Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
dr_katarzyna wrote:O Jezu, dziewczyny, właśnie zaczęłam plamić... Właściwie nie wiem czy jest to plamienie czy krwawienie, bo krew jakby okres się rozkręcał...
-
dr_katarzyna wrote:O Jezu, dziewczyny, właśnie zaczęłam plamić... Właściwie nie wiem czy jest to plamienie czy krwawienie, bo krew jakby okres się rozkręcał...*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Longanimity wrote:Cześć...
Długo się zbierałam żeby do was napisać, znikam z forum które przyniosło mi szczęście i zobaczyłam pierwsze dwie kreski w swoim życiu.
Szczęście nie trwało długo. Część z was wie co czuje.
Piszę ze szpitala, wzdęcia i biegunki przypisywane choremu jelitu okazały się objawami hiperstymulacji jajnika (już w ciąży...) na wcześniejszych usg nie było nic wydać w tym temacie.
I gdyby nie krwawienie nie wiadomo jak by się to dla mnie skończyło, bo przecież chore jelito może boleć. Ostatecznie byłam operowana na cito i usunięto mi lewy jajnik i jajowód i ciążę która się nie rozwijała.
Mam nadzieję że tylko moja historia z tego wątku tak się skończy. Życzę wszystkim zdrówka i wytrwałości, może kiedyś jeszcze zajrzę na wątek staraniowy, narazie jest to dla mnie za dużo. -
dr_katarzyna wrote:O Jezu, dziewczyny, właśnie zaczęłam plamić... Właściwie nie wiem czy jest to plamienie czy krwawienie, bo krew jakby okres się rozkręcał...
Czyli taka żywa krew sie pojawia? Czasem tak się zdarza we wczesnej ciąży, przy zagnieżdżaniu zostanie uszkodzone jakies naczynko albo coś... Ale zawsze to jest jednak objaw który powinien obudzić czujność. Ja bym szła na twoim miejscu na betę i sprawdziła jak przyrasta + obserwowała czy krwawienie się nasila. Wiem co to znaczy, ciezko być w takiej sytuacji spokojnym. Myślę o was ciepło, niech wszystko wraca szybko do normy 🍀🍀🍀🍀jo_ana, siesiepy lubią tę wiadomość
-
dr_katarzyna wrote:Boli brzuch, tyle że dużo słabiej jak na okres i prawy jajnik...
Ja bym leciała do lekarza....tylko, że ja wolę chuchać na zimne.Madziq6, Karo1234, Kil, Niaha, siesiepy, paprotka17, agentka93 lubią tę wiadomość
-
dr_katarzyna wrote:Nie robiłam bety, to wygląd jak okres, żywa krew dosłownie, może lekko jaśniejsza
-
dr_katarzyna wrote:Nie robiłam bety, to wygląd jak okres, żywa krew dosłownie, może lekko jaśniejsza*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Dziewczyny a czy w aplikacji da się zaznaczyć plamienie implantacyjne? Bo widzę tylko w opcji miesiączka i nie wiem czy to o to chodzi czy gdzieś indziej się zaznacza. Przed chwila na papierze miałam plamkę różowo czerwoną, jestem w 20dc przy cyklach 31-33 dni, wiec podejrzewam że to może być to. Zastrzyk miałam w 14 dc
-
dr_katarzyna tak jak Namisa napisała, beta i sprawdzenie przyrostu jedynie to da Ci pewność ma tym etapie co się dzieje, czy ciąża się rozwija czy nastąpiła cb lub co gorsze cp. Puki co się nie stresuj na zapas.
Madziq6, Lipcowa, Namisa lubią tę wiadomość
Adenomioza podsluzówkowa
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Przewlekle zapalenie endometrium 5/10
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
🔜 sztuczna menopauza -
Longanimity 💔
Nie wyobrażam sobie nawet co w tej chwili czujesz ale pozwól sobie na te emocje, wyrzuc je z siebie, wypłacz się, wykrzycz.
Jesteś bardzo silna - pamiętaj ❤️
-
Pinky wrote:Dziewczyny a czy w aplikacji da się zaznaczyć plamienie implantacyjne? Bo widzę tylko w opcji miesiączka i nie wiem czy to o to chodzi czy gdzieś indziej się zaznacza. Przed chwila na papierze miałam plamkę różowo czerwoną, jestem w 20dc przy cyklach 31-33 dni, wiec podejrzewam że to może być to. Zastrzyk miałam w 14 dc
Pinky lubi tę wiadomość
-
Vivico wrote:Jesteś na dobrej drodze 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 Twoje jajniki wracają do normalnej pracy 😊
A dzięki, u mnie bez zmian. Czeeeeekanie i czekanie. Za tydzień wizyta u ginka, jak mi powie,że starania po mtx zawieszone na pół roku to się załamie 🫣
Póki co wdrożyłam inozytol i NAC (stopka).Vivico lubi tę wiadomość
👱♀️31l 👱♂️30l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12.2022 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki 💝
12.09 III prenatalne 29w0d 1,4kg dziewczynki 🩷
11.11.2023 godz. 11:11 Lilianka 2800g 52cm 🥰 37tc
-
Ritaa_ma to znaczy, że jesteś po owluacji a co do ciąży w tym cyklu to zależy jak wyglądały Wasze starania w tym cyklu
zrób test 10-12 dni po owulce
Paprota9418 lubi tę wiadomość
-
Longanimity, tak mi przykro...
Nie będę wypisywać frazesów. Pamiętaj, że zawsze możesz tutaj do nas wrócić, masz tutaj dużo wsparcia. I na pewno każda z nas trzyma za Ciebie bardzo mocno kciuki.
DrKatarzyna - może beta, tak jak dziewczyny piszą? Albo może masz możliwość zapisać się chociaż do rodzinnego i wziąć L4, żeby odpocząć?👩🦰34 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗
[img]https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10771;30/st/20240702/dt/6/n/Księżniczka/k/8a4f/age.png[/img] -
nick nieaktualny