Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawe jak Nefre ona ma dziś ten zabieg...Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Ja mam laktator madela. Wydalam 300 i jestem zadowolona. Chociaz na pewno moglam walczyc bardziej o laktacje ale przyznam ze przy dziecku lezacym ciagle na cycku, bez meza w domu jest ciezko. Podzwiam te co walczyly co dwie godziny 😁
Myszka mozesz pic karmi, femaltiker czy kawe zbożowa. Wszystko to ma slod jeczmienny i to wpływa dobrze na laktacje.
U mnie tsh na dawce 50 przez 6 tyg wyszlo 1,79 (w ciazy mialam dawke 117). Moja endo mowi ze jak ktos mial w ciazy niska dawke to po ciazy pewnie nie będzie potrzeby brac. U mnie niestety byla wysoka dawka wiec raczej juz nie zejde do 0.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2019, 12:24
-
Adry wrote:Na bank się odezwie, jak już będzie po. Oby wszystko poszło dobrze.
pewnie odezwie się jeszcze przed zabiegiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2019, 12:35
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Multiwitamina wrote:Ja już dziś wzięłam 25. Zastanawiałam się czy wogle brać.
Matko to już dziś Nefre ma zdjęcie tych membran ? Ale czas popierdziela ! Nefre kochana kciuki mocno zaciśnięte żeby poszło bez bólu!
A gdzie nasza Kryśka? Rociu porwał ją w las i zasięgu nie ma?
Arienko Ty ponosisz jeszcze małego coś czuje . Do 37 uda Ci się mam wrażenie .
Wiecie co zauważyłam, odkąd mały ciuma smoka ( wybawjenie wczoraj !) Łatwiej mu cyce złapać. Wcześniej wojowal i kręcił nosem . A teraz jak mu pozdrawiam to zasysa. A jak jest głodny i daje mu smoka to inaczej to ciuma i wypluwa .
Po za tym mama rozmawiała z tą znajomą ortodątką. Mówiła jej że to dużo zależy od dziecka , ale większości to co mówią nie sprawdza się . Jako ssaki mamy odruch ssania i smok pomaga rozwinąć mięśnie za nie odpowiedzialne . A są teraz takie kształtem które nie uszoda zębów jak kiedyś.Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Właśnie wczoraj wypiłam sobie karmi, może dlatego tak dobrze mi poszło. Felmatiker też biorę.
wreszcie odgruzowalam mieszkanie. Mąż średnio cokolwiek tu ogarniał, albo był w pracy, albo u mnie. Ale zaczęło wyglądać jak u ludzieza chwilę zbieram się do szpitala, ciekawe czy będzie dziś ten prowadzący.
U nas zapowiadali słaba majówkę a słoneczko świeci i nawet ciepło jest. Beatrix Wy w końcu pojechaliscie? -
malutka_mycha wrote:Właśnie wczoraj wypiłam sobie karmi, może dlatego tak dobrze mi poszło. Felmatiker też biorę.
wreszcie odgruzowalam mieszkanie. Mąż średnio cokolwiek tu ogarniał, albo był w pracy, albo u mnie. Ale zaczęło wyglądać jak u ludzieza chwilę zbieram się do szpitala, ciekawe czy będzie dziś ten prowadzący.
U nas zapowiadali słaba majówkę a słoneczko świeci i nawet ciepło jest. Beatrix Wy w końcu pojechaliscie?
Nie, bo tam temperatura 10-12 stopni i deszczowo wiec utkneli bysmy na kwaterach, ale wlasnie jedziemy na wycieczke do Zelazowej Woli a potem jeszcze gdzieś. W kolejne dni bedziemy patrzeć gdzie pogoda i ruszac. Moze Toruń czy temu podobne😁
Myszka jak odciagasz pokarm to polecam torebki do mrozenia pokarmu. Ja mam akurat z lansinoh ale na pewno sa tez tansze. Dobra rzecz. -
Multiwitamina wrote:Beatrix to jej próbuj jej dawać. Mój wypluwał też na początku. Tylko daje mu takie zaokrąglone , ten właściwy na ząbki ponoć co ta babka mówiła to nie chce ssać .
Ten zielony to według ortodątki jest ten co mu zgryzu nie zepsuje . A na daje ten biały.
U nas chłodny wiatr ale słońce . Wzięłam małego na pole niestety śmierdzą świnie...
Lawendo nie boisz się pewnie cc jak ja . No jeszcze troszkę i się atakujesz zleci zanim mrugniesz i skończą się te wstrętne dolegliwości
Taki jak ten zielony to mam. Gardzi nim. A ten bialy to symetryczny czy okragly? Bo symetrycznym tez gardzi🤣 okraglego jeszcze nie probowalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2019, 13:31