Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoniczynkaNaSzczęście wrote:Ja nie mowie ze masz brac - Broń Cie Panie Boże bys sie nie sugerowala wpisem na forum jakiejs baby...
Chodzi mio to bys sie zaglebila w temat dlaczego nie mozesz utrzymac kolejnej ciazy..
U mnie byl przypadek ze laska nie mogla utrzymac kolejnej ciazy i zrobila badania, okazalo sie ze wystarczy ze bedzie brac heparyne od poczatku ciazy i jyz bylo git..ma 3dzieci...
To tylko sugestia. Zapytaj lekarza...podpytaj...ewentualbie sama porob badania..ja na ich temat nic nie wiem...
Nie gniewam sie, ale jakoś mnie drazni jak nawet gdzies w artykulach pisza " bezplodnosc".
Tyle.
Możliwe,że w tym utrzymaniu,jest błąd jakiś musze zapytać lekarza i ewentualnie porobić badania, bo to ważne jest,kurna dziwne,że wcześniej na to nie wpadłam. Dobrze mówisz ... -
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:To sie poprawia. Ja tam po piec razy czytam moje posty i po dwadziescia razy edytuje, by unikac tego typu kwiatkow. Teraz sie dopiero przyczepilam!
-
nick nieaktualnyEvell wrote:Możliwe,że w tym utrzymaniu,jest błąd jakiś musze zapytać lekarza i ewentualnie porobić badania, bo to ważne jest,kurna dziwne,że wcześniej na to nie wpadłam. Dobrze mówisz ...
Moze to tylko przypadek i ta ciąża była skazana na niepowodzenie..może coś tam nie grało...
Skontrolować możesz endometrium po tym wszystkim..czy dobrze przyrasta by się mały czlowieczek mógł zagnieździć..
Jak uważasz że lekarz to konował to zmień go na lepszy model.Evell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoniczynkaNaSzczęście wrote:Moze to tylko przypadek i ta ciąża była skazana na niepowodzenie..może coś tam nie grało...
Skontrolować możesz endometrium po tym wszystkim..czy dobrze przyrasta by się mały czlowieczek mógł zagnieździć..
Jak uważasz że lekarz to konował to zmień go na lepszy model.
Tylko,że on jest dobry wszyscy go chwalą,ale czasami się wydaje,że on nie słucha co do niego mówię tak jak z tym pcos, jakby to zignorował,ale będę próbowała z nim gadać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoniczynkaNaSzczęście wrote:Dawaj. Bursztynu u mnieod groma
Około 20–25 g drobnych kawałków bursztynu wsypać do półlitrowej butelki po czym zalać 95% spirytusem.Odstawić w zacienione oraz ciepłe miejsce na około 14 dni, codziennie mieszając. Po tym czasie nalewka powinna być już gotowa do spożycia (bursztyn powinien zabarwić spirytus na złocistobrązowy kolor).
Po tym czasie możesz już wcierać to nalewkę w obolałe miejsca, dobrze działa na chore gardło ogólnie na grypę, przeziębienie.KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:Kochana biadol biadol, kisiel się chłodzi na jutro
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pomocy prawnej nie potrzebuję - dorwałam fajnego notariusza ale samo prawo jest irytujące. Jeśli jestem w ciąży to tak są komplikacje, jeśli zaciąże w przyszłym cyklu to może tak a może nie bo trzeba od porodu odliczyć 300 dni (ciąża to 280) bo tyle ma być że niby poczęłam i dziecko już ma prawo dziedziczyć. Zrzeczenie 6 miesięcy od porodu ale skąplikowanego to jest bo sąd wyznacza jakiegoś kuratora.
HSG wyszło dobrze to znaczy lekarka powiedziała że było zatkane ale się odetkało i jest już drożne.