Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dzień intensywny. Mąż wyjechał do Warszawy na 3 dni z pracy, a my spędziłyśmy dzień u mojej mamy z siostrą i siostrzeńcem. Dzieciaki ogarnąć jak są oboje to masakra. Albo jedno zazdrosne albo drugie
Albo się kochają albo biją
3,5-latka z roczniakiem, a kłótnie bywają niezłe
Mieszanka wybuchowa. Nie ma co. Ja już padam. Mała ma za to 1000% energii. Oby przeżyć do 3 maja.
-
Adry wrote:Czekamy koleżanka wpadła z wizytą
i dobrze, moze czasem właśnie trzeba po chamsku skoro inaczej (czyli grzecznie) się nie da
Adry lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Nefre kciuki zacisniete, będą dobre wiadomości
U mnie dni będą podobne - odciaganie i szpital. Ale śmieszne jest to że wczoraj odciagalam ok 70ml, dziś w szpitalu pytam pielęgniarke jaka porcje wypija Mała, a ona ze 90. Wróciłam do domu, odciagnelam pokarm i zgadnijcie ile? 90:D siła sugestiidziecko potrzebuje to mama produkuje
Lavende86, Frida91, Adry, Arienkas83, Multiwitamina, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
My dziś u teściów. Synek parę godzin w ogrodzie z mężem i teściem a ja leżenie na kanapie i pogaduchy z teściową. Niestety nie ma miejsca tam w ogrodzie żeby się położyć na słoneczku a szkoda. Zasadzałam się na czytanie książki bo już 2 miesiące czytam i skończyć nie mogę. Może teraz bo leżę w łóżeczku.
Adry lubi tę wiadomość
-
Ja jestem
Adry a rozmawiałaś z wychowawczynia o tym odpieluchowywaniu? Bo musiałabym je uprzedzić, to dla nich oznacza więcej roboty bo będą musiały ja pilnować, ewentualnie za nią sprzątać. Ciekawe jak się na to zapatruja.Multiwitamina, Adry lubią tę wiadomość
-
Adry no to wzięłaś się za swoje zdrowie
a u mnie zostało już tylko 2,5 tygodnia do laparoskopii. Ciekawe jak tam wyniki tych wymazów, czy pójdę na tą laparo czy będziemy przesuwać... No nic dowiem się po majówce dopiero, bo dziś nawet jakbym chciała to nie mam technicznej możliwości odebrać tych wyników
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Adry też długo mój miał smoczek. Najlepiej doprowadzić do tego żeby dziecko samo wyrzuciło do kosza. Synek już do przedszkola chodził miał 2,5 roku i ze smoczkiem. Tak go już pogryzł że była dziura, miał 2 i oba pogryzł. Mówiliśmy że nie ma nowych w sklepie, że już nie produkują dla takich dużych dzieci. Uwierzył po jakimś czasie i sam wywalił oba do kosza. Za to maskotki do łóżka zaczął brać i tak mu zostało bo wcześniej sama tetrówka w rączkach w nocy.
W ogóle synek tak się rozpycha że gdzieś mi tą nóżkę wsadza w żebra po prawej że aż boli.
Czekamy a nie ma wyników na necie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2019, 07:52
-
Adry prywatne wizyty po 5 miesiącach? Ładne terminy macie w Warszawie.
Ja się przyznam że nie mam pojęcia jak wyglądają żylaki i jak mnie lekarka na wizytach pytała to zawsze odpowiadała "chyba nie"ale nie widzę nic podejrzanego na nogach więc chyba nie klamalam
Adry dlatego ja bym w zlobku pracować nie chciała, co innego własne dziecko ale już kilka które nagle sikaja to już trzeba mieć święta cierpliwość
Ja się trochę jak w jakimś matrixie czuje, ale to pewnie tak wygląda z małym dzieckiem. Muszę wszystko planować pod laktator. Wyliczam że jak zawioze papiery do pracy i skocze na szybkie zakupy to później już muszę wrócić. A dziecko bym zapakowala z sobą i siema. -
nick nieaktualny
-
Zozo wrote:No właśnie nie. Bo okres to bym miała na początku kwietnia a już maj. Pocieszam się, że Lavende też miała plamienia i jest wszyysjo dobrze
póki nie ma żywej krwi to aż tak mnie nie martwi ale z tyłu głowy mam. No nic wyluzowac się nie mogę
Zozo lubi tę wiadomość
-
Adry - odpieluchowywanie to niełatwy interes, a wy faktycznie szybko zaczynacie więc cierpliwość będzie potrzebna
Ja smoczek zabrałam gdy młoda miała 1,5 roku. I tak za długo moim zdaniem. Tydzień coś tam stękała, ale szybko zapomniała. Moim zdaniem później byłoby gorzej. Pewnie bardziej by walczyła o niego. Z butlą za to mieliśmy problemy bo mleko tylko z butli musiało być i koniec.Adry lubi tę wiadomość