Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka kiedy wyniki?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Dziewczyny jestem spragniona nie piałam wody juz z 4 godziny a mocz jest jasny wiec nie ma sensu robic testów bo i tak nie wyjda pozytywne (chodzi o test owulacyjny)
-
nick nieaktualnymi_lejdi wrote:stokrotka mimo wszystko trzymam kciuki!
a mi dokucza dziś pęcherz... tak to jest jak nie ma kiedy w pracy ani pójść do toalety ani wypić...
Znam ten ból też mnie boli pęcherz. Jadę na furaginie i zurawinie. Jak przejdzie po furaginie kilka dni zaczynam jeść żurawinę ale nie pomaga bo infekcja wraca. Wykończyć się idzie ale już przywykłam.furagina to mój nierozlaczny przyjaciel w torebce -
Nie wiem czy nie zrobić falstartu i nie zatestować jutro. Niby miesiączke powinnam dostać 13.12 lub 14.12 ale zaczyna mnie skręcać.
Mimo wszystko wiem, że ten test jutro wyjdzie negatywny mam ochotę go zrobić.
Poza tym bardzo ciągnie mnie w podbrzuszu, jest mi okropnie zimno, ze w nocy śpie pod grubą kołądrą, kocem i jeszcze przytulam się do męża bo z zimna zasnąć nie mogę.
Natomiast teraz to powieki mam ciążkie jak z ołowiu i zaraz zasnę, ale nie moggę bo w pracy do 21.... I bardzo kręci mi się w głowie -
nick nieaktualnycajafuerte wrote:Nie wiem czy nie zrobić falstartu i nie zatestować jutro. Niby miesiączke powinnam dostać 13.12 lub 14.12 ale zaczyna mnie skręcać.
Mimo wszystko wiem, że ten test jutro wyjdzie negatywny mam ochotę go zrobić.
Poza tym bardzo ciągnie mnie w podbrzuszu, jest mi okropnie zimno, ze w nocy śpie pod grubą kołądrą, kocem i jeszcze przytulam się do męża bo z zimna zasnąć nie mogę.
Natomiast teraz to powieki mam ciążkie jak z ołowiu i zaraz zasnę, ale nie moggę bo w pracy do 21.... I bardzo kręci mi się w głowie
Falstart nie jest zły wiem po sobie też dzisiaj zrobiłam falstart -
nick nieaktualny
-
dobuska wrote:Po przeczytaniu tego artykułu aż się przeraziłam. Gdybym zaczęła to wszystko pilnować i stosować to mąż zamknąłby mnie w psychiatryku chyba;p
Nieplodnosc zostala uznana w dzisiejszych czasach za chorobe. Wydaje mi sie, ze ten artykul wyjasnia przyczyne.
Rozumiem Cie, w dzisiejszych czasach bardzo trudno uniknac chemii. Nie zmienia to faktu, ze niestety ona uposledza nasza plodnosc : (
Wszystkiego sie nie da, ale ja sprobuje wybrac cos dla siebie i wprowadzic zmiany, np. zrezygnowac z puszek i sloikow. Moj Tz tez nie jest zadowolony, ale mysle, ze warto
MiLejdi. Ja tez mam problemy z pecherzem. Biore teraz zurawine profilaktycznie i jak na razie mam spokoj. Znalazlam badania mowiace, ze w trakcie infekcji zurawina nie dziala, tylko przed.
Cajafuerte. Jak wyjdzie Ci negatyw to sie zmartwisz. Jak cien to on do @ jeszcze moze zniknac, wiec nie polecam takiego rozczarowania. Chyba, ze jestes silna i dasz rade to udzwignac
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Moje testy z allegro są na bank lewe wiec jak Wam nie wychodzą to się nie przejmujcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76acfaeb36a0.jpgstokrotka92, Olciuska lubią tę wiadomość
-
Cajafuerte wstrzymaj się , chociaż zrozumiem jak nie wytrzymasz, ale pomyśl. Nie wyjdzie - to może za szybko, wyjdzie cień - może jeszcze zniknąć, no i czy on na pewno tam jest? Poczekaj chociaż 3 dni, szkoda się tak głowić
Ja mam termin @ prawie z Tobą na 15.12. Do 13.12 muszę wytrzymać chociaż test już czeka w łazience od 2 dni i każdego dnia jestem z siebie dumna, że się nie złamałam
Chyba jutro zacznę 10 zł każdego ranka wrzucać do skarbonki za moją cierpliwość i niezmarnowany testWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 19:11
01.2017 - ciąża biochemiczna -
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Dobry pomysł z tą skarbonka
Mnie cholernie zaczyna boleć brzuch. Okres za rogiem widzę. -
nick nieaktualny
-
dla pewnosci zrobilam kojeny test, chcialam sprawdzic czy kreseczka ciemnieje a wiec z wieczornego moczu i w dodatku bardzo jasniutkiego:D
<a href=https://zapodaj.net/72ce07a1bfe26.jpg.html>15401291_1177247498989892_1041453239_n.jpg</a>
zycze kazdej takich kreseczek dziewczyny:*dobuska, Annie1981, Olciuska lubią tę wiadomość
-
Hopeless a ten drugi test to jaki? ja używałam jakiś ovi test z superpharm, chyba dają radę...
dobuska gdzieś tam dotarłam do "wsparcia" przez koleżankę... jak ja nie znoszę takich ukrytych złośliwości. moim zdaniem najlepiej ujawniają wewnętrzna frustrację i nieszczerość
Ja o staraniach nie mogę gadać z mamą. generalnie mam z nią bardzo dobry kontakt, ale jak tylko napomknęłam, że się staramy, zareagowała niemalże agresywnie. że już się oczywiście nakręcam, i na pewno nic mi nie wyjdzie, dopóki będę o tym myśleć i mówić!
Ona mi to mówi, seriously? Ona, które we WSZYSTKIE 3 ciąże zaszła za 1 razem, łącznie z ostatnią, w wieku 42 lat!! co ona wie o comiesięcznym rozczarowaniu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 19:35
dobuska lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo