IMIONA DLA DZIECI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc! Mi sie marzy Wanda, ale maz sie nie zgadza, bo nasza sp kotka tak miala na imie
Oprocz tego to jednak oboje sie zgadzamy co do imienia Hanna Alicja, Izabela rowniez na tapecie. Dla chlopca nie mamy pojecia
Mamy juz corke Weronike.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 09:15
Arwena, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Czesc! Mi sie marzy Wanda, ale maz sie nie zgadza, bo nasza sp kotka tak miala na imie
Oprocz tego to jednak oboje sie zgadzamy co do imienia Hanna Alicja, Izabela rowniez na tapecie. Dla chlopca nie mamy pojecia
Mamy juz corke Weronike.
acha byłam pod innym nikiem na S ...
Ja mam syna Dawida (19lat)
moje opcje jak będzie drugie dziecko to
dziewczynka: Liliana,Aniela,
chłopiec: Przemek,Kaspian, -
Cigaretta wrote:1.Blanka , potem ewentualnie Nina, Iga. Mężowi podoba się Natalia i Ewelinka. .
a dla chłopca chyba Michał
Ja mam na imie Ewelina (nie moge wybaczyć rodzicom;)) a moja siostra Natalia;)
Blanka super;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:22
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:Daisy kurcze nie było mnie tyle czasu a ty przy nadziei,Gratuluję :*
acha byłam pod innym nikiem na S ...
Ja mam syna Dawida (19lat)
moje opcje jak będzie drugie dziecko to
dziewczynka: Liliana,Aniela,
chłopiec: Przemek,Kaspian,
Arwena nie wierzę To naprawdę Ty?
Nooo kochana w koncu sie udalo, mozesz zerknac na moj wykresik bo mam na owu caly czas tyle o ile prowadzeArwena lubi tę wiadomość
-
Ja zadnej Łucji w przedszkolu nie spotkalam
Nad Aniela tez sie zastanawiamy,a raczej mamy w kategorii "Ladne" razem z Ula i Kornelka, bo coreczka pierwsza bedzie miala na imie Marysia;)Kiniacz lubi tę wiadomość
-
Łucja bardzo ładne, też myślałam nad tym imieniem ale mąż powiedział,że nigdy w życiu więc zostaje Antoś/ Jaś lub Lilianka/Alicja/Emilka
Kiniacz lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Na chwilę obecną dla dziewczynki: Hanna, Marta lub Zuzanna dla chłopaka króluje Filip i póki co nie ma konkurencji ale pewnie jak uda sie zajść w ciążę to temat będziemy jeszcze przerabiali na milion sposobów[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip