X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ika takie rzeczy to tylko na priv. Za duzo osób mnie tu śledzi hehe.
    Evel. Ja bylam u psychiatry. Dal leki ale nie bralam nigdy...moim zdaniem jak sie samemu tego nie przezwycięży to żadne leki nie pomogą.
    Moze to glupie ale mi pomagalo przypominanie sobie przykrych rzeczy...wtedy mozg sie skupia ma czyms innym..pomaga tez np parowanie skarpetek...chodzi o to by oszukac mózg i skupic sie wylacznie na jednej czynności

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry no mowie Ci taka chora akcja!
    Dokladnie % pomoglo i po nerwicy hihi.
    Ja nie pije bo Luteine biore i jutro ten ślub. ..na ktorym tez wole nie pic..
    Mam takie smugi ze klekajcie narody!
    Poza tym przez tego debila nie spakowalam Nas i bedzie jutro na hura. Moj wraca kolo 5 i po 9 ruszamy juz..na 8 przychodzi jakas laska mnie umalowac i tyle...

Adry lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po porodzie małej miałam depresję,wszystko mi się zwaliło na głowe świat mi się zawalił,bo nie wiedziałąm jak sobie poradzę przy małęj zasatanawiałąm się skąd ten smutek itd przecież chciałąm to dziecko o co chodzi ? cały czas płąkałam bałąm się,że nie pokocham włąsnego dziecka :( to był straszny ból) potem tego załowałam strasznie,że tak myślałam wg.Poszłam do psychiatry i dostałąm citalopram po pół roku brania tego leku zaczełąm się w końcu uśmiechać i już go nie biorę,odstawiłam.Teraz się cieszę,że mam córeczkę i chcę następne,ale czasami się boje,że to może powrócić.Dziewczyny teraz czuję się lepiej ,że wygadałąm się przed wami.jesteście najlepsze!!! Tylko nie zlinczujcie mnie za ten post błagam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja generalnie nie lubie miec za czesto pomalowanych...i dluzszych nawet..obcinam często po chamsku nozyczkami.
    Hybryd nie robie bo potem problem by to zdjąć a mi zawsze odpadalo i tak..
    Ten koles mieszkal kiedyś u Nas na dzielnicy, ale sie dalej wyprowadzili( na szczescie) pogonilam go juz pare razy jak szukal towarzysza do picia..
    Generalnie nie interesuje mnie to..
    Powiedzialam mu wprost ze mógł nie chlac tyle i nie robic takich akcji..a teraz niech cierpi..ja mu moge pomoc ale jak bedzie trzeźwy i nara.
    Jak sie obraza- tym lepiej dla mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Ja po porodzie małej miałam depresję,wszystko mi się zwaliło na głowe świat mi się zawalił,bo nie wiedziałąm jak sobie poradzę przy małęj zasatanawiałąm się skąd ten smutek itd przecież chciałąm to dziecko o co chodzi ? cały czas płąkałam bałąm się,że nie pokocham włąsnego dziecka :( to był straszny ból) potem tego załowałam strasznie,że tak myślałam wg.Poszłam do psychiatry i dostałąm citalopram po pół roku brania tego leku zaczełąm się w końcu uśmiechać i już go nie biorę,odstawiłam.Teraz się cieszę,że mam córeczkę i chcę następne,ale czasami się boje,że to może powrócić.Dziewczyny teraz czuję się lepiej ,że wygadałąm się przed wami.jesteście najlepsze!!! Tylko nie zlinczujcie mnie za ten post błagam ;)

No co Ty!! Kazdy moze sie pochować. Depresja to choroba jak inne. Po prostu brak substancji chemicznych w mózgu by dobrze funkcjonował.
    Dobrze ze poszlas po leki. Nie miej do siebie zalu tylko badz dumna ze to zrobiłas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 22:58

Evell lubi tę wiadomość

• Ika83 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś nie pije, bo jutro idę do pracy:/ ale jutro mam zamiar napić się wina i zaciągnąć mojego do łóżka. Wkoncu beda dni plode:D potem okaże się czy owulacja wogole byla, ale to w poniedziałek.
    Koniczynka ja zaczęłam chodzić na siłownię i nieco pomogło. Podobno sport wyzwala endorfiny. Staram sie chodzić 3 razy w tygodniu. Poza tym czytam książki i pomagają mi takie właśnie o lękach i depresji.
    Evil no co Ty! Nikt Cię zlinczuje. Mialas depresję po porodowa i to się zdarza. Ważne,że czujesz się już lepiej:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 23:02

Evell, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość

mkwia
  • Ika83 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewela88 wrote:
    Ika83 tak chodziłam na terapię, brałam leki przez parę miesięcy, niby pomogło ale nigdy nie wiadomo czy kiedyś znowu nie powróci.
    No i super,że poszłaś. Nie myśl o tym co będzie. Ważne, że leki pomogły. Nie warto martwić się na zapas.

mkwia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja i sport to niestety dwia odlegle swiaty...a probowalam. Niestety to nie dla mnie.
    Ksiazki kocham, ale ostatnio niestety zbyt wiele sie u mnie złego dzieje i przy czytaniu mysli mi uciekaja.
    Czekam jak na szpilkach na laparo i potem bede sie martwić dalej..mam tylko nadzieje ze z @ sie wyrobie

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny,było mineło mam nadzieję,już nigdy tego nie doświadczyć bo to jest nie do opisania nikomu tego nie życzę !!

Ika83 jakie książki polecasz ?chętnie poczytam

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kopie kopie...

Evel Greya poczytaj dla smiechu z przymrużeniem oka hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 23:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Ja kiedyś przeszłam nerwicę lękowa i to do takiego stopnia, że w pewnym momencie nie byłam już w stanie wstać z łóżka. Miałam może 24 lata. Każdy z nas ma ze sobą bagaż gorszych doświadczeń, ale każde z tych doświadczeń wpłynęło na to jacy jesteśmy teraz. Nikt Cię nie będzie linczować. Życie naprawdę kopie po dupie :)

To prawda zgadzam się z tobą w 100%.

• Ika83 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Dziękuję dziewczyny,było mineło mam nadzieję,już nigdy tego nie doświadczyć bo to jest nie do opisania nikomu tego nie życzę !!

Ika83 jakie książki polecasz ?chętnie poczytam

Lęk i fobia. Praktyczny podręcznik dla osób z zaburzeniami lękowymi
    Autor:
    Bourne Edmund

Pokonaj depresję stres i lęk czyli terapia poznawczo - behawioralna w praktyce
    Briers Stephen

Te dwie polecam:)

Evell lubi tę wiadomość

mkwia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2ajq23q.jpg
    Tak na koniec bo lece spac...

Evell, Adry, Ika83, Paula83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KoniczynkaNaSzczęście wrote:
    Ja dopiero maluje paznokcie na jutro...schna to pisze..jak maluje na odwal to wychodzi...a jak sie teraz staram to zacieki..ale ch.tam....dzis akcja w domu...wpada taki kolega mojego nachlany ze chce tu spac...wczrsniej jego laska do mnie pisze czy go przrnocujemy bo zrobil burde...sąsiada pobil...policja itp..i ze go z domu właściciele wyrzucili..tzn jego a ona ma do 10czas by opuscili lokum...i siedzial...moj wkurwiony bo go obudzil przed nocka...mowie mu zrob cos z nim...w koncu sama mu dogadalam i sobie poszedl .....robota w proszku kurde..a mialam jeszcze cos porobic przed wyjazdem itp...no gotuje sie we mnie.
    Po tej luteinie tez mi jakos dziwnie. Na cycach zyly mi powychodzily i bolą. Temp 37.1 po poludniu i gotuje sie az czerwona jestem.
    Co za dzień. ..

Trza mu było kopnąć w dupsko,kużwa nic mnie tak nie wku..jak naje...ny facet,ja to z moim nawet nie gadam,jak widzę ,że pije.

KoniczynkaNaSzczęście, Ika83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://demotywatory.pl/3749385/Czasami-w-zyciu-przydalyby-sie-opcje

• Ika83 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam takie pytanie. Jak się wkleja zdjęcia do postu?:D

mkwia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem bo mi się nie wkleiło teraz :( tylko przeciągnełąm ale chyba zle ,Adry ratuj ::D

• Ika83 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm ja to pisze z telefonu więc tym bardziej nie wiem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 23:31

mkwia
  • Ika83 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę spać dziewczyny. Jutro do roboty trzeba wstać.
    Słodkich snów :):*

mkwia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2018, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evel przez strony takie jak Tipy.net. Zapodaj.com - tam wrzucasz fote a tu link.

Ja jeszcze nie zasnelam. Po polnocy zlapal mnie bol zęba. O losie myslalam ze zejde. Pyralgina pomogła.
    Jakis pech mnie przesladuje i wszystkie znaki na niebie i ziemi pokazuja nam ze wyjazd na ten slub to jakas porazka

‹‹ 185 186 187 188 189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ