Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekamy ale jeśli owu była np.we wtorek tk jakieś plemniki mogły przeżyć a jeśli była wczoraj to dziś chociaż się bzyknijcie
Ale skoro testy blade to może owu nie było skoro u Ciebie zawsze to się sprawdza... A temperatury mierzysz?
-
czekamynadzidzie wrote:na każdego działa co innego. Na mnie tylko nimesil. Dexaku w ogóle nie odczułam, już lepszy był dla mnie ibuprom. Ketonal też średnio działał
Kurde dziewczyny nie wiem czy nie przegapiliśmy owulacji. Chyba sie pochlastam, a mąż mnie zabije... Serduszkowaliśmy w sobotę tylko, wczoraj nie miałam siły, było dużo śluzu, ale testy blade, wiec przełożyłam na dzisiaj... a dzisiaj śluzu brak... czyżby już było po owulacji? Kurde jeśli tak to sobie nie wybaczea mężowi się nawet nie przyznam
ale zawsze mi wychodziły te testy owulacyjne
zobacze jeszcze dzisiaj jaka będzie kreseczka, gorzej jak jej w ogóle nie będzie
chyba z soboty to raczej nic nie dotrwa do teraz z tych plemników, a dziś może już być za późno
ale głupio zrobiłam, trzeba było cisnąć wczoraj
<<dół>>
-
Promyk89 wrote:Może być tak że nie było po prostu owulacji bo to sie zdarza nsturalnie. Nie masz monitoringu przy tych staraniach teraz?
Zrobiliśmy wczoraj 8 km saceru po plaży - moje nogi ledwo żyjà. A urlop świetnie wpływa na zwiazek. Teraz widze ile kosztowały nas te ostatnie starania..zobaczę w poniedziałek czy jest płyn w zatoce douglasa (ide do jakiegos innego gina), więc może chociaż po tym będzie wiadomo czy jajko pękło czy nie. Ja też marzę o urlopie
coś pobąkiwałam mężowi, jest szansa na wrzesień
jeszcze przed in vitro
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Frida91 wrote:Czekamy ale jeśli owu była np.we wtorek tk jakieś plemniki mogły przeżyć a jeśli była wczoraj to dziś chociaż się bzyknijcie
Ale skoro testy blade to może owu nie było skoro u Ciebie zawsze to się sprawdza... A temperatury mierzysz?
Multi oj nasz seks już dawno przestał być naszym seksemno ale jak zrobić dziecko bez tego?
Lavende to może jest nadzieja jeszcze, jest jeszcze trochę śluzu dzisiaj, może nie wszystko stracone! na pewno bedziemy serduszkować, dzisiaj i w sobotę, a potem w piątek mam usg i zobaczy się czy już jest po czy nic z tego. Dzieki dziewczyny troche mi lepiej, bo od rana chodzę tak struta ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 14:44
Frida91 lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
czekamynadzidzie wrote:dzisiaj na pewno bedziemy "szaleć".
Multi oj nasz seks już dawno przestał być naszym seksemno ale jak zrobić dziecko bez tego?
Lavende to może jest nadzieja jeszcze, jest jeszcze trochę śluzu dzisiaj, może nie wszystko stracone! na pewno bedziemy serduszkować, dzisiaj i w sobotę, a potem w piątek mam usg i zobaczy się czy już jest po czy nic z tego. Dzieki dziewczyny troche mi lepiej, bo od rana chodzę tak struta ...Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:Czekamy a bielizna wibry peicze? Coś w ten deseń
Adry wysłałam ci tam co mialale już nawet na to nie mogę patrzeć
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Zozo wrote:No ja wlasnie myslalam tak nad 600 ale nie wiedzialam czy jest jakas roznica jak wesela nie ma wyprawianego
teraz idziemy na wesele też to tak myślę, że z 600zł albo 500zł damy. Jeszcze sama nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 20:44
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱