X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • werni Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej niestety franca przyszła :( teraz niech szybko sobie pójdzie i chyba wezmę clo

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie zawieszamy. Tylko intercyzę przedślubną podpisaliśmy. Jeszcze 2 miesiące starań bez wspomagania (kończy mi się 3 cykl po zabiegu) a potem pomyślimy o inseminscji. Oby to nie było konieczne. Jutro powinna być @. Może to PSM jest objawem że coś się naprawiło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 12:29

Adry lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie laski . U mnie dziś pogoda wygląda jak jesień średniowiecza:/ jak u was samopoczucie ? Mnie głowa z rana zaczęła boleć...

Werni ty już brałaś clo,czy dopiero masz zamiar ?

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, jeśli nie przyjdzie to w sobotę rano teścik. Pogoda jakąś dziwną jest ni to ciepło ni to zimno. Podobnie jak mój nastrój...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 14:37

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och jak bym chciała....
    Ja piłki nożnej nie lubię - pewnie sobie jakiś typowo babski program włączę typu salon sukien ślubnych....

Evell, Adry lubią tę wiadomość

npV2p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Jak Hania się czuje? Spotkałam sąsiadke i mówiła, że jej synek miał 2 dni temu 40,4 ... może jakiś wirus panuje.
    Hania się czuje,już lepiej tylko ,że ja dosyć mocno kaszle jeszcze,po za tym gorączka już ustąpiła wczoraj jeszcze miała stan podgoraczkowy.

Adry kochana jak twoja mała w tym żłobku daje radę nie płacze za tobą?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie upał...było nawet 27stopni

Wrobelku zycze Ci tych 2kreseczek.
    Ja dzis siknelam tak sobie na wywołanie@

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet tv nie mam:) na szczęście zgodnie stwierdziliśmy że nie jest nam to do szczęścia potrzebne. Więc mąż na mundial nie patrzy :), a ja to już w ogóle anty piłkarska jestem.

U mnie pogoda paskudna, wszyscy się snuli, nikomu nic się nie chciało. A jutro zaplanowaliśmy grilla, mam nadzieję że nadejdzie obiecana poprawa. Nie uśmiecha mi się impreza w domu :/

Ja jutro na próg siewybieram, liczę na wielkie łał :) tylko martwi mnie trochę tej jajnik, nie wiem czy sobie już wkręcam ale jak napina brzuch to mnie po olewa. Cały czas po głowie chodzi mi ta torbiel....

Werni dobrze ze ten cykl się już skończył, zwłaszcza że masz plan na nowy cykl. Ja się już doczekać nie mogę co mi powie ten nowy gin

Adry, werni lubią tę wiadomość

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie boli brzuch jakbym @ miała. Jajniki też. Szczegolnie gdy sie napinam powiedzmy przy puszczaniu bąka..to ból okropny kłujący..myślicie że to może być jakieś zapalenie?
    Ps. Zasnęłam na meczu

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nie ogląda piłki...teraz ani jednego meczu

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniczynka mnie tak od owulacji kłuję właśnie przy napinaniu. Za tydz się dowiem co mogło być przyczyną.

Mój mąż jest fanem, ale tylko jednego klubu, więc mecze reprezentacji go nie obchodzą :)

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 5 mam wizyte w przychodni...ale pewnie nawet sie nie dowiem ile mm ma endo.... Mnie caly czas boli jakbym miala juz @. Boje sie ze cos nie tak

• werni Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W połowie meczu zasnęłam ale zobaczyłam gola jak nasi strzelili.

Będę 1 raz brała clo i mam różne myśli.

Evell lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę że klinika trochę zawyza wyniki. Pójdziemy z nimi do ginki zobaczymy co powie ale raczej pójdziemy jeszcze raz zrobić ale gdzie indziej.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniczynka może porostu będziesz miała okres już niebawem?

Ja to się teraz centralnie wkurwiłam na mojego,ja nie wiem czy Ci faceci są nienormalni czy jak już nie mam do niego sił i nie wiem co będzie,on mi tylko ciśnienie podnosi.Brak słów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Evell, skłamałabym jakbym powiedziała, że nie ;) Generalnie mamy dopiero pierwszy tydzień za sobą i tak naprawdę była tylko dwa razy na 6 godzin, wcześniej zaczynaliśmy od 20 minut i stopniowo zwiększaliśmy dawkę. Dzisiaj i jutro zostanie już w domu, bo przyplątał się katarek. Jak przychodzimy rano do żłobka to jest zainteresowana, chętnie wchodzi, zmieniam jej buciki i sama idzie w kierunku drzwi do jej sali i potem jest ten kluczowy moment... jeśli otworzę drzwi wprowadzę ją do środka i tylko machnę opiekunce na dzień dobry po czym zniknę to jest ok, jeśli natomiast niepotrzebnie się rozgadam (a zdarzyło się dwa razy :)) to zaczyna płakać. W ciągu dnia opiekunki mówią, że zdarzy się jej raz czy dwa razy zapłakać jak sobie przypomni, ale jest dosyć intensywnie więc jakoś zaraz szybko ją czymś zajmują. Ja ją dlatego zapisałam wcześniej, żeby było na luzie i nie mieć spinki, że zaraz wracam do pracy, a dziecko nie jest gotowe. Generalnie po pierwszym tygodniu jestem bardzo zadowolona. A Hania już chodzi, czy dopiero coś myślicie w tym kierunku?

Super,najpewniej się mała przyzwyczai i będzie dobrze :) ja miałam już posłać małą w tym roku do przedszkola, ale plany się zmieniły i zapisze ja na przyszły to już będzie miała 4 latka prawie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Koniczynka może porostu będziesz miała okres już niebawem?

Ja to się teraz centralnie wkurwiłam na mojego,ja nie wiem czy Ci faceci są nienormalni czy jak już nie mam do niego sił i nie wiem co będzie,on mi tylko ciśnienie podnosi.Brak słów.
    No mam nadzieje...ale jesli owu byla czwartek/ piatek to na weekend nastepny wypada...akurat kurwa na ślub koleżanki wrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell faceci czesto zapominaka ze maja mózg...

Evell, czekamynadzidzie, Adry lubią tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno invicta to lipa. Nie tylko mojemu zawyzyla.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni ale oni ponoc zanizaja...
    Pozatym nawet jak sa ciut gorsze to i tak da super

Adry lubi tę wiadomość

‹‹ 168 169 170 171 172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ