Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida - ufff... to może te książki mi przypasują bo te wszystkie co miałam w rękach mnie nie urzekły. Porady tam zawarte albo były dla mnie oczywiste albo jakieś odrealnione i utopijne. Muszę sobie coś zamówić i poczytać. A którą książke tego Jula byś najbardziej poleciła? Taki must have.
Dziewczyny ja myślę o wątku na którym będziemy gadać o wszystkim, nie tylko o dzieciach, ale takiem, że jak napiszesz o dziecku to nie dostaniesz hejtu, że ble! znowu o bombelkach tematy. Nie ma to być wątek TYLKO o dzieciach, ale o wszystkim co nas cieszy, nurtuje, wkurza itd.
Owa - może na fioletowej stronie? -
Lavende86 wrote:
Dziewczyny ja myślę o wątku na którym będziemy gadać o wszystkim, nie tylko o dzieciach, ale takiem, że jak napiszesz o dziecku to nie dostaniesz hejtu, że ble! znowu o bombelkach tematy. Nie ma to być wątek TYLKO o dzieciach, ale o wszystkim co nas cieszy, nurtuje, wkurza itd.
Owa - może na fioletowej stronie?
Miejsce nie ma znaczenia gdzie pojdziecie, liczą się ludzie, którzy tam będą i to jak będziecie się do siebie odnosić i mimo sprzecznych poglądów szanować siebie nawzajem a nie napierdzielać za ideologię . Trzymam za Was kciuki i mam nadzieje, że w nowym miejscu będzie przyjemniej.Frida91 lubi tę wiadomość
-
Frida91 wrote:
Nowaja i Czekamy ja Wam nadal kibicuje 🙂
I też jestem w sumie staraczka, może bez wspomagania i leczenia ale staram się. Tyle że póki co to mało prawdopodobne więc nie ma żadnego testowania czy oczekiwania w napięciu.
Frida, powinnaś co miesiąc machnąć jakiś teścik, żeby trochę niepewności było i emocji, już o lajfy łóżkowe nie proszęFrida91 lubi tę wiadomość
-
NowaJaaa wrote:Owa ja nawet do ciężarówek nie trafiłam... zal mi troche, bo nie będziecie czekać ze mną na betę, usg, nic... a zawsze było tyle emocji i każdej bardzo kibicowałam... tak jak i Czekamy no i wątek sie nie dla każdej skończył szcześliwie...
Ciotka, wracamy na stare śmieci. Nic się nie kończy, właśnie się zaczyna na nowo. Koniec wakacji, będzie więcej czasu na internety. Będę znów mogła pisać o moim ekscytującym życiu pełnym przygód. Ja Ci bardzo kibicuję :* I Czekamy Tobie też. Jak tam stosunki z rodzicami ? Polepszyło się coś?
Wróbel, cieszę się przeogromnie, oby nowa praca przyniosła Ci spokoj i stabilizację. Czy sprawy kredytowe udało się rozwiązać? Do mnie zadzwoniła ostatnio zapłakana przyjaciółka, siostra nabrała na nią chwilówek i ma aktualnie dług 80 tysięcy (tzn. juz 40, bo rodzice się dołożyli do spłaty), długa historia, ale jedna wielka masakra. Siostra pracuje w banku i nabrała kredytów też na inne osoby (majac dostep do danych), ponoć czeka ją proces i nawet możliwe więzienie. Znasz ludzi 20 lat i możesz się nieźle zaskoczyć taką historią. Ja jedną noc spać nie mogłam, bo jak tu pomóc. -
OwaOrzeszkowa wrote:Frida- właśnie na takich książkach mi zależało;)
Ja planuje się zacząć starać za rok- wszystko przed nami;)
masz miesięcznego malucha i już myślisz o drugim, no mocna babka z Ciebie czy sypiasz w nocy? jest w miarę ok? mąż pomaga? -
Adry wrote:Ciotka, wracamy na stare śmieci. Nic się nie kończy, właśnie się zaczyna na nowo. Koniec wakacji, będzie więcej czasu na internety. Będę znów mogła pisać o moim ekscytującym życiu pełnym przygód. Ja Ci bardzo kibicuję :* I Czekamy Tobie też. Jak tam stosunki z rodzicami ? Polepszyło się coś?
Wróbel, cieszę się przeogromnie, oby nowa praca przyniosła Ci spokoj i stabilizację. Czy sprawy kredytowe udało się rozwiązać? Do mnie zadzwoniła ostatnio zapłakana przyjaciółka, siostra nabrała na nią chwilówek i ma aktualnie dług 80 tysięcy (tzn. juz 40, bo rodzice się dołożyli do spłaty), długa historia, ale jedna wielka masakra. Siostra pracuje w banku i nabrała kredytów też na inne osoby (majac dostep do danych), ponoć czeka ją proces i nawet możliwe więzienie. Znasz ludzi 20 lat i możesz się nieźle zaskoczyć taką historią. Ja jedną noc spać nie mogłam, bo jak tu pomóc.
Polecam serial „Juz nie żyjesz” na netflixie, główne bohaterki to dwie bardzo osobliwe babeczki! Odcinki krótkie około 30 minut, wciągnęłam sie jak leżałam po laparo-histero.
Dzis na obiad robiłam krewetki w sosie maslano-winnym - mozna pominąć wino i bedzie pyszne dla każdego, a bardzo szybkie.
W ten urlop odkryłam piękno naszego Roztocza!
A w małzeństwie la dolce vita śniadanka wspólne i kawa na pol 🤣🤣🤣🤣
Mycha napisz jak Ci sie film podobał. Zastanawiam sie nad seansem, skoro mi Bonda dalej nie chca puszczać...
Wrobel a jak u Was w sypialni? Cos nowego? Zainspirujesz czymś?
Trzymam kciuki za drugie Bobasy! Oby poszło szybko i bezproblemowo. Moje dziecko (o ile bedzie) nie wiem czy bedzie miało rodzeństwo... na pierwsze siły, kase, czas, zdrowie, znajdę, choćbym sie miała 💩💩 ale na drugie hmmm nie jestem pewna..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2020, 18:55
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Lavende ja mam od Juula Twoje kompetentne dziecko i Nie z miłości. To bardziej o starszyxh dzieciach ale też polecam. Więcej na razie nie czytałam.
Chce też bliżej się zainteresować tzw. Porozumieniem bez przemocy.
Adry no mam testy w domu i miałam robić co miesiąc żeby mieć kontrole czy nadal mogę popijać winko 😆 Ale na razie zrobiłam tylko raz. Wydaje mi się że jednak mało prawdopodobne żeby za 2 razem się nie zorientować 😁Adry lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Aga . Oglądałam świetny jest. Podobał mi się. Tam gra Aniston i jeden z przystojnejszych aktorów, taki Norweg. Scenki sexsu z nim są pikantne 😈 on grał też wampira w innym serialu , kiedy mialam fazę na wampiry po zmierzchu ....aleee to czasy nastoletnie praktycznie. Chyba . Raczej nie humanitarna starą jak leciała prawdziwa krew 🤔
Dziś zaczęłam jakąś nowość o pielęgniarce przy prasowaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2020, 19:04
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Dajcie znać jak już obejrzycie film o Tomku komendzie ciekawe czy taki dobry jak się zapowiada..my z wiadomych powodów póki co do kina się nie wybieramy ale jestem mega ciekawa tego filmu 😬 teraz to chyba bym zasnęła w kinie 😛
Adry lubi tę wiadomość
-
KattQ wrote:Dajcie znać jak już obejrzycie film o Tomku komendzie ciekawe czy taki dobry jak się zapowiada..my z wiadomych powodów póki co do kina się nie wybieramy ale jestem mega ciekawa tego filmu 😬 teraz to chyba bym zasnęła w kinie 😛
Idzcie z córcią a co tam , raz się zyje
Maje to fajne dziewczyny sa przecież -
Frida91 wrote:Lavende ja mam od Juula Twoje kompetentne dziecko i Nie z miłości. To bardziej o starszyxh dzieciach ale też polecam. Więcej na razie nie czytałam.
Chce też bliżej się zainteresować tzw. Porozumieniem bez przemocy.
Adry no mam testy w domu i miałam robić co miesiąc żeby mieć kontrole czy nadal mogę popijać winko 😆 Ale na razie zrobiłam tylko raz. Wydaje mi się że jednak mało prawdopodobne żeby za 2 razem się nie zorientować 😁
wino i cycek, zgłosze to niezwłocznie odpowiednim służbom -
Adry wrote:Widziałam ten film, bardzo mi się podobał. a ja z kolei Broadchurch a ostatnio oglądamy Oscuro Deseo, dużo bzykanka jest główny aktor ma niezłe ciało
My jutro jedziemy na Mazury na weekend łapać ostatnie promienie słońca własnie pakuję walizke.
Udanego weekendu. My poki co w domu, do Łodzi w październiku jedziemy do tego immunologa, to moze cos tam zobaczymy albo po drodze.Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Maz ok
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Co do starań podziwiam was dziewczyny że planujecie już następnego dzieciaczka 😁 ja mam tyle stresu z małą, jestem jakaś mega przewrażliwiona aż siebie nie poznaje niepotrzebnie naczytałam się internetów i ja mega boję się sids w ciągu dnia nie spuszczam jej z oczu nie wiem jak się uspokoić z tym strachem 🤷🏼♀️🙄 chyba poprzestaniemy na jednym dziecku...
Dziewczyny staraczki zawsze będziemy trzymać kciuki i czekać na pozytywne testy, USG, połówkowe, relacje szpitalowe i każde info od was dlatego ten wątek musi nadal trwać to było by niesprawiedliwe że nie będziecie mogły się nam pochwalić 😁 tym bardziej że ja czekam na te wieści, poza tym jak widać zaraz wszystko zatoczy koło bo dziewczyny ruszają ze staraniami a multi zanim się obejrzymy będzie zdawać nam relacje z porodówki cały czas pamiętam jej pierwszy lajf a niebawem kolejny😬 multi a z tym że trzecie planujecie to jesteś dla mnie mega babka podziwiam cię 💪 -
Frida91 wrote:Nowajaa a z czym te krewetki jecie? Ja ostatnio robiłam na naszą rocznicę ślubu spagetti z krewetkami, też było pyszne 😋
Lepiej teścik machnąć zeby sie nie zorientować za późno.
Frida91 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Maz ok
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
No to ja się przyznam, że oglądam teraz w wolnych chwilach "Kochane Kłopoty" po raz drugi 😁 Oglądałam ten serial daaaaawno temu i nic już nie pamiętam, a teraz zaczęłam od nowa. Puszczam w tle jak coś mam do zrobienia lub młody śpi. Trochę kapciowato z mojej strony, ale ten serial jest dla mnie takim relaksem i poprawiaczem humoru. Sama się sobie dziwie 😁 Mąż mi poleca pełno seriali, ale na te skomplikowane, gdzie trzeba się skupić na fabule to obecnie nie dla mnie.
Dziś byłam w poradni chorób piersi na badaniu i dostałam skierowanie na usg za miesiąc. Coś mnie niepokoiło w jednej piersi, ale lekarz wymacał i stwierdził, że nic niepokojącego nie wyczuwa, ale zrobimy usg. Troche lipa, że najpierw samo badanie, a potem w zależności od sytuacji umawiają na usg... no ale... poczekam. I tak się uspokoiłam bo siedząc w poczekalni już nachodziły mnie myśli, że może mam raka i jak moje dzieci zostaną bez matki. Miałam chwilową panikę. Nie znoszę szpitali.
Biorę się za siebie. W poniedziałek idę zrobić nowe okulary. Na codzień nie noszę, ale potrzebuję do tv czy do auta. Stare zgubiłam. Niewiarygodne. Jeszcze chcę w najbliższym czasie zrobić cytologię i muszę iść do dermatologa usunąć jeden pieprzyk. Matko ile przy ciele jest roboty i naprawiania 😂
Frida - dzięki za info.
-
Adry tak, z kredytami załatwione. Spławiliśmy jedną z najbardziej parszywych firm windykacyjnych. Powiedz koleżance że jej sprawa jest moim zdaniem do wygrania. U nas była zupełnie inna sytuacja bo nie było tak oczywistego oszustwa tylko parszywe kruczki prawne. Musi jednak poradzić się dobrego adwokata jak się za to zabrać i zabezpieczyć przed komornikem do czasu wygrania sprawy. Jak nie ma kasy to niech się skontaktuje z"anuluj dług" oni pomagają za śmieszne pieniądze, nawet jeśli całej sprawy nie poprowadzą to coś doradzą. Co do siostry to masakra - niech ją posadzą.