Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Molyx wrote:u mnie beta tez droga jakas, bo blisko 40 zł. zdzierstwo
Ja dzisiaj mam 2gi dzień pozytywny test owulacyjny, zacieram łapki na myśl o wieczorze ...
Czy któraś z Was sika ze mną 23.12 i 24.12 ??
Molyx na pierwszej stronie jest lista, duuuzo dziewczyn testuje w wigilięMeginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No, ja już po owu. Prace były intensywne i mam nadzieję, że skuteczne teraz wielkie odliczanie do testowania... Może moja macica się wystraszy tej laparo i w tym cyklu się uda
Molyx ja też sikam w wigilię. Jakby co to będziemy razem rodzić -
mi_lejdi wrote:Hopeless a ten drugi test to jaki? ja używałam jakiś ovi test z superpharm, chyba dają radę...
dobuska gdzieś tam dotarłam do "wsparcia" przez koleżankę... jak ja nie znoszę takich ukrytych złośliwości. moim zdaniem najlepiej ujawniają wewnętrzna frustrację i nieszczerość
Ja o staraniach nie mogę gadać z mamą. generalnie mam z nią bardzo dobry kontakt, ale jak tylko napomknęłam, że się staramy, zareagowała niemalże agresywnie. że już się oczywiście nakręcam, i na pewno nic mi nie wyjdzie, dopóki będę o tym myśleć i mówić!
Ona mi to mówi, seriously? Ona, które we WSZYSTKIE 3 ciąże zaszła za 1 razem, łącznie z ostatnią, w wieku 42 lat!! co ona wie o comiesięcznym rozczarowaniu...mi_lejdi lubi tę wiadomość
-
Stokrotka prolaktyne robi się przed owu a wyznacznikiem ciąży nie jest bo rośnie dość późno, ale może i dobrze że się pomyliłaś , przynajmniej będziesz wiedzieć ze jest dobry/zły poziom bo to też bardzo ważny hormon w staraniach.
Furagine bierze się 7-10 dni aby leczenie było skuteczne, inaczej infekcje będą się co chwilę odnawiać. Nauczyłam się na sobie.
Madziulla moje kondolencje bardzo mi przykro, może dusza wujka miała za zadanie iść do nieba i wyprawic w drogę na ziemię duszyczke dla Twojego dziecka :-*
Hopeless mocno trzymam kciuki i za bittersweet też!
Lovi nie szpanuj kreskami bo mi żal tyłek ściskaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 19:52
stokrotka92, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAiCha4811 wrote:Stokrotka prolaktyne robi się przed owu a wyznacznikiem ciąży nie jest bo rośnie dość późno, ale może i dobrze że się pomyliłaś , przynajmniej będziesz wiedzieć ze jest dobry/zły poziom bo to też bardzo ważny hormon w staraniach.
Furagine bierze się 7-10 dni aby leczenie było skuteczne, inaczej infekcje będą się co chwilę odnawiać. Nauczyłam się na sobie.
Madziulla moje kondolencje bardzo mi przykro, może dusza wujka miała za zadanie iść do nieba i wyprawic w drogę na ziemię duszyczke dla Twojego dziecka :-*
Hopeless mocno trzymam kciuki i za bittersweet też!
Lovi nie szpanuj kreskami bo mi żal tyłek ściska
A czyli jak zrobiłam po owu to nie jest stracone tak? Może coś z tego wywnioskujemy ? -
Lovi89 wrote:Aicha heh rozsmieszylas mnie:* alez alez ja tu nikomu przykrosci nie chce zrobic, tylko zyczyc wszystkim II kreseczek:) no i pochwalic sie troszke:P
-
nick nieaktualny
-
Lovi89 wrote:ajj zly link;p
https://zapodaj.net/72ce07a1bfe26.jpg.htmlSyn ur. 2011 r.
-
stokrotka92 wrote:Mi lejdi znam to ja też nie mam z kim pogadać na te tematy. Ale mamy tutaj siebieSyn ur. 2011 r.
-
Hopeless wrote:Moje testy z allegro są na bank lewe wiec jak Wam nie wychodzą to się nie przejmujcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76acfaeb36a0.jpgSyn ur. 2011 r.
-
Lovi89 wrote:a widze ze masz objawy podobne do mnie:D:D a kiedy ma przyjsc @ i jak dlugie masz cykle?Syn ur. 2011 r.