Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Olciuska. Ty chyba niedawno robilas sobie przerwe od forum, nie? Wyluzowalas wtedy? Myslisz, ze to moglo miec wplyw na zajscie?
MiLejdi. To testujemy mniej wiecej razem
Ja czytalam o tym, zeby sie nie przytulac przed @, bo moze spowodowac poronienie. Bardzo sie wystraszylam i zaczelam grzebac w necie. Wnioski wyciagnelam takie, ze jak ciaza jest zagrozona to trzeba uwazac, a jak zdrowa to nie trzeba sie tym przejmowac. Nigdy nie wiemy czy ciaza bedzie zagrozona, ale tak sobie mysle, ze jezeli ona mialaby byc tak slaba, ze przytulanie szkodzi, to dziecko musialoby byc bardzo chore i moze nie ma co utrzymywac na sile, wiec juz na to nie patrze.
Tak kochana zrobilam sobie troszke przerwe, w zasadzie chyba byl to pierwszy cykl w ktorym bylam spokojniejsza, ale tez pewna mysli ,ze sie pewnie nie uda.. Byl to moj 2 cykl z testami owulacyjnymi byc moze wczesniej nie trafialismy.. Ale tak! na pewno bylam spokojniejsza. Wynajdowalam sobie rozne ,rzeczy zeby tylko nie myslec o ciazy, kiedy myslalam o wyjezdzie na Floryde w czerwcu. Mam nadzieje ,ze na nia nie pojade w 2017!, teraz jest strach zeby groszek dal rade, ale same sie o tym przekonacie, tak na marginesie nie jestem za robieniem bety i jej przyrostem (zrobie ja w sobote) , uwazam ze co ma byc to bedzie a nie chce sie tak stresowac, nasze babcie, mamy, jej nie robily i albo ronily (co jest mega przykre)naturalnie albo donosily i rodzily zdrowe dzieciaczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 12:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola555 wrote:Stokrotka a który dzisiaj dpo, kiedy test robisz? Wynik bety dzisiaj będziesz miała?
Tak wynik będę miała dziś koło 20-21 chociaż jestem 7-8 dni po owulacji więc i tak będzie negatywna beta ale jak już byłam w labo to oznaczałam. 20 zł nie pieniądze. Testować chce dopiero koło 12.06 ale raczej nic z tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 12:30
Karola555 lubi tę wiadomość
-
Olciuska wrote:Przepraszam ,ze dopiero teraz odpisuje ,ale mialam szefa na karku od rana...
Tak kochana zrobilam sobie troszke przerwe, w zasadzie chyba byl to pierwszy cykl w ktorym bylam spokojniejsza, ale tez pewna mysli ,ze sie pewnie nie uda.. Byl to moj 2 cykl z testami owulacyjnymi byc moze wczesniej nie trafialismy.. Ale tak! na pewno bylam spokojniejsza. Wynajdowalam sobie rozne ,rzeczy zeby tylko nie myslec o ciazy, kiedy myslalam o wyjezdzie na Floryde w czerwcu. Mam nadzieje ,ze na nia nie pojade w 2017!, teraz jest strach zeby groszek dal rade, ale same sie o tym przekonacie, tak na marginesie nie jestem za robieniem bety i jej przyrostem (zrobie ja w sobote) , uwazam ze co ma byc to bedzie a nie chce sie tak stresowac, nasze babcie, mamy, jej nie robily i albo ronily naturalnie (co jest mega przykre) albo donosily i rodzily zdrowe dzieciaczki.Olciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLovi89 wrote:Ja jednak bety nie zrobilam do teraz- nie mam takiej potrzeby, w pierwszej ciazy tez nie robilam bety i bylo wszystko ok, mam nadzieje ze i teraz jest wszystko w porzadu:)
-
u mnie beta tez droga jakas, bo blisko 40 zł. zdzierstwo
Ja dzisiaj mam 2gi dzień pozytywny test owulacyjny, zacieram łapki na myśl o wieczorze ...
Czy któraś z Was sika ze mną 23.12 i 24.12 ??Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Stokrotka you made my day
Jestes mega pozytywna, pomylki sie zdazaja, nastepnego razu moze juz nie byc i tego Ci zycze chyba ze beta dla potwierdzenia ciazyOlciuska lubi tę wiadomość
-
Molyx wrote:u mnie beta tez droga jakas, bo blisko 40 zł. zdzierstwo
Ja dzisiaj mam 2gi dzień pozytywny test owulacyjny, zacieram łapki na myśl o wieczorze ...
Czy któraś z Was sika ze mną 23.12 i 24.12 ??stokrotka92 lubi tę wiadomość
-
Stokrotko, zdarza się najlepszym ! Tez trzymam kciuki, zeby nie było następnego cyklu
Karola, marzy mi się taki cdowny prezent na Gwiazdkę )Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 13:05
stokrotka92, Karola555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka Ty dzisiaj betę przy okazji, a ja już świruję, ale fajnie, że razem testujemy W kupie raźniej. Chociaż mam jakiś ukryty test z allegro i kusi, oj kusi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny