Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatrix_ wrote:Czesc dziewczyny
8.07 mialam miec laparo +droznosc zwg na podejrzenie endometriozy i torbiel czekoladowa ktora mam,ale...
Dzien po Wróbel zatestowalam i ku mojemu zaskoczeniu dwie krechy.
Nie mialam i nie mam żadnych objawów. To miala byc w sumie tylko formalnosc. Do tej pory brzuch boli jak na okres i tak jak Wrobelek pisze biegam i sprawdzam czy to nie @.
Tsh mi wzroslo do 2.79 i dzis zawitalam do endo.
Nie wiem co z tego bedzie, ale mam nadzieję ze bedzie dobrzeWciaz nie moge uwierzyć. Czasem mam wrazenie ze to ta torbiel plata mi figla..
24.07 pierwsze usg.
Sciskam Was mocno.WRESZCIE!!!!! Bo taki zastój tutaj był!
Betatrix super!
a tak się balaś laparoskopii!
zostałaś uratowana przez los
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
KoniczynkaNaSzczęście wrote:Evel przez strony takie jak Tipy.net. Zapodaj.com - tam wrzucasz fote a tu link.
Ja jeszcze nie zasnelam. Po polnocy zlapal mnie bol zęba. O losie myslalam ze zejde. Pyralgina pomogła.
Jakis pech mnie przesladuje i wszystkie znaki na niebie i ziemi pokazuja nam ze wyjazd na ten slub to jakas porazkazęby bolą w ciąży
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
ewela88 wrote:Dziękuję dziewczyny za ciepłe przyjęcie.
Mam 30, niskie amh do tego mąż tylko 1% prawidlowych plemników. Mamy za sobą 3 nieudane inseminacje.
Rok temu powiedziałam sobie koniec, trudno będziemy zyc bez dzieci. Przez jakiś czas nawet przyzwyczaiłam się do tego. Jednak co jakiś czas łapią mnie gorsze dni i to pragnienie bycia mama.
Tak strasznie boję się invitro a jednak wiem że może to być nasza jedyna szansa.nieudane in vitro to nie koniec świata
warto próbować. Kto nie próbuje ten nie ma.
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
czekamynadzidzie wrote:GRATULACJE!!!!!!!!! Dziewczyny, ale cudowne wieści latem się sypią!!!!
WRESZCIE!!!!! Bo taki zastój tutaj był!
Betatrix super!
a tak się balaś laparoskopii!
zostałaś uratowana przez los
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula przykro mi. A zywotny dziadzius czy chorował?
Ja nigdy depresji, nerwic nie miałam. Ale jak tak czasami próbuje siebie z boku zobaczyć (bo mąż ostatnio narzeka) to kto wie. Gdzieś mi się ulotnila radość życia.
Ja teraz czytam romanse, najbardziej lubię te które dzieją się w XVII/XIII Anglii. Raz na jakiś czas trzeba przewietrzyc mózg
Ja też dzisiaj pije na grillu@ przyszła wiec po pierwsze trzeba się pocieszyć, po drugie mogę to zrobić bez wyrzutów sumienia a po trzecie może taka ilością alkoholu zaatakuje ta torbiel że się skurczy, wysuszy i zniknie
oczywiście dzisiejsza noc znowu nieprzespana przez cycki
-
Adry wrote:Nie strasz mnie. Ja jadę za tydzień. Pogodę chociaż macie?
My jesteśmy jeszcze na etapie, że wszystko się jej podoba, bo nie zna słowa niewięc modlę się, że jakoś to będzie.
Teraz ma swoje zdanie na wszystko i trzeba jej zapewniać rozrywkę bo inaczej świruje i się nudzi. No i jest starsza i więcej rozumie więc też tęskni za domem. Ostatnio płakała, że chce do swonego pokoiku i swonego łóżeczka domku. No ale ogólnie jest ok. Dajemy radę.
-
Evell z deprechą rozumiem cie bo przeszłam to samo. Tylko chyba nawet gorzej. Nie mogłam wstać z łóżka, na widok małej od razu płacz i wyrzuty sumienia i modliłam się o śmierć codziennie. Pytałam nawet mojej mamy czy zajmie się małą. Leki szybko pomogły bo w 2 tygodnie byłam już radosną mamuśką. To straszna choroba.
Beatrix gratuluje i zazdroszczęBeatrix_, Evell lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka dupeczki co robicie ? Ja ogarnęłam chałupe i siedzę multi,ja się nie znam na progesteronie,ale mimo wszystko trzymam mocno kciuki !
Ciekawe jak tam koniczynka. ?
Adry wybacz,że pytam ale jak to praca robiła z Ciebie sukę ?Adry lubi tę wiadomość
-
Laski,moim dobrym znajomym urodziło się dziecko wczoraj. Dzisiaj zostaliśmy zaproszeni żeby oblać narodziny. Ch..mnie strzeli. Cały czas rodzą dzieci. Jesteśmy ostatnią parą z całej paczki, która nie ma dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 18:37
mkwia -
nick nieaktualnyIka83 wrote:Laski,moim dobrym znajomym urodziło się dziecko wczoraj. Dzisiaj zostaliśmy zaproszeni żeby oblać narodziny. Ch..mnie strzeli. Cały czas rodzą dzieci. Jesteśmy ostatnią parą z całej paczki, która nie ma dziecka.
Zawsze możesz odmówić,wierzę wiem jaki to ból. -
nick nieaktualny
-
Ika83 wrote:Laski,moim dobrym znajomym urodziło się dziecko wczoraj. Dzisiaj zostaliśmy zaproszeni żeby oblać narodziny. Ch..mnie strzeli. Cały czas rodzą dzieci. Jesteśmy ostatnią parą z całej paczki, która nie ma dziecka.
Dasz radę. Jeśli to bliscy znajomi to możesz szczerze z nimi pogadać. To czasem pomaga.
-
Było nawet ok:) za dużo nie gadaliśmy o dzieciach. Z uwagą słuchałam o porodzie i cieszyłam się z tatusiem:)
Wogole fajne było to,że każdy nam dopinguje w zajściu w ciąże:) ze czekają teraz na nas:)
Powiem,że fajnie się bawiłam:) tym bardziej,że była koleżanka z córką trzyletnią, którą uwielbiam i miałam okazję znow się z nią powygłupiać
Jestem dobrej myśli:)
Uda nam się dziewczyny:)Paula83, Multiwitamina, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
mkwia