Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Adry co to oznacza? Jakie nieprawidłowości?
Ja tez dziś oddawalam mocz do badania,na szczęście wyjątkowo nie wstawalam w nocy. Ale zwykle mam ten sam problem co Ty Arienka. Podobno min.4h powinno być. Chyba jednak to nie pęcherz u mnie tym razrm ale jakaś intymna infekcjaDobrze że za tydzień wizyta to jakoś wytrzymam.
Koniczyna mozzarella ma trochę białka na pewnoTrzymam kciuki za wizytę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 10:47
sialalaKoniczynaDwa lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie wróciłam do domu i ległam na łóżko musze odpocząć. Przyjęły ten mocz a było 20ml tylko.
Byłam w Lidlu po rampersy ale bydło się rzuciło i nic nie zostało. Wypiłam sobie soczek i odłożyłam na regał oglądając pieluchy, teraz są Lupilu a nie Toujour. W necie przeczytałam że są do kitu te nowe więc nie kupiłam. Za to kupiłam skarpetki dla starszaka.
W Biedrze skapłam się że nie wzięłam tej butelki z regału do kasy w Lidlu i nie zapłaciłam za soczek. 😂 Oj ja głupia to jest kradzież kurde.Kupiłam Dady nr 1 i duże płatki bawełniane.
Byłam też w Tesco kupiłam mleczko Hipp, oliwkę Hipp i Mój pierwszy krem Nivea dla maluszka. Na all. zamówiłam ten olej migdałowy. Zobaczymy co lepsze, będę do kąpieli dawać troche.
Jeszcze brakuje rzeczy do pępka i smoczków do butelek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 12:13
-
Arienka jak mogłaś, zaraz zgłosi y żeby monitoring posprawdzali
Adry też mam zwężenia, w stopach i dłoniach, dlatego zawsze mam zimneale u mnie się nic z tym nie robi. W poprzedniej pracy mieliśmy zimno jak w psiarni, 18 stopni w zimę. I kiedyś palce mi się po prostu białe zrobiły i ich nie czułam. Jak ja się wystraszylam wtedy, masakra. Dobrze ze w niedalekiej przyszłości uciekam z tamtąd.
Adry lubi tę wiadomość
-
Laser to chyba pozamyka te naczynka?
Mam wyniki, mocz bez bakterii i CRP spadło z 15 do 8,7 pięęęknie!! A tak się bałam że rośnie. Widać grzybica dawała tak wysokie CRP. Choć najlepiej maks 5 ale i tak super. Potem prześlę ginowi wynik tak jak prosił.
Zrobiłam przegląd butelek. Dokupiłam smoczek do butelki i uspokajacze. Korci mnie na pieluszki muślinowe i inne pierdoły. Ah muszę się hamować w końcu mam tetrówki.
Koniczyna daj znać jak po wizycie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 16:54
sialalaKoniczynaDwa lubi tę wiadomość
-
Ja też mam ostatnio ochote na słodkie. Ale nie słodycze tylko jakieś bułki drożdżowe, soki, owoce. Właśnie robię makaron z truskawkami. Normalnie taka ślina na truskawki od tygodnia że szok. Akurat dla mnie słodkie nie wskazane dla moich grzybów i bakteri przy pessarze.
Mają żarełko wtedy.
Czekamy jak Twoje wyniki posiewów?
-
Dziewczyny mam trochę nietypowy problem jestem już po 2 poronieniach. Chcę wznowic starania ale nie pokoja mnie plamienia przed miesiączka, trwają ok 5 dni i to już kilka miesięcy z rzędu ginekologicznie jest wszystko w porządku, teraz w 21 dniu cyklu badalam progesteron i wyniósł 18. Cykle mam dosyć rozlegulowane raz co 24 następnie 28,27 dni. Czy macie jakieś porady?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 21:09
-
Frida91 wrote:Zozo w ciąży niby norma do 92. Ale w tak wczesnej to w sumie nie wiem.
Ja tez mam wyniki moczu i wszystko ok tylko pojedyncze bakterie w polu widzenia i pojedyncze nablonki ale to chyba nic takiego nie?
Jak mówi mój gin-fizjologia, nie wymaga leczenia. Ja gdy tak mam kupuje sok żurawinowy z apteki 100% i pijam pół na pół z wodą. Do tego żuravit który cały czas biorę. Potem nie mam bakterii.Frida91 lubi tę wiadomość
-
Koniczyna - juz zaczęłas !! Strasznie zazdroszcze i trzymam kciuki.
Ja też mam wiele czynnikow predysoponujacych do zespolu hiperstymulacji więc musze byc uwazna.
Zastrzyki z Puregonu juz sobie robiłam (jeden cykl mialam stymulowany malymi dawkami)- wszystko bedzie okej, zobaczysz. Są ładne tutoriale na yt jak sie robi te zastrzyki. Najgorszy pierwszy raz. Mimo dlugiej igly nic nie boli. Czasem robia sie siniki.
Trzymam kciuki!!
A. I transfery nie w cyklu kiedy jest stymulacja tylko w nastepnym mają podobno większe szanse na powodzenie wg badan.
Ja czekam na okresWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 21:26
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Koniczyna - jesteś dzielna. Dasz radę. Coraz bliżej celu
Promyk - ty następna
Trzymam za obie kciuki!
U mnie dziś intensywnie. Mąż znowu cały dzień w pracy więc wszystko na mej głowie. Rano wstaję do przedszkola także czas spać.
Dobranoc kobity!
P.S. Z wynikami moczu proszę nie świrować. Pasma śluzu liczne to norma. Zwłaszcza w ciąży. Nabłonki również. Bakterie też jeśli nie ma leukocytów dużo. Kubek też może być brudny, niedokładnie podmyte ciało lub mocz źle pobrany i już będą bakterie. To nie apteka. Raz miałam dość liczne i lekarz nic na to nie powiedział bo nie było leukocytów. Na kolejnej wizycie już było brak bakterii. Więc albo cudowne ozdrowienie albo lepiej siknęłamFrida91, Adry, sialalaKoniczynaDwa lubią tę wiadomość
-
Z tymi bakteriami w moczu to jest właśnie tak jak piszesz. Ja dziś się ładnie umyłam i chciałam lać do kubeczka i zachciało mi się 2.
I za cholerę wysikać się wpierw nie umiałam. Potem znowu szorowanie a siuśków ostatecznie mało było ale całe szczęście bez bakterii. Dobrze umyłam.
Adry dawaj zdjęcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 22:27