badana online z palca to 40. Ta pierwsza dosc droga zwazywszy, ze powinno sie zrobic dwie, koszt juz 140, wiec nie wiem czy sie zdecyduje. Jeszcze mam czas do namyslu, a Ty idz
Ja mam 25 testow ciazowych z ebaya i na pewno bede je robic Do tego na pewno kupie jakies lepsze jak bedzie powazne podejrzenie ciazy Ciekawa jestem kiedy Tobie te testy zaskoczaAnnie1981, dobuska lubią tę wiadomość
-
Olciuska wrote:kochanie ja nie mam zandych wiadomosci tzn nic nie widze, moze tylko dlatego ,ze nie place nic za OF.
Ej mala! zobaczysz dwie kreeeski juz niedluuuugooo! a ja Ci powiem nawet kiedy! ha! jak sie kompletnie nie bedziesz tego spodziewala! w moim przypadku obalam mit ,ze ciaze sie czuje i ze objawy sa od ovu... -
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:kochanie ja nie mam zandych wiadomosci tzn nic nie widze, moze tylko dlatego ,ze nie place nic za OF.
Ej mala! zobaczysz dwie kreeeski juz niedluuuugooo! a ja Ci powiem nawet kiedy! ha! jak sie kompletnie nie bedziesz tego spodziewala! w moim przypadku obalam mit ,ze ciaze sie czuje i ze objawy sa od ovu...Syn ur. 2011 r.
-
nick nieaktualnyBella1412 wrote:Wielki gratulacje:), z tego co piszesz rozumiem że objawów w tym cyklu nie doświadczyłaś?, u mnie dzisiaj 30 dc ale nie chce się niczego doszukiwać ale mam przeczucie że @ już za rogiem:(, bi rano coś mnie brzuch pobolewał
Karola555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Nie wiem sama, po odstawieniu dupka będę testować dla bezpieczeństwa ewentualnej ciąży i będę powtarzac testy aż do @. Nic innego nie wymyślę.
-
mika1987 wrote:Czesc:)Dziewczyny,czy ktoras z Was brała ovarin?czy on moze pomoc przy owulacji?Syn ur. 2011 r.
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Tak dokladnie! pamietaj o tescie przed odstawieniem, ale chyba nie mialas nigdy probkemu z progiem? czy sie myle?
Znalazłam fajny artykuł, który mówił, że przy krótkiej fl dupek wzięty 2-3 przed owu powoduje duży skok LH i pękają pęcherzyki. A mi ostatnio nie pękł, a faza fl ok. 10-11 dni więc nie za długa. A jeśli owulacja była to tak właśnie w okolicy zaczęcia brania dupka więc wiesz.... nadzieję mam sporą.Olciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Nie miałam go nigdy badanego. Dupka dostałam, żeby wyregulować wszystko.
Znalazłam fajny artykuł, który mówił, że przy krótkiej fl dupek wzięty 2-3 przed owu powoduje duży skok LH i pękają pęcherzyki. A mi ostatnio nie pękł, a faza fl ok. 10-11 dni więc nie za długa. A jeśli owulacja była to tak właśnie w okolicy zaczęcia brania dupka więc wiesz.... nadzieję mam sporą.