Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie siedzę i czekam aż dziecie zaśnie. A ona oczywiście się uśmiecha i prośby matki ma w dupce.
Lavende zdjęcie zajebiste!
Frida super wiadomości, całe szczęście że jest przyrost. Ale też nie wiem po co masz leżeć.
Arienka jakie on porcje wciąga! Szok, moja dopiero teraz zaczyna 90 zjadać. Uważaj na jego figurę
Promyk a co w końcu stosujesz na cellulit?
Wróbelku zajrzyj czasem!
Frida to moja Nina jest przykładem na to. Aktualnie jest chyba na 10 centylu ale sama lekarka powiedziała że jak na jej małe przyrosty to na niedozywione dziecko nie wygląda. Tłumacze jej ze oboje z mężem jesteśmy szczupli i niscy i że może taka jej natura żeby być drobniejsza. W tym tygodniu znowu mieliśmy problemy z karmieniem, mam nadzieję że w środę wyjdzie ważenie ok.
-
nick nieaktualnyLavende dziekuje tak tez zrobie nie ma wyjscia
Czekamy moze to sen proroczy zycze Ci tego nie martw sie ja Ci brzuszka nie ukradne zawiesilismy starania
Wróbel zycze Ci powodzenia z praca i ze wszystkim i wiecej wiary w siebieprzy okazjo sobie tez
Adry mam identycznego oecha jesli chodzi o rzeczy a juz przez inteternet to w ogole ja jakas taka pechowa zastanawiam sie jak to od siebie odgonic co cos kupie to jest zawsze jakas usterka zreszta moj maz tez co zlapie w swoje rece to polamanewczoraj moj ladny dlugopis przepadl w rekach meza zastanawiam sie jak mozna byc taka psuja dobralismy sie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 08:11
Adry lubi tę wiadomość
-
Lekarz mówi że niby leżąc się poprawiają przepływy. I jego żona podobno pracowała prawie do końca i córka mało rosła a jak poszła na zwolnienie i 2 tyg poleżała to bardzo się poprawiło. Ja nie zamierzam leżeć plackiem calymi dniami ale staram się trochę więcej odpoczywać po prostu
Ja tam się nie boję nietoperzy ale tych chrabaszczy to strasznie. Ostatnio w weekend bylismy na polnej drodze się przejść i było ich pełno, od razu dostałam turbo przyspieszeniaKiedyś parę lat temu to nawet mając skrecona noge spieprzałam przed nimi
Mycha no tak ktoś sobie wymyślił te przyrosty i Ty biedna teraz masz stres a może wszystko jest ok. Malutka może miec raz wiekszy raz mniejszy apetyt, może przybierać raz szybciej raz wolniej. W końcu to nie jakaś gęś na pasztet którą trzeba szybko utuczyć
Wróbel szkoda, ale zajrzyj do nas czasami. Powodzenia
A ciekawe co z Czarnulką,czy już całkiem nas opuściła?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 08:18
malutka_mycha, Adry lubią tę wiadomość
-
Frida - u mnie podobnie. W liceum ważyłam 47kg. A jadłam co chciałam
To były czasy
Multi - teraz pomieszkuję u mamy bo nie chcę być sama cały czas. Razem się obijamyOglądamy filmy, pijemy piwo 0,0% i chodzimy na zakupy
Mycha - moja też nisko w centylach, ale ja też 160cm i całe życie byłam drobna i szczupła. W przedszkolu w grupie nie wyróżnia się jakoś bardzo. Sporo dziewczynek jest jej gabarytów choć ona jest w grupie tych drobniejszych. Jest też sporo większych od niej, ale jak widzę ich rodziców to się nie dziwię bo też wysocy. Genów nie oszukasz
Wróbel - szkoda. Zaglądaj tu czasem jeśli nabierzesz ochoty. Powodzenia i wszystkiego dobrego!
Dziewczyny wczoraj spełniłam swoją fantazję i najadłam się bobu jak prosiak. Mmmm uwielbiam bób. Dziś też kupię. Codziennie wcinam też sporo czereśni i truskawkiMultiwitamina, malutka_mycha, Frida91, Adry lubią tę wiadomość
-
Frida - no poodpoczywać nigdy nie zaszkodzi
Należy Ci się. Ale ruch też ważny dla krążenia i waszego zdrowia. Jakiś spacerek czy coś. Wszystko z umiarem. Ja leżałam dużo 3 tyg przed porodem bo szpital (wiadomo) i nie polecam nikomu. Potem moja kondycja była opłakana.
A co do jedzenia to mój siostrzeniec ma rok i wypije mleka często 100-130ml i koniec. A głodny, że na butelkę się rzucaMoja miała podobnie. Moja znowu lubiła jeść mało, a często. Teraz też, raz je jak koń, a kolejny dzień żyje na powietrzu i wodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 08:27
-
Lavende ja też ważyłam w liceum ok.47-48 i to przy wzroście 169
Teraz już tak dobrze to nie wygląda hehe.
Nie no wiadomo, na spacery też chodzę i nie zamierzam przestawac, tyle że jak są te upały to wolę rano albo wieczorem bo w pełnym słońcu to mi ciężko. Zresztą on też nie kazał mi leżeć plackiem całe dniePotem skąd bym miała mieć siłę urodzić...
W ogole aplikacja dziś mi pokazała że jeszcze 48 dni do terminu! Masakra jak już małoSamosiowa staraczka lubi tę wiadomość
-
hehehe ja z jedzeniem dalej tak mam, moge jesc co chce i ile chce, a waga stoi w miejscu
a 30tka już na karku
ale ponoć po 30tce się wszystko zmienia
zobaczymy
chociaż teraz jestem na diecie to nie wiem czy sprawdzimy kiedykolwiek jeszcze moje zdolności przeżarciowe
dzisiaj tak sobie myślałam, że mój mąż odkąd się poznaliśmy przytył 30 kg, a ja może 2kg to max
jeszcze trochę i będziemy jak Flip i Flap
Multi oj tak resecik byłbyło cudoooownie, dawno już tak nie spędziliśmy czasu we dwoje
Multiwitamina, malutka_mycha lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMultiwitamina wrote:Czekamy mam tak samo a 29 skończone. Na moje nieszczęście ważne już pewnie mniej jak 55kg . Eh .
Lawendo to sprytny manewrAle to i dobrze szybciej Ci czas zleci i co najważniejsze nie jesteś sama , a tersaz to nie wskazane już
U nas chłodniej w końcu. Teściowa komentuje mnie o tarczyce . Już kontrolę robić mam już już leki brać. Wiem że powinnam się za to zabrać, zwłaszcza że się nie zabezpieczamy ale chciałam jeszcze odpocząć od brania leków bo mam dość już cały czas jakieś tabletki . Antyki stymulacjie witaminy tsh bromegon luteina znowu witaminy ... ile można:p u mnie trzeba dodac 7 kg do Twojej wagi
-
Adry wrote:Nigdy nie ma dobrego momentu na zmianę pracy
Gdyby nie ivf to bym sie nie zastanawiala...w obecnej atmosferze ciężko juz wytrzymać...
Tak czy siak został mi jeszcze 1semestr szkoły wiec mam czas2007 - syn.
Starania 10lat o rodzeństwo.
2018-nieudane hsg, histeroskopia( usunięcie 2 polipow z szyjki, lyzeczkowanie, zrosty w macicy - część uwolniono)
Laparoskopia diagnostyczna - obustronna niedroznosc jajowodów.
2019.05 - start IVF krótki protokół.
17.05 punkcja: z 6 zaplodnionych sa 2 blastki 4aa i 4bb ❄❄
FET- może kiedyś się doczekam..
Cienkie endometrium
Mutacje Pai-1 i Mthfr
14.08.2019 - SIS- cała macica w zrostach, zrosniety prawy róg.
Pojemność macicy bez zrostow 0.3ml..
5.11.2019 - histeroskopia operacyjna - usuniete zrosty, udalo sie otworzyć macice.
20.11 c.d.leczenia - balonowanie macicy
26.01 NATURALNY CUD...9tc[*]
02.05.2022 beta hcg 3164
04.05.2022 beta hcg 6466
05.05.2022 beta hcg 8698
13.05.2022 beta hcg 19949
19.02.2022 beta hcg 37821, prog.26,50
06.06.2022 serduszko nie bije [*]
Aniołek 10tc
20.06 poronienie zatrzymane, zabieg.
Koniec przygody ze staraniami -
Samosiowa spokojnie doczekasz się
Trzeba w to wierzyć!
Multiwitamina tylko czy ten odpoczynek od wszystkich leków wyjdzie Ci na dobre? Czasem nie ma wyjścia i trzeba
Ja przed ciąża ważyłam 56 a teraz już 9 na plusie mam i brzuch jakbym połknęła arbuza heheWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 09:15
-
nick nieaktualnysialalaKoniczynaDwa wrote:Gdyby nie ivf to bym sie nie zastanawiala...w obecnej atmosferze ciężko juz wytrzymać...
Tak czy siak został mi jeszcze 1semestr szkoły wiec mam czas