Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja musze mieć wszystko dopasowane. I jak z torba to ten ostatni kapelusz który wrzuciłas osobno. A jak bez torby to nr 3
Mnie tak matka wyszkolila że teraz przesadzam w drugą stronę i mam mega problem żeby się ubrać. Torebka i buty muszą pasować do siebie, odcienie kolorów też itd. Muszę sobie garderobę odświeżyć cholera bo nie mam w czym chodzić. I to nie jest typowy tekst baby bo serio mam prześwity w szafie. A tak nie może być!Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdry ja bym wybrała mimo wszystko kapelusz nr 2 do tej torby. Teraz nie wszystko musi do siebie pasować kolorystycznie, żeby wyglądało że sobą dobrze. A poza tym twój strój fajnie scali obydwie rzeczy. Do tego dobrałabym białe pareo lub sukienkę plażową, najlepiej z koronki.
Zozo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś w teorii jestem z mężem w domu, ale w praktyce to sama bo wybył wczoraj z kumplami na żużel i dziś leczy kaca hahaha... Żeby nie było że nie ostrzegałam. Mądry mąż jak już wytrzeźwieje hahaha😂😂😂 Ale żonę to ma zbyt dobrą. Rosołkiem go podleczyłam i teraz odsypia
-
nick nieaktualnyZozo w Niemczech, jakieś mistrzostwa były. Polacy zajęli 2-gie miejsce. Przegrali jednym punktem.
Koniczynka mi najszybciej to spaghetti albo jakiś makaron z warzywami z patelni wychodzi. Jak nie mam czasu to mrożonki są najlepsze. Chwila moment i jest.
A ciacho to coś na zasadzie biszkoptu z jabłkami, gruszkami lub co tam masz z owoców.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f395390323ee.jpg
Wszystkie składniki miksujesz oprócz jabłek (lub coś innego jak nie masz). Owoce kładziesz na wierzch. Pieczesz 30-40 minut w 180st. Polecam nie pomijać brandy(może też być whiskey) nadaje super posmak. Aha i proszku można dać ciutkę mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 15:22
sialalaKoniczynaDwa, Arienkas83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysialalaKoniczynaDwa wrote:Narobilyscie mi smaka na rosół...
Mam zamrozony jakis..zawsze gotuje wiecej i zamrazam bo moj mlody lubi zupy...
Moze da się zjeść po prostu z makaronem😉 -
Narobiłyście mi smaka na jakieś pichcenie. Chyba zrobie te mleczne bułeczki od Multi.
W ogóle przepis na drożdżówki też jest fajny ale nie mam składników.
https://m.smaker.pl/przepis-mini-drozdzowki-z-serem,171316,paninadeser.html
IssaMelissa lubi tę wiadomość
-
Mi w końcu wyszły te gofry. Jak już mocniej się rozgrzala gofrownica to przestały tak przywierać. Do tego zrobiłam bitą śmietankę i mrożone truskawki, pycha
Potem poszliśmy na spacer. Pogoda dzis juz lepsza, słonko wyszłoArienkas83 lubi tę wiadomość
-
Ja i obiad i ciasto mam z wczorajszej imprezy więc dziś mam fajrant
I uwaga........ Niesamowicie spędziłam dzień - w szpitaluale dzisiaj Młodą wypila już całą butelkę samodzielnie. Taka mała rzecz a cieszy niesamowicie
Frida91, Arienkas83, Adry lubią tę wiadomość
-
Ja za to nie mam ochoty na nic. Dziś mało zjadłam. Muszę się bardziej pilnować. Nic mi nie smakuje, mdli mnie, no tragedia. Jem żeby przezyć, ale frajdy w tym zero. Pierwszy raz w życiu mam tak fatalny apetyt. Jestem na 90% pewna, że to wina Duphastonu. Odkąd znowu biorę 2x1 czuję się gorzej
A będę go brała do końca. Dziś już jestem zmęczona na maksa a mąż będzie dopiero koło 21:30.
-
Arienka robiłam z tego przepisu
https://www.mojewypieki.com/przepis/gofry---lekkie-i-chrupiace
Mam taki opiekacz z wymiennymi nakladkami do kanapek,gofrow i grillNajważniejsze to mocno rozgrzać ta gofrownice, jak gofry się pieką to nie podglądać żeby się nie rozwaliły no i smarować delikatnie olejem.
Bitą śmietanę to po prostu ubilam na sztywno śmietankę 30% z łyżka cukru pudru.
Uwielbiam takie gofry chrupiace na zewnatrz i puszyste w środku, jak nad morzem 😁Arienkas83 lubi tę wiadomość
-
Lavende86 wrote:Z powodu tej głupiej blizny po cc. Żeby wyciszyć ewentualne skurcze. To bardziej dmuchanie na zimne no ale...
W tym tygodniu zaczynamy 3 trymestr. Kiedy to zlecialo??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 21:47
Lavende86 lubi tę wiadomość
-
Ja zaniedługo do laboratorium. Kurde mam problem z moczem. Bo chciało mi się sikać o 5 rano to przecież nie będę o tej porze pobierać a do labo o 9 bo to za długo. Efekt taki że teraz mało zebrałam oby mi to przyjęli.
Adry jakieś żylaki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 09:13