X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2019, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeden z plusow ciazy: włosy na nogach rosły wolniej. I na szczęście zostało mi do teraz co mnie niezmiernie cieszy :)

Padam dziś na pysk. Mała chyba odreagowuje wczorajszą szczepionkę bo dużo śpi, mało je i marudna jest. A ja czuję że zblizam się do etapu że gdy ja będę nosić to mogę upuscic.

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2019, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i co ja teraz mam zrobic tata oznajmil mi ze sie na wies wyprowadza ze on nam zwalnia miejsce ja juz nie mam sily znowu mialam cos zaplanowane ze pijdziemy do mieszkania bedziemy blisko jego bede go odwiedzac a ten mi mowi ze zostawia idzie 200 km my w trakcie wyprowadzki mielismy osobe wynajmujaca zrezygnowalismy mieszkanie prawie urzadzone brakuje tylko lodowki przeciez nie bede zwozic jak glupek rzeczy a dwie oplaty plus czynsz plus kredyt zrujnuja nas finansowo zszokowalo mnie to nie chce tak co za los :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2019, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    wyprowadź się..... będziesz żałować jeśli zostaniesz u ojca.
    W poniedzialek mamy blaty zamowione no ja nie wiem ostatnio mi wszystko sie na opak uklada ja w cale nie chcw jego wyorowadzki skad on ten pomysl wzial chcialam miec blismo rodzica tym bardziej ze jest wiekowy.

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2019, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Mycha, zostaw małą mężowi i opoczywaj.
    Może zbierzesz się na wieczór :)
    Ja kupiłam winiacza. Byłam 5 w kolejce w żabce, wszyscy kupowali browary i ja jedna za winem :P masakra, dziwnie się czułam, paniusia ze mnie hahahaha
    Wprosiłabym się chętnie na to winko :D

Adry lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2019, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samosiowa też mi się wydaje że za bardzo przejmujesz się ojcem. Analizujesz wszystko co.powie,.sprzatasz mu itd. A on Tobą manipuluje... Może specjalnie teraz robi takie sceny a wcale nie mówi tego serio? Musisz trochę się od tego zdystansować bo serio to się robi trochę niezdrowe.

czekamynadzidzie lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2019, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2019, 12:29

czekamynadzidzie lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2019, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze to juz jest nie zdrowe w poniedzialek zaczynam nowa prace a ja nie potrafie sie skupic bo mam mlyn w glowie. Zostawie narazie wszystko tak jak jest ja juz powiem Wam nie podejmuje decyzji zostawie to mezowi bo jestem zwyczajnie zmeczona tym wszystkim

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2019, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Podjęłaś decyzję o wyprowadzce :) podjęłaś decyzję o zmianie pracy. Potrafisz więc decydować o sobie.
    Pozwól więc i ojcu, aby mógł robić co chce.
    Sama sobie nakręcasz toksyczna relacje.
    200 km to super fajna odległość. Nie za daleko, bo zawsze można wpaść w odwiedziny, nie za blisko, żeby się nie widywać za dużo i nie psuć sobie krwi nawzajem. Może ojciec tez chce od Was odpocząć :)
    On w swietnym humorze a ja deprecha chyba za bardzo sie do niego przywiazalam bo spedzalam wiecej czasu z tata niz z mezem . Moj tato mial zamair sie z mama wyprowadzic na emereturze nie udalo im sie bo mama zachorowala teraz jest na emeryturze ale pustka pozostanie czuje ze lata mi uciekly.... brak dzieci i mysl ze kifys moge zostac zupelnie sama jest dobijajaca.
    A ja takie madrosci dzisiiaj pislam heh nie ma tak ze w zyciu czlowiek os zaplanuje i to realizuje czemu to takie poryte jest u mnie miala byc slub wyptowadzka praca dziecko. Do wyprowadzki nie doszlo Doszlo tylko do slubu praca tez byla ale teraz znowu od nowa wszystko zaczynam jakos za bardzo komplikuje sobie te zycie.

Wysłany: 28 czerwca 2019, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021

Wysłany: 28 czerwca 2019, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Adry, pumka lubią tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2019, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a moja mała dziś mniej się rusza, napisałam sms dk gina i odpisał zeby podjechac może do szpitala sprawdzić. I jedziemy ale jakoś mnie to stresuje,pierwszy raz tak z czymś jadę do szpitala. Mam nadzieję, że wszystko ok. Niby ruchy są ale takie niemrawe w porównaniu do tego co zwykle.

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2019, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie przez to moje przywiazanie najpierw do mamy teraz do taty ciezko mi bylo pogodzic sie z smiercia mamy. Zazdroszcze Wam dziewczyny mysle ze jakbym dawno odeszla z domu rodzinnego teraz nie cierpialabym tak jesli chodzi o meza bardzo go kocham ale to prawda czuje ze jest na drugim planie w Turcji byl na 1 i nasz zwiazek byl taki jak powinien.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2019, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    To nie jest kwestia mieszkania w domu rodzinnym czy osobno.
    Idź na terapię dziewczyno, bo kiedyś może być naprawdę za późno.
    Szacunek dla męża, że nie uciekł gdzie pieprz rośnie, musi Cię bardzo kochać.

Kocha mnie

Wysłany: 28 czerwca 2019, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2019, 12:30

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021

Wysłany: 28 czerwca 2019, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida dobrze będzie, daj znać jak ktg zrobią :)

Multi Ty jesteś hardcorem z tą drugą ciąża :)

Adry ja tam na winko nie narzekam, nigdy za piwem nie przepadalam :) pamiętam jak jeździliśmy wtedy jeszcze z chłopakiem na wakacje i zawsze otwieracz zapominalismy. I zamiast kupić na miejscu to szczoteczka do zebow otwieralismy :D

Adry, Multiwitamina lubią tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2019, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już wracam do domu. Ktg wyszło ok i Mała trochę się po nim rozruszala. Potem.mialam usg i przepływy ok. Uspokoiłam się przynajmniej i zrobiliśmy wycieczkę do szpitala w którym chcę rodzić :P Utwierdziłam się w wyborze hehe.
    Może taki dzień spokojny dzidzia miała ale lepiej dmuchać na zimne.

malutka_mycha, Lavende86, Multiwitamina, czekamynadzidzie, Zozo lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png

Wysłany: 28 czerwca 2019, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida cieszę się że ok :) podobna sytuacja jak u mnie, też pojechałam bo ruchów nie czułam a po KTG się rozszalala :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 22:29

Frida91, Multiwitamina lubią tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2019, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O w ogole jeszcze doczytałam że Mała waży już ok.2170g czyli przybrała ok.370g w niecałe 2 tyg. i już jest tylko 4 dni do tyłu :)

malutka_mycha, Adry, Lavende86, Multiwitamina, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2019, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samosiowa - widać, że ojciec sobie w kule leci i pogrywa z Wami. Chyba nie wierzył, że się wyniesiecie i teraz jak do niego dotarło zaczyna robić nerwowe ruchy :-/ Wierzysz w to, że się sam wyniesie jak on nie potrafi lodówki posprzątać? Wątpię. Ja bym robiła swoje. On jest dorosły. Niech sobie robi co chce. Twój mąż ma anielską cierpliwość, ale może się kiedyś i ona skończyć. Mam wrażenie, że chciałabyś żyć z rodzicami, a mąż żeby był gdzieś obok, na doczepkę. Dzieci dorastają i wyfruwają z gniazda. Mają swoje życie. Nie czekaj z rozpoczęciem swojego bo czas ucieka. Twój ojciec tak niańczył swoich rodziców gdy był młody? Nikt nie każe Ci zrywać kontaktu ale też nie bądź dzieckiem-bluszczem, które bez taty nie potrafi funkcjonować. Sama piszesz, że on jest happy. To gdzie tu problem?

Samosiowa88, Adry lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2019, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida - dobrze, że wszystko ok. I widzisz - ona wcale nie jest mała :-) Tamto to chyba był błąd pomiaru i Cię nastraszyli :-D

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
‹‹ 1170 1171 1172 1173 1174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ