Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska ja dokladnie tak biorąc dupka zaszłam:) i jeszcze mnie tu dziewczyny nastraszyly ze jesli ciaza to koniecznie trzeba dupka kontynuowac- to nieprawda o ile wszystko jest ok!
Teraz niestety biorę ale to przez plemienia które mi się pojawiły.
Trzymam za Ciebie taaaak mocno kciuki, bardzo Cie zapamiętałam z listopadowego testowaniadobuska lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
A ktoś słyszał, że lepiej powstrzymać się od w okresie okołoimplantacyjnym? chodzi konkretnie o skurcze macicy, czyli orgazm...
a ja w tym cyklu wszystko inaczej, piersi prawie nie bolą, wydzieliny niewiele, ale przecież nie jesteśmy samymi hormonami, wpływa na nas tysiące czynników.
w objawy od ovu nie wierzę, bo to by musiałaby być magia do czasu implantacji nasz organizm nie ma pojęcia czy pływa w nim zapłodniona komórka, dopiero po implantacji, jak hormony osiągną pewien poziom można mieć objawy, ale też niekoniecznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 15:42
Annie1981 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualnydobuska wrote:Ja kochana mam mętlik w głowie. Bardzo bym chciała wierzyć, ale obecnie mimo, że nadzieję mam, bo muszę mieć to jakos w środku cos mi mówi, że nic z tego nie będzie.
Wieczorami dopadaja mnie płaczliwe momenty. Wczoraj jak Lewandowscy ogłosili ciąże to znowu płacz. Bardzo mnie cieszą wszystkie ciaże, ale mnie dołuje mój stan.
Czekałam na ciąże, a tutaj pęcherzyki nie pękają, fz za krótka, z progiem chyba też problemy, bo plamiłam przed okresem, tarczyca chora..... masakra
No, ale w końcu sie poukłada. może juz na gwiazdkę. ...
Teraz to kochana skupiam kciuki na Tobie:)dobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olciuska. Ty chyba niedawno robilas sobie przerwe od forum, nie? Wyluzowalas wtedy? Myslisz, ze to moglo miec wplyw na zajscie?
MiLejdi. To testujemy mniej wiecej razem
Ja czytalam o tym, zeby sie nie przytulac przed @, bo moze spowodowac poronienie. Bardzo sie wystraszylam i zaczelam grzebac w necie. Wnioski wyciagnelam takie, ze jak ciaza jest zagrozona to trzeba uwazac, a jak zdrowa to nie trzeba sie tym przejmowac. Nigdy nie wiemy czy ciaza bedzie zagrozona, ale tak sobie mysle, ze jezeli ona mialaby byc tak slaba, ze przytulanie szkodzi, to dziecko musialoby byc bardzo chore i moze nie ma co utrzymywac na sile, wiec juz na to nie patrze.Karola555 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Brawo Dziewczyny zafasolkowane! Wspaniały miesiąc, oby tak dalej! I zdrówka Wam życzę.
Karooolcia i Tobie zdrówka- żeby nic nie dokuczało za bardzo.
Roślinko, faktycznie z tą ruchliwością bez szału, ale za taką morfologię niejeden dałby się pokroić! Idę o zakład, że wyniki są lepsze niż niejednego przyszłego tatusia, który nigdy się nie badał... Jeżeli już skierowano Was do androloga to okej, ale na tyle na ile zdążyłąm się zorientować od wyników mojego niemęża (u nas naprawdę niewesoło, a mimo to gin powiedział, że łatwo może nie być, ale nie jest to niemożliwe i widział ciąże naturalne z gorszych wyników), to pewnie i tak każę powtórzyć badania za kwartał i dopiero diagnozować problem. Suplementujcie męża i niech o siebie dba No i nie ustawajcie w staraniachroslinka lubi tę wiadomość
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
Ja też czuję, że raczej przyjedzie @.... jutro zatestuję- co ma być to będzie.Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny