IMIONA DLA DZIECI
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze mówiłam że jak będzie ćórka to będzie miała na imię Wiktoria. Jako że będzie to oznaczało zwycięstwo w naszych staraniach
A dla chłopca podoba mi się imię Igor.
A powiem Wam, że z tą zamianą imion to faktycznie często się zdarza. Moja mama ma wpisane w dowód Lucyna ale wszyscy do niej mówią Bożena. A stało się tak bo jej tata jak poszedł wpisać jej imię w urzędzie to pomylił rubryki i zamiast wpisać jako pierwsze imię Bożena to wpisał na odwrót49 cykl starań...
-
nick nieaktualnyWitam staraczki
Widzę, że wpadłam na ciekawy temat Ja osobiście nie mam upodobanego imienia, wierzę w to że jak zobaczę swojego malucha to imie samo przyjdzie
Co do imion, opowiem wam jak to było jak mój brat miał się urodić. Mama cały czas wpierała mi i mojej siostrze, że nie wie czy będzie chłopak czy dziewczynka, a my nalegałyśmy żeby powiedziała jak chce to dziecko nazwać. Robiłyśmy listy imion, pytałyśmy znajomych, szperałyśmy w kalędarzach, w końcu mama nie wytrzymała i powiedziała że będzie Gerard lub Gertruda. Mina nam się troszkę skrzywiła bo chciałyśmy Tobiaszka lub Nadię, no ale tak zadecydowała mama i jakoś przyzwyczaiłyśmy się Braciszek się urodził. Siostra spała ja wstałam nad ranem, a tata mówi, że mamy brata ja cała happy lecę do pokoju budzę siostrę i mówię, że mamy brata Gertruda. Później okazało się, że od saamego początku miał być Tomasz, ale nie chcieli nam mówić, żebyśmy miały niespodziankę I od tamtego dnia nie planuję już więcej imion
Pozdrawiam i miłego popołudnia życzęEvaa, werni, Ballerina, Anutka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi się podoba Mateusz, ale mój brat tak ma i chyba głupio, że tak samo nazwałabym synka
Z męskimi imionami mam problem, niewiele mi się podoba, a jeszcze mniej mojemu mężowi. Z dziewczęcymi za to zero kłopotu, co chwila znajduję jakieś ładneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 12:01
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny