IMIONA DLA DZIECI
-
WIADOMOŚĆ
-
Moi teściowie są tak wybredni co do imion że ciężko dogodzić..Teść to tak mnie kiedyś wkurzył bo zaczął mówić ze jak dziecko ma imię które jemu sie nie podoba czyli wtedy mówi że ma brzydko na imię to sie takie dziecko mniej lubi...To ja tak sie uniosłam że Jak to! przecież dzieci się lubi za to jakie są a nie jakie imię noszą.. Ale no nie przetłumaczysz staremu peerelowskiemu człowiekowi tym bardziej ze on ma taki charakter ze wszystko najlepiej wie i zawsze ma ma racje...Ale ja tam nie będę patrzyła na niego jakie imie mu sie podoba to będzie moje dziecko wiec ja sobie go nazwę
Vesna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej my też mamy wybrane dla dziewczynki Antonina Helena , a chłopiec to tu będzie większy problem bo te co mi się podobają nie podobają się mojemu mężowi i na odwrót a propozycje Michał, Franciszek, Stanisław, Miłosz, Roch
może kiedyś się doczekamy Antosii albo MichałkaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 12:39
-
nick nieaktualnyJa już mojemu mężowi powiedziałam że dzieci wychowuje MATKA I OJCIEC a nie DZIADKI. To ja bd matką dla dziecka i to ja bd wiedziała co dla niego będzie dobre. oni już wychowali trójkę dzieci, i imię też wybierzemy sami ich poinformujemy po fakcie!! Mogą się na mnie obrazić żadna nowość!!
Isia93, Vesna, Ania_XxX, Angela89 lubią tę wiadomość
-
tomania bardzo dobrze mówisz;) Ja też sobie nie pozwolę żeby teściowie czy moi rodzice czy ktokolwiek wtrącał się w wychowywanie mojego dziecka, w wybór imienia itp, to ja o wszystkim będę decydować no i mój mąż. Oni mieli okazję już wychować kilkoro swoich dzieci, teraz nasza kolej, tylko najpierw muszę zajść w ciążę...
tomania2806 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:37