Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Multiwitamina wrote:Nie może być aż tak. Spokojne spadnie Ci. Mi został już mały worek ziemniaków, a był taki balon sflaczaly
My dziś co 2h pobudka .
Mama mówi że może się boi bo lampkę gasze? No ale 9 miesięcy tam lampki nie było. Jakieś teorie ?
Multi to spróbuj zostawić lampkę. A pobudka co 2h to nie najgorzej, na piersi dzieci śpią krócej bo szybciej spalaja mleko. Może dopiero będzie mu się ten czas wydluzacMultiwitamina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bym chciała wrócić do zgrabniejszych nóg, bo pózniej ładnie mozna eksponowac, ja mam mały biust i z gory jestem drobniejsza, wiec dol u mnie powinien tez byc mniej masywny zeby ładna klepsydrę miec.
Jajko rośnij!!! Hihi co za emocje! Patrzcie statystyczna kobieta tyle traci. Lubię obserwować twarz mojego Ginekologa jak robi mi usg - jest taki skupiony i widac, ze szuka, jakby igły w stogu siana Hahaha. Jestem chyba juz w kategorii „wyzwanie”Nefre_ ms, Multiwitamina, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzis dzwonic i sie dowiedzieć co i jak..
Stresik. Chyba nie wypada mi dzwonic przed 10:00.
Ide pod prysznic najpierwmalutka_mycha, Multiwitamina, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
nick nieaktualny
-
Ag1988 wrote:A długie trasy to ile km i ile razy w tygodniu?
Jak teraz tyci schudłam to szpilki mi sie nowe marzą!
Promyk89 dzwon! Moj gin mi kiedyś przed 6 rano wysłał SMS - swoją droga to godzina zabójcza.ale cały sezon dosyć intensywnego jeżdżenia i we wrześniu nogi jak ta lala, a raczej mam tendencje że wszystko odkłada mi się na udach i tylku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag - ty to chyba czujesz trochę miętę do tego swojego gina
hihihi
Krycha - szkoda, ale to znak, że coś już zaskoczyło. Może następnym razem się uda.
Multi - takiemu maluchowi chyba nie przeszkadza brak lampki. Dzieci się budzą w nocy - normalne. A jak nie jesteś przekonana to możesz jakąś małą lampkę zostawiać. Są takie do kontaktu. Tylko nie za dużo bo się przyzwyczai i będzie chciał cały czas przy świetle spać.Krystyna123, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krystyna123 wrote:Poszla sie j....
Testy coraz bielsze, beta na leb na szyje. Nie meldowalam, bo nie bylo o czym w zasadzie
Ale jak dziewczyny mowia- to znak ze cos sie zadzialo
Ma oddzwonic. To czekam :]
Ag- ja nie wyobrazam sie rozbierac do badania przed lekarzem ktory mi soe tak podobaKrystyna123, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJutro ide do Gina pogadam jakie mam teraz opcje..
Zobaczę jak bedzie, moze dam sobie luz ze staraniami, bez wspomagaczy i tyle.. co do czasu to umowa na rok a druga na nieokreślony, bo to budżetówka, wiec tu nic sie nie zmienia.. ale jak mi sie nie spodoba, to szybciej wrócę do starań.
Ten pęcherzyk zatem chyba wiedział co robi skoro nie urósł, wiec jutro raczej tylko rozmowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 10:56
-
nick nieaktualnySzkoda ze niedawno podpisałam umowę na czas nieokreślony od maja.. a tak to bym juz mogła zaczynać od maja.. zobaczymy .. dzis pogadam z Mężem jeszcze.. ale patrząc perspektywicznie to ta nowa prace łatwiej mi bedzie pogodzić z dzieckiem niz obecna, która jest obozem pracy...
-
nick nieaktualny